december06
|
Čer. Da se na hitro javim, po napronih in prijetnih dneh. V glavnem krst je lepo uspel in prav tako tudi piknik. Vsi smo bili zadovoljni, Maks priden in tudi vreme je zdržalo. Ko bom mela malo več časa pripopam kakšno slikico našega lepotca. srečanje midva prideva, možek pa bo še videl, če ne bo mel kaj bolj pametnega za delat. Ja, tale Volčji potok tudi mene vedno znova impresionira, pa kar nekaj novih igral je. Glede piknika, se strinjam, sicer ne vem kako bomo izvedle. Jaz lahko kaj peciva prinesem. Mi je smešno, ko zdaj kamorkoli grem poskrbim le za da bo imel kaj za jest in za pit, pol pa na sebe kar pozabim in sem zadovoljna kar s kakšnim sendvičom. duda tudi naš jo ima obvezno za spanje. Zvečer mu jo dam v usta bolj zato, da si ne tišči drugih stvari v usta (roka, noga, deka, medvedek) in ponoči, ko se kdaj zbudi v joku, tudi duda pomaga. In ima jo tudi v vozičku preden zaspi, ker postane sitkan. Aja, sem nekaj vidla, da ste se menle o triciklih. Kdaj so otroci dovolj veliki, da lahko uporabljajo navedn tricikel, brez kakršne koli opore pri pasu, torej da sedijo samostojno. Smo ga dobili zdaj za krst, pa mi trenutno sploh ni praktičen, tako, da bom verjetno vseeno onega nabavila. Zdaj pa grem spančkat, da nadoknadim nočne ure preteklega dne.
|