Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

brcnal in sam skočil v pravilno lego! je še dr. rekel, da je malo tako lepih obratov in da je pogosto treba še glavico vodit.
  brcnal in sam skočil v pravilno lego! je še dr. rekel, da je malo tako lepih obratov in da je pogosto treba še glavico vodit.   pomagat "kavč merkat".
  pomagat "kavč merkat".  

) ampak kaže, da je čist ok. Jaz sem zanj odštela 0,99€.
 ) ampak kaže, da je čist ok. Jaz sem zanj odštela 0,99€.  

TamaraJ je pa očitno še vedno čisto zakopana v delu
  TamaraJ je pa očitno še vedno čisto zakopana v delu  Se pa javi vsake toliko, da vemo, da je z njo in trebušnim podnajemnikom vse ok
  Se pa javi vsake toliko, da vemo, da je z njo in trebušnim podnajemnikom vse ok  

. Pa tolk je dobr kazalo včeri. Ampak kaj čmo, bo že treba zdržat, sej ga ne morem prisilit naj se izseli ane
 . Pa tolk je dobr kazalo včeri. Ampak kaj čmo, bo že treba zdržat, sej ga ne morem prisilit naj se izseli ane  ... Uživajte dons!
 ... Uživajte dons! 
			 še malo pa bo. Ponavadi je tako, da ko najbolj upaš ni nič, potem pa rado kaj preseneti. Smo pa že vse po malem nestrpne. Mene tudi že konkretno muči ampak nič ni rednega in pravega.
  še malo pa bo. Ponavadi je tako, da ko najbolj upaš ni nič, potem pa rado kaj preseneti. Smo pa že vse po malem nestrpne. Mene tudi že konkretno muči ampak nič ni rednega in pravega.  

,
 ,