polma
|
Hejhej!!! Jaz sem pa tako lepo pančkala.... ptički mi pojejo, jaz pa zzz.... ..... sem, si kupila ene zelo velike tričetrt hlače za po porodu, zato da se ne bom počutila kot čevapčič v svojih starih hlačah. Sem namreč ugotovila, da bo kar kriza, ker so v stegnih še tanajbolj ohlapne zelo tesne. Ajej.... Tele ta nove črne bojo super potolažle zadevo. Pa še take športne so in jih lahko zložim čist na malo, da ne bom rabla kovčka pokat za v P! Halja-imajo od Palmers frotir kratek rokav(Emporium-frotirja nočem) , Triumph jersey dolg rokav(pod Emporiumom-barve tko bolniško pastelne, da sem skor zbolela) ,in fenomenalne Cotton club (Emporium, res čudovit material, seksi-črna ali oranžna, AMPAK 150eurov!!!) . Ker imam nek jersey doma, bo mami nesla šivilji blago in mojo skico, valjda kopijo tiste ta lepe na preklop od Cottoncluba. Tako da zaenkrat sem še brez halje . Kozmetika-trdo milo L'Occitanne s karitejevim maslom; Bephanten mazilo za ritko in bradavice; hladilno mazilo, mandljevo olje, sterilni zloženci pa fiziološka raztopina -Lekarna Ljubljana. Presredek-ne masiram, delam pa keglove vaje. Dekompresija-mene duši, ne zdržim več kot 10-15 min, zato sem nehala. Britje.....hmmmmm......midva sva kosmata brata ... Aja, da ne pozabim zaželet vse najboljše od alee in as!!!! Pa čestitke I.daisy in didlinaa za dobre napovedi!!!! Narava je močnejša od nas, hvala bogu!!! No, jaz sem pa danes prišla v 37t, jupijaaaaa !!! Nič, dost sem nakladala, ajd!
|