Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

imam
. da ne bi blo treba že prej it rodit. upam,da ne..
pa sem kupila od Hippa enega, ki ga lahko dajes od 1. dalje. Bom ga pa uporabila ko bo potrebno. Ga imam raje doma kot da bi ga potem iskala. Moj skratek je ful rad pil, se danes rad pije, eni otroci pa nimajo potrebe po caju. To pa bos sama videla, ce ti bo otrok sprejel ponujeni caj ko bo vroce ali ne. Paziti moras edino, da se bosta normalno dojila.
Zdaj se pocakam, da mi se dve odpreta tiste nove popke pa jih spet skljocnem.
, ki ima dve zdravi roki, bo itak na ocetovskem dopustu prva dva tedna in zna nakupovat, ce mu natancno napisem vse na listek
, sem zelo vesela, kajti po vseh slabih napovedih zadnjih tednov, mi je po UZ pregledu povedala, da je mali zelo napredoval in ima 3000 do 3200 g. Najprej sem mislila, da računa, koliko bo imel pri porodu, pa pravi, da jih ima danes tolk. Juhuhu! Še pred 14 dnevi je imel komaj 2500 g. No, kolker se lahk zanesemo na te meritve.
, moj spet celo popoldne dela.
. Sem prej en post napisala pa ga ni objavilo.