dreamz
|
Ciao!! Mi smo vredu, malo je tečen, ampak ziher zaradi zobkov. Danes sem bila dopoldne 3 ure od Lucije do Pirana in nazaj. Poln Portorož študentov, turistov-penzionerjev in udeležencev nt konference Tianna: za zobka Lemavrica: Sem vesela zate, da ste dobili vrtec! Mi ga hvala bogu ne bomo še rabli. Sandra: Priden dragi! Jutri greš kaj dopoldne šetat? Čiščenje: mene čaka generalno čiščenje, čim se spokajo delavci. Oblačenje: ponoči bombažne žabice, bodi dolg rokav in še vedno pokrit s kovtrčkom, ki ga bom kmalu zamenjala za dekico Čez dan: bodi brez rokavov, nogavičke, bombažna tanka majčka kratek rokav, dolge tanke hlače + po potrebi jopca npr. dopoldne in zvečer. In teniske. Avto: Joooj ko pomislim, da smo imeli Megana CC in smo ga prodali, ker nam sedaj nebi več nucal zaradi . prodali smo ga, ko je imel mali 2 meseca, ker je šlo na tesno in ni bilo komot dajat jajček ven in not. Tako, da sedaj imamo Grand Scenica. Saj je super praktičen, prostoren, komot, ampak cabrio je bil cabrio Slika je od lani ob tem času. Ampak moj je rekel, da ko prodamo mojega Cliota, bomo kupili en mali cabrio druge roke. Bomo še videli, saj male otroke mislim, da ne moreš vozit z odprto streho... booo