Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Sem vidla da imajo v Toysu znižanje Active fitk za 25% in to Jumbo paket, moram mojga prepričat da gremo naslednji teden gor. Guppy a te lahko prosim če pogledaš koliko je cena paketa s popustom da vidim če se mi splača it v Avstrijo zaradi plenic. 20,99€ piše na letaku. je pa MEGA pack ne JUMBO. je notri še en paket več. preverjeno, vedno kupujem tam. je pa cena za vse pakete enaka, tako da previdno, da ne vzameš manjšega, ker imajo ponavadi vse skupaj zloženo. cena je sigurno taka ker so ble v petek še 26,66€ (to je redna cena), sem že pisala o tem. pa kot sem že pisla se vem splača vzet tudi navadne, jih je pakiranih veliko več, kot activ fitk, so pa njihove boljše kvalitete, jaz jih že od začetka kupujem za enkrat niso še nikoli premočile. Poizkusite vsaj za čez dan, ko malčke pogosteje previjamo, so res dobre. Pač presodite same, jaz tako delam se mi bolj izplača. Ponoči pa trenutno montirava Aktiv fitke. Res je bila zadnjič poleg plenic tudi akcija robčkov, sem si tudi sama naredila zalogo. Imajo pa vsake toliko takšne akcije Mega packov. naty76 pa midve bi lahko mele kakšno srečanje v Toysu. Si bova morale poslat slikce, da se bova spoznale, če se slučajno srečava izgleda da obedve veliko kupujeva gor. Tudi midva greva navadno še v Metro, sva gledala zdanjič Rodija, bi ga najraje kar kupila, ko bo ta avtosedež preresel. je v Metroju 70 če ne celo 60€ nevem točno, jaz odkar so evri, nobene cene ne vem točno. Jaz grem pa zdaj po eno kokoško, da bo pobrala drobtine pri nas po stanovanju. je jedel žemljico v hojci. Si predstavljate kakšno je po tleh? Lep dan.
|