|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.4.2008 22:06:23   
Anonimen
Zdaj pa grem res...

Lahko noč.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
21.4.2008 22:08:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A že greš? user posted image

ma sem zdaj ugotovila, da nimam nobenega pametnega filma za gledat, tako da sem kr tuki ostalauser posted image

naty ja pri meni je bilo tudi tako: 3 dni me je sam grlo bolelo, sem mislila, da je krivo ker smo imeli eno noč odprto okno v spalnici, pol se je mal nos napolnil, sinusi so me začeli bolet, vročino sem dobila....zdaj pa sem kot da bi 3 dni samo žurala, pila, bruhala, plesala in nič spalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
21.4.2008 22:09:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Zdaj pa grem res...

Lahko noč.

eh, zdaj pa si ti zbežalauser posted image
ok, lahko noč

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
21.4.2008 23:06:18   
december06
Oh kolk bubanih mamic in otročkov. Velike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas in da se čimprej pozdravite in da se ne razvije v še kaj hujšega.

Rožica* geslo je že pravo na google skupini, misim da je finta v velikih in malih črkah. Prva je velika, potem pa majhne. Pa lepo slišat, ko kdo pohvali naš kraj in naše jezero. Tako, da si potem mislim, da pa imamo res lepo mesto. Pa še zdaj ga skoz neki rihtajo in zidajo...

BB ja tudi meni se je Dejan zasmilil, ker so naredli res eno tako paniko. Mislim, Sandi je bil zraven in je pol reku Dejanu, da jo je kloftal. user posted image Saj je res Dejan kriv, ker je skoz tečnaru, samo Tjaša bi pa tudi lahko nehala izzivat, saj je vidla da je pijan. Men je tud tale Tjaša tolk mimo in tud jaz upam, da gre ven.

Grem še malo fotke pogledat pa spat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
21.4.2008 23:13:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

BB ja tudi meni se je Dejan zasmilil, ker so naredli res eno tako paniko. Mislim, Sandi je bil zraven in je pol reku Dejanu, da jo je kloftal. user posted image Saj je res Dejan kriv, ker je skoz tečnaru, samo Tjaša bi pa tudi lahko nehala izzivat, saj je vidla da je pijan. Men je tud tale Tjaša tolk mimo in tud jaz upam, da gre ven.

ja tjaša ga je izzivala in bila glasna (kura!) z unim BLA BLA BLA....js bi jo kr sklofutala, če bi bila na njegovem mestu-sam on jo ni upal zarad tega, ker bi cela slovenija vidla......mu pa ni dosti manjkalo, da bi jo...user posted image

NaILa
prosim te, priklopi se kejuser posted image ko boš imela čas (te rabim)

zdaj pa res grem
lahko noč mamice

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
21.4.2008 23:14:08   
december06
helenav iščem tvoj album pa ga ne najdem. Kdaj si objavila slike in je med javnimi ali zasebnimi? 

Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.4.2008 7:36:21   
NalLa
Dobro jutro

Sandra, dans bom končno doma in se bom priklopila

Včeri sva šle s prijateljico na sprehod z vozički in sploh ne vem kaj je blo Lanu, da je tako jokal, da sm ga mogla vn vzet. To se mi še ni zgodil. Sva delale vse mogoče da bi ga umirile, tekle z vozički, da bi ga tresl in bi zaspal in še sto stvari. No, potem končno je zaspal. Nato sva šle na kavo in med tem je začel lit, kot iz škafa, tko, da sva domov tekle po dežju in to kar 15 min. No, jest sm dans že prehlajena. Super. Pa smo tud drug tedn mislili it za kakšen dan v toplice. No upam samo da ne nalezem Lana.

Noč je bila kar ok. Je Lan jedu pri kolegici obaro in prvič meso in me je blo strah, da ga ne bo ponoči zvijalo, ker so ble notri sol in začimbe, pa je blo vse ok. Hvala bogu. Zgleda, da se mu je črevesje že mal navadlo na gh, ker nima skoraj nikoli več krčkov.

Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.4.2008 7:41:03   
lemavrica
Danes sem pa prva. Kava za vse

user posted image

Naš se je danes po lepo prespani noči odločil da bo vsatl že ob 6.30 user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.4.2008 7:56:00   
ana b
Jutro!
Ni me presenetil in spal, ampak se je veselo prebujal na 1 uro user posted image . V glavnem naše spanje gre iz slabega na slabše.
No sedaj bo ene pol urice mir, potem pa spet akcija. Sem zjutraj rekla možu, da imajo njegovi otroci serijsko napako: nimajo off gumba, en za podnevi, ta drugi pa za ponoči user posted image .

Grem še jaz eno kitico oddelat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.4.2008 8:07:45   
helenav
sandra user posted image user posted image user posted image ma veš, da nič ne grem goruser posted image user posted image user posted image , pa glasovat tudi ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

NaIla imam slike v javnem albumu..ma ne od ringaraje, pod mojim podpisom imaš linkuser posted image

BB mene zanima,če bo res dal stran Jaguarja, pa vse kar je podpisal pred vstopom v hišouser posted image ..škoda da nisem na seznamu...

včeraj smo imeli NFTH in ni hotela nič sodelovat..samo jokala je in se pestvala. Malo nas je okregala, da smo premalo na tleh..ampak sem ji pa rekla, da sem bila bolana in pol je bilo ok. Se pa ful vidi razlika, ko nič ne delaš in ko so none glavne varuške....pol je roka zakonuser posted image

pijem kavico, Klara pa čeblja v ležalniku. Vreme je tako, da ne vem..al naj grem ven ali ne...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.4.2008 8:15:45   
lumpa6
BB mene zanima,če bo res dal stran Jaguarja, pa vse kar je podpisal pred vstopom v hišo ..škoda da nisem na seznamu...

ne bo ga dau, je reku , da se je sam hecuuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.4.2008 8:25:14   
Anonimen
Dobro jutro!

Lemavrica, hvala za kavio. user posted image

NaILa, tudi tebe je prehlad ujel? user posted image  Pozdravi se. Kako si ti, Sandra?

Jaguarja ne bo dal, ker itak ni njegov in je pisan na firmo, torej je tista "pogodba", ki jo je podpisal neveljavna.

Ana b, ma uboga. Res ti privoščim, da bi spala par ur v kosu.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.4.2008 8:34:02   
LINA31
Jutroo,

noč oz. večer je bila do do 23.00 katastrofa...na eno uro se mi je zbujal. Ob 23.00 zače vriskat in to do 1.00. Jao meniuser posted image . POl je le zaspal in se zbudil le še dvakratuser posted image user posted image . Danes sem kot povožena kurauser posted image .

Jutri imava 3. ceplenje. Me prav zanima koliko je kaj zrastel in zredil. Nevem no, nič noče jest zelenjaveuser posted image . Moram danes vse full gladko zmiksat, pa da vidim, če bo kej bolje.

Full dolg se že ni javila meleni99 in duskamb...kje ste punce?

helenav...ja res se takoj pozna, če imaš user posted image  mal več po rokah...pri nas je ponedeljek vedno najbolj kritičenuser posted image .

BB...meni se Dejan ne smili, ampak se mi zdi pa totalno ne fer, da Tjaša ni dobila kazni, ker ga je udarila in full grdo govorila. Seba je full trezno odreagiral in dobil sigurno plus pike.

Grem še jaz mal albume pogledatuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.4.2008 8:52:35   
lemavrica
No midva sva šla nazaj spat, za slabo urouser posted image , pa še to me je vmes 1x telefon zbudil user posted image . Vreme je katastrofa, upam da ga bo kmalu zmanjkalo da greva še mal spat.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
22.4.2008 9:08:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

BB mene zanima,če bo res dal stran Jaguarja, pa vse kar je podpisal pred vstopom v hišouser posted image ..škoda da nisem na seznamu...

itak da ne bo dal jaguarjauser posted image pogodba ni veljavna, če jo notar ne overi. on že ve, kaj delauser posted image

naša noč-OBUP!!!!!!!!!
že cez dan je skozi na zizi visel, ponoči pa na 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image
glih zdaj ko sem prehlajena kot user posted image in se mi ne da niti dihat!
že tako sem se skozi zbujala, ker me glava boli, nos sem hodla praznit na wc (da nebi eneja zbudila), kašljala sem....pol pa se mi je še enej zbujaluser posted image
najbolj razp**** pa me je to, ker sva zmenjena z dragim, da se bo on z enejem ustajal, dokler sem bolana in ne! on lepo spi, js pa sem ustala, ker je enej že od 7h v najini postelji rogovilil...eh, zdaj bom šla za nalašč sesat, da ne bo mogu spat!user posted image

user posted image a je možno, da je zarad mojega prehlada (angine) mleko slabše?????ker se mi ni tako dojil če 5 mesecev

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
22.4.2008 9:30:40   
guppy
Ojla punce...

pri nas pa danes slabe novice, Marko ima vročino 38,8. Dala sem mu Calpol, bomo videli kako bo. Škoda, da ravno pred dopustom, ampak hvala bogu gremo k sorodnikov, in tudi če prekličemo.... nič hudega.

Pozdravček od utrujene mamice

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
22.4.2008 9:32:17   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image a je možno, da je zarad mojega prehlada (angine) mleko slabše?????ker se mi ni tako dojil če 5 mesecev

Dvomim. Mogoče ima spet preskok v rasti ali pa smao tak dan. Tudi Žan je bil včeraj full na zizi, ampak je zelo slabo jedel kosilo.user posted image
Danes mu bom naredila riževo kašico in brokoli-korenje-cvetača. Mogoče mu bo lo lažje doluser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.4.2008 9:34:25   
LINA31
O, guppy....upam, da se Marko kmalu pozdravi. Tole vreme je obupno in pol hitro fašejo kakšen prehlad in virozo ti naši user posted image .
Verjamem, da si utrujena. Jaz sem že pri enem.

user posted image user posted image  ZA BOLJŠE DNI

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
22.4.2008 9:43:41   
Anonimen
Guppy, user posted image  za Markota, da se čimprej pozdravi. Zate user posted image .

Moj mišek spi prvo rundo, jaz pa pospravljam stanovanje. Najraje bi šla tudi jaz nazaj v posteljo.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
22.4.2008 9:49:00   
lemavrica
Guppy upam da se Marko čimpreje pozdravi, zate pa en velik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.4.2008 10:32:18   
Rožica*
Guppy verjamem da si utrujena. Kdo pa ob takšnem tempu nebi bil?
Ti pa imaš še vse delo na kvadrat, kar se user posted image  tiče.
Meni si iskreno povedano za vzgled, občudujem te, kako zmoreš še vse ostale obveznosti (študij, članki, služba, ...) poleg M&M

user posted image                user posted image
user posted image user posted image     user posted image user posted image
      user posted image user posted image user posted image
            user posted image user posted image
                 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
22.4.2008 10:54:10   
guppy
Evo me.. odspali smo še eno uro... ja, skupaj z mano. Čisto sem zmučena.
Hvala vam za lepe želje
user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
22.4.2008 11:00:00   
lemavrica
Danes je tud grozen dan, midva tudi hodiva po 1 uro spat, pol pa vstaneva pa je spet zaspan in posledično tečen. Težko ga pustim 5 min samega

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
22.4.2008 11:15:35   
zvezda71
user posted image Guppy, Sandra in vse ostale, ki se ne počutite dobrouser posted image inuser posted image user posted image user posted image za pikce in pikice ki se ne počutijo dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
22.4.2008 12:00:53   
Rožica*
Hoj

Na googelegroup čaka vse hujšarice koristno darilo.

Pred časom sem tja poslala tudi dokument, z recepti iz prosene kaše, če katera ni opazila. Veliko idej kako pripraviti kašo user posted image

sem tao dolgo brskala za linki ki sem vam jih pripela, da mi je zmanjkalo časa za RR. mali je že pokonci, grem.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!