špelin@
|
Soncnica Sandra ***, upam, da bo oče vsaj samoplačniško hitro na vrsti in bo vse ok IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Je pa danes ponoči moja prijateljica rodila , čeprav je imela rok komaj konec maja. Upam, da je z njima vse OK. Nočem je motit, ker je imela napeto noč. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem bila zdaj na kavici, z notranjsko čvekico tudi , pa pravi da je ena njena žlahta rodila te dni, in sicer v 32. tednu, je imel 1,5 kg . Seveda z CR, ampak je baje vse OK. O, madonca... Upam, da je z obema vse ok jana81 in narava: vidim, da sta "grebatorstvo" resno vzeli Ne dovolim vama še pobega v porodnišnico edinaos, ja, kdaj pa boš razkazovala trebuh, če ne ravno zdaj Kaj te brigajo bedni komentarji - folk ima očitno še vedno preveč časa Meni je ravno prejle ena rekla, da zdaj bom pa vsak čas rodila, ker me je res razgnalo, ampak jaz s takim ponosom hodim naokrog z mojim balonom Bom dala v album eno fotko od včeraj zvečer - prosim, odmislite celulit Me tri smo šle prejle malo povprašat v Baby Center za lupinico, ampak v Trbovljah praktično še nič ne vejo o tej akciji (razen iz letaka ) - robo dobijo pa jutri. No, punci sta s svojim denarjem za prihajajočega bratca kupili srčkane žabice do pasu Tako sta zlati
|