Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 9:07:50
sončnica24
Jaz tudi več ne vem kdo je kdo za nekatere sem sicer pogruntala samo vseeno se mi zdi da jih je v zadnjem času ogromno menjalo nicke, bi lahko spodaj v podpisu mele napisano katere ste, nekatere imajo to nareto ali pa si avatarje iste naredite
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 9:12:48
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval
Ker nimajo kaj bolj pametnega za počet
To bo, ja
No za tebe mislim da zdaj že vse vemo kdo si in zakaj si se preimenovala, samo meni se zdi da še je ogromno drugih. No mogoče se nočejo izdati samo jaz pogrešam tiste stare klepetulje, vas je bilo lepo brat
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 9:14:11
lelaval
To bo, ja
Upam, da nisi zamerila, ker sem tako napisala - malo heca mora bit. Sem prav čakala tvoj odgovor. Sicer sama vem, zakaj ste menjale nicke, če bo katera še ne ve, pa sem prepričana, da boste še enkrat obrazložile.
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 9:15:13
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
To bo, ja
No za tebe mislim da zdaj že vse vemo kdo si in zakaj si se preimenovala, samo meni se zdi da še je ogromno drugih. No mogoče se nočejo izdati samo jaz pogrešam tiste stare klepetulje, vas je bilo lepo brat
No, to jz nč ne vem. Se mi pa zdi "podobna" Al bini? Al bino pogrešam...
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 9:16:24
Volga
To bo, ja
Upam, da nisi zamerila, ker sem tako napisala - malo heca mora bit. Sem prav čakala tvoj odgovor. Sicer sama vem, zakaj ste menjale nicke, če bo katera še ne ve, pa sem prepričana, da boste še enkrat obrazložile.
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 9:19:56
lelaval
To bo, ja
ne, ne, veš da nisem zamerila
ja, caffe, al bina sem.
Saj sem mislila, da ne boš, le tisti smajli ni pasal zraven.
RE: Mater vam babe, zakaj menjate nicke 4.4.2008 10:11:15
srki
Mah, caffe, saj tudi jaz za marsikatero ne vem, ene pa to zelo dobro vejo. Edino za Volgo sem zvedela kar na začetku, samo še to ne bi, če mi jo ne bi ena uporabnica zaupala, ker sem ji potožila, da jo pogrešam . Tiste, ki so hotele, pa so mi to same zaupale.