december06
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 december06... a pol ste se odločili za Chiccotov avtosedež. Veš škoda, ker nisi prej povedala, je na spletni trgovini od Chiccota še cenejši. Meni se zdi ozekm pa ga zato ne bomo vzeli, sem pa tudi o njem razmišljala. A ti si tvojga posedla noter....kakšen se ti zdi? Ja, sem ga posedla noter že v trgovini in doma smo imeli potem še cel šov. Ja full lepo sedi noter in čisto nič mu ni ozek. Meni se zdi tak kompakten in tudi blago se mi zdi zelo kvalitetno. Sem zadovoljna z nakupom. Edino, me zdaj firbec, kolk cenej bi me prišel preko te spletne trgovine. Kaj prodajajo še kaj drugih Chiccotovih stvari? Pripopaš link, da pogledam, če bi še kaj nabavili? Lemavrica naš trdo kaka že od nekdaj. Ampak je zdaj ko je GH celo boljše, saj vsaj vsak dan kaka, ampak se vseeno napenja. Včasih, so res takšni bobki skupaj zlimani. Zato, mu dam vsaj vsak tretji dan kakšno namočeno ali kuhano slivo in je kar bolje. helena meni so tudi v bolnici svetovali nastavek za razpokane bradavice in seveda mazanje in da so prsi čimveč na zraku, torej ne v modrčku in majčki. Pa čimprej se pozdravi. tianna poznam tisti lokal, samo sem vedno pizze jedla, bom še testenine sprobala, če praviš da so super. No, jaz sem pa danes naredla en dober nakup v C&A, pa kar v Celju. Sem si kupila nekaj lepšega za oblečt za na krst, pa imajo ugodne cene. Pa sem šla potem še v H&M pogledat, pa moram rečt, da mi C&A bolj ustreza. Za otroke pa mi je lepši H&M. za 1. maj, upam, da gremo na Celjsko kočo (en hribček nad Celjem). Bomo sprobali nahrbtnik za . Res upam, da ga vreme ne bo sračkalo. avstrija 2. maj na mojem kolendarju nič ne piše, da bi imela katera država blizu nas praznik. Samo mi imamo. Tako, da bomo mi verjetno tudi šibali v Avstrijo.
< Sporočilo je popravil december06 -- 29.4.2008 22:56:54 >
|