špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo res punce, a boste za doma nardile kaksne vecje zaloge plenic, pa hrane, pa to?? Ne - imam , ki ima dve zdravi roki, bo itak na ocetovskem dopustu prva dva tedna in zna nakupovat, ce mu natancno napisem vse na listek Saj ima tudi dve zdravi roki, samo jaz mu moram ze skoraj narisat, kaj tocno naj prinese. Saj sem ga zadnje case vlekla po trgovinah, pa mu kazala, glej to, pa te plenice,... Saj se navadis tudi risat... scasoma No, moj vsaj plenice pa to obvlada v nulo, ker ima ze kilometrino IZVIRNO SPOROČILO: edinaos samo jaz moram mojemu še napisat, kaj naj potem naredi s tisto fasungo, ki jo prinese iz trgovine, on misli, da stvari ki jih prinesemo it trgovin, da kar na mizi stojijo in se same pospravijo čez čas Bolje to, kot da jih stlaci nekam, kjer jih najdes, ko potece rok uporabe... IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tokrat se bom postavila sebi in otročku v prid, za naju bom poskrbela, on pa naj zase in za druga dva otroka. Tocno tako IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Jaz sem se tudi na mojega zanesla ko sem la prvi rodit. Ko sva prili domov sem ga poslala v lekarno po bepanten kremo ( za bradavice) on mi prinese pa penaten za ritko . Tako da , edino e mu vse tono napiem in nariem,drugae ne vem kaj dobim.Lp Zelo znano Jaz sem mojega poslala po glicerinske svecke (za kakat), prinesel je pa vaginalete proti glivicam A umniki zdaj delajo??
|