tancho
|
hej punce, sem že nazaj! dekompresija - sediš na stolu in imaš trbušček neprodušno zaprt (meni zgleda kot mini sauna za trebuh). Po dekompresiji naj bi imela nosečnica boljši pretok in pa naj bi zniževala pritisk. Se pa ne priporoča v rizični nosečnosti...To je pa tudi vse kar vem o tem Sem pa čist pozabila, da bi lahko hodila na to! Šment! Naj bi se hodilo na kompresijo 1x tedensko od 32. tedna dalje - hmm...spomnim se pa konec 36 tedna?! aha, no, mi smo imeli prejle UZ in je res že mal kriza s prostorom. Ja, l.daisy, so res že čisto natlačeni in si kar ne predstavljam kako sta lahko pri tebi notri kar dva!! Se bosta imela sigurno fullllll rada, ker se skoz stiskata ...No, kljub prevelikim udom in zapacanim slikcam smo uspeli ujeti lulčka tko, da bomo sigurno imeli poba Drugače pa je G takoj rekla, da je posteljica že malo obrabljena in da ni več veliko plodovnice, pa tudi ima mere za 37t5dni ter že krepkih 3.300g, kar pomeni, da bomo morda prehitevali Sej ne vem kaj naj si mislim - se mi zdi, da gre vse tako hitro ena je spraševala za kozmetiko - za začetek sem kupila v lekarni praško pasto, hladilno mazilo v tubi, bepanthen (bo za rito in bradavice) morm pa še mandljevo olje in trdo milo z nevtralnim ph za otroke. Potem kasneje pa mislim, da bom kupovala kar Bubchen izdelke, ker jih vse mame tako hvalijo, čeprav sem glih danes pri majčicah zasledila, da Bubchen krema/mazilo za ritko pa ni preveč fajn. starostna razlika med otroci - midve sestro sva 4 leta in pol razlike...pa ni bilo tolk fajn... ...sem si skoz želela, da bi se midve skupi družle, pa me ona nikol ni marala ...sem bla skoz tamala k sam teži ...jst sm bila pa čisto nora nanjo, sem jo bolj poslušala kot mamo in očieta, tko, da če so hoteli pri meni kaj doseči (npr. da sem pojedla sadje, ki ga nisem marala) so najprej našuntali njo in potem me je ona vedno nekako prepričala No sej zdaj sva pa v ok odnosih, se mava radi in tudi skupaj kofetkava ... pa še do pred parimi leti sva ga skupi žurale... sej po eni starni je blo pa čist ok
|