sandra85
|
pozdravček še od mene js sem tako zbolela, da se mi e dihat ne da 3 dni me je samo grlo bolelo, včeraj sem imela še nos zabasan, zvečer pa sem namerila T. tako da sem prav gnila-dobesedno! IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Škoda ker se nisva mogle s Sandro srečati, pa drugič, saj v maju bomo vsaj 1x doli. mrni je ful ful žal, da se nismo dobili bili smo na pikiniku (rojstnem dnevu) pa še bolana sem, nisem pa hotela, da se kdo od vas naleze . no, včeraj še ni bilo tako hudo, če ne, nebi šli na piknik-zvečer pa se je začelo. no, upam da se vidimo 5.5. dreamz nevem, možno da sem bila js ma nisem bila sama? z dragim, ne? edino če sva bila z Enejem sama, pol si nas videla nekje pri DM-u, ker sva čakala dragega, ker je šel pšo denarnico domov (kako se bila oblečena? pa kaki voziček?) guppy za vrtec!!!!!!!! super!!! še za lemavrico držim pesti guppy, lep avatar IZVIRNO SPOROČILO: helenav primorke smo za eno kavico..v sredo, četrtek?? rade volje, ampak sem fejst prehlajena vsem za podvige, zobke, lepe slikice, krst,..................res nimam volje brat vsega
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 21.4.2008 13:29:02 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|