sandra85
|
zvezda hvala guppy za Marka, zate! upam, da ni nič hujšega! IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76 Sandra zakaj misliš da bi bilo mleko slabše? Ker se bolj pogosto doji. Ko sem imela angino in imela antibiotik se mi je porajalo isto vprašanje. Zdravnica je rekla, da ni možno. ja, včeraj in danes ponoči se je skozi dojil, prsa imam čisto mlahava, kot vrečka (nikoli še nisem imela take). no, danes je malo bolje, saj je pojedel dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico upam, da bo to noč spal Enej je danes (po mislim, da 1 mesecu) pridno papal. pojedel je 180ml sadja za malico, 220ml kosila (kus-kus z brokolijem, blitvo in bučkami), za popoldansko malico pa 2x fruchtzwerge - no umes se je 2x dojil-uspaval js sem pa danes takoooo zmedena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me je prej oče klical, nej si mal spočijem(ker imam spet vročino), da bo prišel po Eneja...in zdaj sem brez njega že dobri 2 uri....ma fulll paše, ker sem pogledala film, poslušala najljubše komade na ves glas po dolgem času ............................... ampak ga pogrešam no, se bom mogla navadit-že vidim, kako enej uživa pri dedeku, ki je čist nor na njega naslednjič bomo to izvedli, ko bo dragi doma-bo bolj zanimivo grem zdaj še maile pogledat, pol pa pred TV papa
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|