december06
|
tianna no, končno si našla kar si iskala. Mi pa bomo še naprej iskali. Si pa nam dala dobro idejo in bom res bolj podrobno pogledala tele tvoje linke. službe, ah te službe. Pa kaj, samo v Ljubljani se dobi zaposlitev? Ravnokar sem malo pregledala strani z razpisi o prostih delovnih mestih in zopet, kar je zanimivo je v Ljubljani. Sicer imam službo, in to v Ljubljani, pa si iščem nekaj bližje, da ne bo šel moj dragoceni čas v vožnjo, pa zgleda, da bom mogla kar z veseljem nazaj. Pa saj služba in kolektiv je o.k., samo bi rada nekje, kjer bom lahko šla kar peš. Ha, sem skromna. Glede pisanja prošenj, ko je ena spraševala, jaz posebej ne omenjam, da sem trenutno na porodniški in kdaj bi lahko začela delat, saj če se jim zdim zanimiva me bodo itak na razgovor povabli in jim tam razložim in se še bolje predstavim, če pa sem jim zelo zanimiva pa bi lahko še par mescev počakali. No, tako razmišljam. Sicer pa če bi mi ponudli idelno delo z idealnim plačilom, bi šla tudi kakšen mesec prej delat, ampak tega itak ne bo. Joj, sem zatežila. Grem malo likat. Aja sonce, kaj lahko v krajši obliki poveš kdo se lahko prijavi za te stanovanjske subvencije, ker se mi ne ljubi vsega preštudirat, če si že slučajno preštudirala. Kaj ti ustrezaš tem kriterijem? Pa če sem prav razumela, gre tudi za nakup stanovanja iz leta 2006?
|