sapi
|
Končno spet malo na RR ... še vedno gužva v službi in doma tako, da na žalost ni veliko časa, še vedno čakam 6.5. na razgovor ... ste se pa razpisale tako, da sem se komaj prebila čez vso pisarijo ... krtekxx upam, da bo čimprej bolje ... spelka12 videla tvoji pikici ... res sta lepi ... Jadrnica super za zamrznjenčka ... naj lepo ostane pri tebi ... Grethy če bodo pikice pridne bodo zagotovo po mami ... womanpolice no vidiš na koncu je bilo tako kot je treba ti pa tako v strahu ... gloria, vijolica30, pika74 vse naj naj za RD kaj vam želim pa tako veste .... Abra sedaj pa v nove uspešne boje ... tejek lepe novičke upam, da bo 1.5. dvojno veselje ... kajsica upam, da si sedaj prestala vse najhujše ... pikovit za dekliščino se spet javljam , da me slučajno ne pozabiš vidim, da si v pripravah nanjo ... bambi75 upam, da bo čimprej bolje ... ja gužva poznam in doživljam ... mismis res bo gužva ampak bo bolj lepo, ko nas bo malo več za spodbujanje ... dobra info za bavario, poskusim ... sayuri lepo je brati take lepe novičke, pa še parček bo ... no sedaj pa je čas za gnezdenje ... konina ima pa res žensko druščino ... moj svak ima tri + ženo pa je najsrečnejši tako malo za vzpodbudo ... te pa razumem ... gloria zdrži, držim pesti zate ... saj, če rase je gotovo upanje za tvojo bebiko ... mateja_goljev imaš pa srečo, da je bilo brez bolečin ... so tole punkcijo taktično izvedli, ko so te malo zamotili no pa še RR-jevke smo pesti držale ... ledenka ti kar še enkrat opravi test za ziher ... držim pesti ... nikoli ne veš kako te lahko kaj preseneti ... pa še novo zvezdico si pridobila ... Mijavček si pa boga se ne neha in ne neha ... ampak odgovor si pa našla in to zelo dober, da jim usta zapreš .. Sem tole zastavila kot domačo nalogo še dobro, da me nihče ne gleda s svinčnikom in listom papirja saj bi mislil, da nisem ravno ok ... Pa še to MM sem kupila v Lukovici (pri Domžalah) kjer je čebelarska zveza imajo trgovino z čebeljimi pridelki tel. 729 61 18 . Pozdravček vsem sapi
|