Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No, glede na nae nosenike IQ kolinike vseeno upam, da boste znale prebrat...

,gleznje imam pa balone,pa se v mest moram,tako da pojma nimam kaj bom obula.
lahko popkovina okrog vratu zavije,pa v knjigi sem prebrala,da od 4m naprej ni priporocljivo...tako da pol pa vedi kaj je prav.
Pa na hrbtu spim zadnje case. Sem se tudi sprasevala, ce je to dobro, pa valda je vse ok, ker ce ima
je bil kar malo zmeden, ko je sredi noci letal po hisi in iskal to in drugo. Ju je presenetilo 1 mesec prej. No, sam je vse ok.
cel dan sem kot mesečnik, včasih mi uspe zadremat čez dan za kakšne pol ure...
!
, ker je bil totalno nerazpoložen. Saj vem, da hodi v službo, jaz pa sem doma-pa vseeno! in me je kompletno vrglo s tira, sploh mu ne morem oprostit-ker ko pa si ON nekaj vbije v glavo, se morajo stvari točno tako odvit kot je splaniral, bog ne daj da jaz ne bi bila pripravljena. No, in to me fuuuul jezi
!!!!! Zdaj pa razmišljam, koliko daleč se bom spustila in-če ne bi sama prebelila stanovanja. Imam 3 dni časa in eno zelo uporabno ta veliko detece doma. Kaj menite?