DaisyE
|
Dajamaja, saj sva bla že pri njemu. Marca. Izvidi so bli že prej. Vse ok. No vse tisto, kar so gledali. Kariotip in mikrodelecije kromosoma y. Sem že jaz doma dešifrirala, da ni nič narobe. Ko sva jih Reškoto na mizo dala, je malo pogledal, se malo zamisli, pol pa vprašal, če naju je on na preiskave poslal. Pol je pa pokomentiral, da mu to pa res ni podobno. Nato me je poslal na mizo, me sredi poti ustavil, češ, da je prehitro. Seveda s tem ni mislil mojega slačenja hlač, ampak čas, ki je pretekel od prejšnjega postopka. Pol je še malo študiral liste, pol se je pa za maj odločil, čeprav so zdaj trije meseci mimo. Verjetno zato, ker sta že z Abro v postopku, če bi ble vse tri, bi ble pa nepremagljive. Naslednja kombinacija bo Cetrotide in Gonal ali menopur. Ne vem. Daj mi ti malo več o tem cetrotide povej. A to so tud špike? Ima kakšno lastnost, ki je diphereline ali suprefact nima? Zakaj se zanjga odločajo? Reško pravi, da bi rad kaj novega probal, jaz pa ne ugovarjam, čeprav ne vem v čem je fora, saj tud na menopur in diphereline čisto ok reagiram. Mater mam kar suho grlo od vsega tipkanja...