nena80
|
oj vas berem za nazaj, pa moram kaj komentirati sproti, sicer vse pozabim so mi zjutraj popravljali ADSL, pa sta gospodiča ugotovila, da imajo napako na centrali in da je z našim modemom vse ok (jaz pa dva dni prez neta) Vidim, da ste se pogovarjali o zanimivi temi t&t, jaz sem mojemu že rekla, da si želim drugega otroka, ko bomo na svojem, prej ne,.... pa ne zato, da bi bila zlobna do mene, saj sta v redu in pomagata nama,... ampak onadva imata imata drugačne navade in čisto drugačen pogled na vse stvari in stalno se moramo nekaj prilagajati, da slučajno nebi bil kdo kaj užaljen mah pa še en kup eni stvari.... MORJE!!! Komaj čakam Pag je pa zakon, upam , da gremo tudi letos tja oz. se z mojim o lokaciji sploh še nisva pogovarjala bom takoj jutri načela temo. Rožica, za vročino ti ne znam svetovat, je tudi mene tega strah in nimam pojma kako bi mu jo zbijala, če bi imel tako visoko do sedaj je imel največ 38,8 in sem mu dajala svečke max 2 na dan, se je pa vleklo 3 dni... Je pa imel tudi danes povečano T in sicer 37,8., tako da ne vem kaj se bo razvilo iz tega, ali prehlad ali pa kak nov zobek (upam da zobek ) grem še brati naprej, pa še kaj napišem...
|