Naty 76
|
Jutroooo. No, mi smo danes vstali že ob 6ih, zato maladva zdaj že spita. Z Žanom imava še UZ kolkov, jaz pa potem še zobozdravnika. Komaj čakam. Sploh ne vem kako mi bo uspelo, ker imava prvo ob 11.20, potem malega v varstvo in jaz naprej ob 13ih. Samo dirkanje sem in tja. Jan je doma. Prvi znaki laringitisa. Saj bi šel lahko v vrtec, ker se potem umiri, ampak grejo jutri z vrtcem v živalski vrt, zato pa sva rekla, da bo doma počival. Bi bilo prav škoda, da bi zamudil kakšno delavnico. Ga kar vidim kako bo, mami, jaz sem pa kačo božal. Tia bo pa dobila prvi zobek. Se že vidi črtica, pa otečeno ima, pa fulll dobro prebavo ima, pa malo je stokala ponoči, ... pri Žanu je šlo vse brez težav in sem imela vedno občutek, da bova s Tio vse notri prinesli. Upam, da bo kmalu mimo. Ja, pri nas je pestro. Jst86 sosedov fant dela maturo in sem se večkrat spomnila nate. Je pa zanimivo tudi on rekel, da je zdaj ko je esej za njim, najhujše mimo. Zdrži. Prvi kliče. Še popapcamo, potem pav akcijo. Uživajte v sončku.