Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Odkar ima nov sedežek ga to muči. V lupinici je bruhal le 1x, ma takrat se je prej lih fajn najedel in smi šli po ful ovinkih. Noče niti zaspati, in tako ga pustiva lačnega, če hočeva kam iti, kar je seveda problem. Potem je slabe volje, ker je lačen. Ko bi vsaj zaspal, pa se zelo razburi in začne tako jokati da je groza. Ko ga vzameva ven, pa se umiri in zaspi v naročju.
Kar seveda ni varno. Tako da so postali izleti oz. obveznosti, ki vključujejo avto prav mučne. Ko se zbruha mu je boljše. Ali je mogoče katera uporabljala pri tako majhnem tabletke proti slabosti v skrajni sili? Kaj mi priporočate?

, vedno pozabim na to, ko sem tam. Prvič sem mu pa dala tableto pri letu in pol. Pri 15 mesecih mi je začel šele bruhat, pri 8 mi še ni, ko smo šli na morje, kier je takrat še več spal v avtu. Nazadnje je tudi meni bruhal po 5 minutah počasne vožnje po ovinkastem makadamu, revež.