uršika***
|
Mima mene je tudi trebušček srbel, pa sem potem videla, da je bil čist rdeč. Sem zamenjala kremico, pa je zdaj vse ok. imam pa od Mustele kremico. Res da je draga, je pa fajn. Poglej, če se ti je kakšna alergija naredila, drugače pa maži večkrat na dan. Jaz moram 2krat nujno. Evo, še ena zatečenka . Sam jaz sem takšna že od 5 meseca. Včasih je mal boljše, pa če se spozabim, pa jem kaj slanega je takoj slabše. Pa ne morem jest vse brez soli. Vsaj sir, pa kakšen namaz, pa kosilo pri mamici,...tko no. Za sebe ko kuham dam nastran pa nič ne solim. Imam pa srečo, da je pritisk zdaj v redu. Je pa fino, ko me nikol ampak res nikol na zebe v nogice. Moj možek ima pa čist mrzle, pa mu jih jaz potem segrejem z mojimi. Moje se mal ohladijo, njegove pa otoplijo Zvezdica upam, da boš uredila tole zadevo z majstri. Sem pa tudi jaz dočakala malo snega!!!! Ampak takoj nato, ko je malo pobelilo, je začel padat leden dež Pa bodo spet ceste super za vožnjo je pa elektrike zmanjkalo že 3krat. Upam, da je ne bo spet, bi se rada šla tuširat, pa ne upam, da ne bom kam padla, če bo tema. Bom lubita počakala rajši, da pride domov. Babike iz srečanja, a ste že doma?
|