Anonimen
|
Dobro jutro! Po zelo dolgem času se spet malo javljam. Vidim, da ste že tretji krog..prav pridne ste . Blagor enim res, ko imate čas, jaz ga žal nimam. Bolj ali manj smo kar naprej leteči. Moj mora kar naprej hodit v tujino-Srbija, Makedonija, Bosna . No in tako jaz, namesto, da čepim v Celju v bloku, grem raje na deželo k moji mami na Ptuj, da tamala vidi vsaj kakšno domačo živalco, tu tak nič ni. Sicer sem pa našo tamalo končno malo tudi poredila, se pozna, ko sem jo nehala dojiti, saj moje mleko očitno ni bilo na koncu nič več redilno. Zdaj je končno prišla na 7 kg in lepo napreduje. Se že plazi, rada bi kar stala, papa se je tudi že naučila...vsak dan prinese kaj novega tako kot pri vaših malčkih. Prejšnji teden smo preboleli tudi 6.otroško bolezen. Me je kar panika zgrabila, ko nisem vedela kaj je pa je moja mama vztrajala, da moram nujno dohtarju, ker je bla tamala pač sitna..ja seveda, ko je pa bogica imela vročino. In pri dohtarju smo dobili list papirja z opisom te bolezni..zdravnica jo je malo pogledala pa ni nič kaj našla. Četrti dan je dobila še izpuhčajčke tako, da sem vedela, da gre za to. Drugače pa bolj malo spimo odkar je dobila prve zobke, ponoči se kar zbudi iz spanja pa joka, posledično sem jaz že včasih kot zombi . No upam, da bo kmalu bolje, ampak nič ne kaže na to. Zdaj pa že letim k tamali, da se zrihtava pa greva malo ven. Pridne bodite pa mogoče se še kaj oglasim tukaj gor, ko bo kaj več časa!
|