dreamz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 OBALNI "SHOD" pobiram predloge za datum in lokacijo! glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod". moj predlog: petek, 2.5.2008 v slaščičarni Mignon v Portorožu URO??????????? kaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan??? Jaz bi full rada šla!!! Ampak nevem kako bo moje zdravje v petek. Bom sporočila v četrtek. Včeraj sem bila tako boga, da niti na net nisem mogla... vročina 38, vse me je bolelo. Danes sem malo malo boljša, dragi zdaj dela, Sebastiena čuva tašča, popoldne pa greva spet prenočit k mojim, ker moj dela ponoči. Ma kaj lahko dobi otrokov oče bolniško, če je mama, ki je na porodniški, bolana??? Čebula in česen: jaz se počasi začela uporabljat. Čebulo mu skuham med zelenjavno mineštrico, da je bolj okusno, pa itak je tudi z nami govejo juhco, pa malo v rižotki... Včeraj sem mu celo dala provat eno paštico z golažom (brez popra in začimb), v katerem je bilo nekaj domače šalše. hVala vsem za lepe želje , upam, da ne okužim še malega, čeprav je včeraj fullkrat kihal in danes je že imel bolj poln nosek. Aja, spodaj v podpis sem dala link moj-album, kjer lahko vidite nekaj slik Sebastiena in tudi Maggyce Ciao mamice, uživajte!