|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 15:33:37   
kjava
Petra a, držim pesti za jutri user posted image

Jest se pa zdele kao učim z enga CD-ja in lahko tuki gor visim, ko pa moj pride zraven pa hitro prešaltam na CD, da ne vidi da sem v resnici na netu user posted image

Kaya, a vi ste pa že začeli s plovbami. Super. Čeprav, mene pa to nič ne mika. Smo glih zadnč mal v Izoli čolne ogledovali. Moj bi kar mel kakšnega, men je pa to čist BV. Sori user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 15:35:33   
kjava
Aja, dons sva bla spet z Andrejem pri zobarju. Naj bi mu en zobek zalila, pa se je drl že, ko mu je samo vatko zatlačila za dlesen, tko da spet ni blo nič user posted image
naslednjič gre še Erika, pa upam, da bo hotel bit bolj pogumen od nje. Če je to sploh možno.

Putka, ful lepe slikice, spet. Itak. user posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 5.5.2008 15:36:09 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 17:21:47   
kaya2007
kjava ni panike user posted image  mi imamo čoln namesto vikenda..imamo tudi vikend v istri, ampak nisva tak tip človeka, da bi ves čas hodila na isto mesto..tako se pa lahko zapeljeva kamorkoli user posted image   pa še na plaži se ni treba gužvat in za tamalo imam ves čas vse pri roki.
pozimi pa, če je čas, obožujem potovanja kam v tople kraje..vsaka stvar ima svoje prednosti. in slabosti tudi seveda user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 17:32:14   
BAMBINA_
Putka po opisanem ste se imeli ful luštno. Mmm, jaz bi tudi. Fotke pa itaq user posted image user posted image ... odličen fotograf in odlični modeliuser posted image
Petra a iiiiiiiiiiijee, kako je pa Tjaška eno fletno detece user posted image


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 18:45:40   
Majchi
Kaya, za spremembo od Kjave sem pa jaz navdušena nad čolni. Moj me je navdušil, pa tud tko se fuuuul rada peljem. Midva imava sicer samo gumenjaka, pa še to ne prevelikega, ampak je vseen tok veselja... Upam, da bo Lani tud všeč in da se ne bo bala, da se bomo lahko kaj vozili. Lansko leto ga sploh nisva s sabo vzela, ker je bila šele 6 tednov stara, letos bi pa že lahko kam šli.
Kje pa ste se kaj vozili?

Kjava, a ti pa tkole moža okrog prinašašuser posted image ? Kar pridno se uči, na koncu se vedno obrestuje. Pa res si fuuul pridna, da ti ob dveh otrocih še to znese.

Petra a, ful lušna tortica in ful lušna punčka zraven user posted image . Jaz sem imela tud dons misijo tortauser posted image . Sem si en kup internetnih strani shranila, en kup slik ogledala, na koncu mi je bila pa še najbolj všeč torta od Matevžka (Petrinja)-tisti rumeni piščančekuser posted image . Tjašina torta je pa tud ena izmed mojih favoritov.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 18:54:51   
Putka
Majchi, sori da ti nisem glede serije odgovorila. Če mi poveš original naslov v angleščini in številko serije, ti zrihtam. Če se ti pa mudi, si pa sama naloži.

Takole:

Pojdi na utorrent in potegni dol program, si ga naloži in odpri en folder, kamor ti bo shranjevalo slike

Pojdi na mininova.org in vtipkaj kar iščeš v iskalnik. Če imaš hitro povezavo, ti naloži eno serijo (350Mb) v ene 20 minutah. Pogledaš si jo lahko v Windows Media Playerju ali kakem drugem programu. Jaz si jih zapečem na cd in pogledam na tv-ju.

< Sporočilo je popravil Putka -- 5.5.2008 18:57:05 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 21:02:22   
Majchi
U Putka, hvala. A veš, da imava ta program, ampak to moj bolj obvlada. Ponavad on downloada, jaz mu pa ugašam, ker drugač RR prepočas delauser posted image . Ok, mu bom rekla naj mi zrihta. Sem mislila, da ti kje drugje to zrihtaš.

Joj, mi imamo pa jutri tisti poseg za Lanin jeziček. Madona, me mori. Še dobr, da greva oba z njo na ORL. Sama bi se sam zjokala po mojem, čeprov baje ni nič tazga. Vam poročam jutri, kako se bo naša punčka držala. Držte pesti.

Zdej grem pa na sprehod s kolegico, mal počvekat, pa pse zletat.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 21:14:54   
tejč
majchi, držim pesti za jutri.

ej, dejte mi povedat, če bi mi lahko kera prinesla iz avstrije (poslala po pošti) ene tablete za mojega dragega za alergijo. V lekarni za male pare, a mu pomaga, pri nas pa se jih ne dobi....Lex?Eca??

Šibam redovalnico rihtatuser posted image -sovražim ocenjevanje!

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 21:17:57   
kai1
ojla


Tjaša, vse najboljše za 1. rojstni dan

user posted image


Anžetov rojstni dan smo praznovali doma. Imeli smo piknik, bilo je super.

user posted image


user posted image
Anže si je privoščil en velik kos torte.


user posted image
Pa še ena poročna.


< Sporočilo je popravil kai1 -- 5.5.2008 21:18:57 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 22:04:41   
kaya2007
tejč, ena majhna možnost je, da bomo šli mi ta teden v avstrijo, rada bi šla namreč po avtosedež, ker ga imajo v akciji...amoak me skrbi da nam ne bo zneslo, ker ima moj še full dela user posted image

majchi, čoln imamo na krku, tako da se čez vikende bolj tam okoli vozimo-do raba, cresa, lošinja, goli otok itd. poleti, ko gremo za dlje, pa potem pičimo na jug.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 22:05:41   
lex
kai čestitke k porokiuser posted image

tejč jaz če bom šla kaj v A bom naslednji teden, ne obljubim pa nič, ker jo navajam na kravje mleko, pa bomo videli, če bomo še rabili kaj adaptiranega mleka. Če bom šla ti javim kak dan prej, da mi poveš kaj rabiš. Plus tega je pa tukaj tako majhna lekarna, da upam da bodo imeli. Ker zadnjič niso imeli aktiferrin kapljic, ki jih dajem Alini namesto legoferja, se je tud P strinjala s temuser posted image .


Mi smo danes vsi 4je šli gledat bejbiko v maminem bušiju, ki je težka 1760g in mi spet obljublja okoli 3700g porodne teže. Se je pa obrnila in lepo sedi na riti. Itak sem mojemu že prejšnji teden rekla, da po vsej verjetnosti sedi not, ker me tud brca samo spodajuser posted image . No upam, da se bo obrnila nazaj.


Kakšna moja slikca bo, ko se mi jih bo ljubilo dat iz fotkiča dol. Se morem zraven spravit, ker morem še blog na enem graditeljskem forumu spedenat in uredit na novo. Sem že ka od zadajuser posted image . Danes sva končno doila tud ostrešje, zgaj ga more še samo zložit, pol pa naj sije sonček, da ga posuši. Pa čez vikend nama pripeljejo material, da bova lahko naredila tampon, da pridejo potem temelji gor, ker je ful slab teren. Sva videla šele ko sva odprla gor, kaj naju čakauser posted image user posted image .


Torte so vse fullllllllllll lepe (a ste jih same pekle?), malimodeli so pa itak razred zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 22:08:42   
petrinja
juhuhu, kooooooončno malo tukajuser posted image user posted image user posted image

najprej moram Nujno čestitat iz srca malim velikim malčkom: NACETU, ANŽETU, ERIKI IN TJAŠI. user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse najlepše in najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . vidim, da so vsi prav fajn uživali v tortiuser posted image . oh cortijiuser posted image .

mi smo se pa malo potepali po Pagu ta teden, in smo se povsem nalezli dopustniške uživancije. Tudi Matevž je zelo lepo prenesel vožnjo, tam je pa itak užival, in se s kanglicami igral na plaži, in nogice pomakal v morje, pa tako veliko teraso smo imeli, kjer je našel novo najboljšo prijateljico-metlouser posted image . oh, ko bi mu to ostalo še tja do pubertete, da mi bo kaj pospraviluser posted image .

in pa še velika novica- no vsaj zame: predvčerajšnjem je Matevž odspal od 23h do 5.30 V KOSU!!!!!!!! no, včeraj je bilo pa spet vse po staremuser posted image . verjetno je hotel sam mal skomine narest.

hodimo še ne samostojno, je tak ziheraš-ajoj. kje da ga malo spustiš. ma bo že vedel kdaj in kako. hm, kaj še: aja, 2 zobka sta še prišla ven, še 4je čakajo. danes sva imela tudi cepljenje, in sistematiko: 77 cm, in 9830g- pravi mali živček. uvedli smo tudi že kravje mleko, in jajček ( kakšna umešana ).
aja, pa nov- že čisto odrasli hobi ima- za puncami rad laufauser posted image .

_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 22:20:16   
tejč
semle zapišem za tablete
 
ATARAX 25 mg, tavečja pakunga (50 Stueck)-naj bi imeli v vsaki lekarni, ne vem, pojma nimam, mi smo dobili akr v prvi v celovcu takrat...
 
 

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 22:25:44   
petrinja
aja. sem pozabila:

ČESTITKE kAI ZA POROKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  sta imela krasen dan- prav poletni!



pa še info za torto: naročila sem jo tu:http://www.sladkac.si/

je pa ta račka kar velika-cca 26 kosov, majo pa res nore , pa še lahko po naročilu naredijo-recimo če ima otrok kakšno ninico, in naredi v obliki ninice,...
okusov imajo pa tudi malo morje-mi smo vzeli jaffa varianto-pomarančno-super ker ni tako sladka, in te ne zasiti.

pa še malo slikovnega gradiva:

user posted image

user posted image

no, to je bilo po padcu iz gugalniceuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 23:17:40   
kaya2007
bošči, matevž je pa res pošteno padel user posted image  mene bi kap pomoje, upam da kaja še nekaj časa ne bo takole potolčena...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Majčice 2007
5.5.2008 23:24:44   
tejč
jutri ima pa ajša rojstni danuser posted image -tako komaj čaka čelado za na kolouser posted image

jaz pa grem zdaj spat, ker sem povožena od dela in letanja in pospravljanja in ocenjevanja in...user posted image
user posted image jutri je nov dan.in to prav poseben zame.user posted image

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 9:07:09   
Eca
Hej!

Tukaj izgubljena....

Mi smo pa za praznike delali, delali, delali.....moj se komaj premika tako ga vse boliuser posted image .
Otroka sta se zunaj igrala pred hišo, ata je začasno montiral tobogan tako da sta večino časa preživela tam ali v peskovniku. Vsak dan smo grilali in se lepo redili (jaz sigurno ne bom "hot mama" to poletje).

Kai - čestitek ob poroki user posted image in hitro še eno user posted image naročit.user posted image

Čestitke vsem enoletnikom (jutri je že moj na vrsti), vsakemu eno veliko user posted image , veliko smeha in norčij. Mamicam pa čestitke, da so prebrodile prvo leto in zanje ena user posted image .

Pogledala sem vse vaše fotke - res ste super, najbolj pa naši enoletniki. Pri tortah so se mi cedile slineuser posted image . Putka - a vaša torta je iz marcipana - tisti okras pa to? A si sama izdelala vse polžke, pikapolonice, mravljice.....Koliko marcipana si porabileuser posted image ? Marcipan si imela barvni ali si ga sama barvala? Evo, sem te zabasala s vprašanji, samo meni je tvoja torta najbolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi imamo v soboto dopoldan krst, potem kosilo z botro in starši in nato piknik doma za 1.rojstni dan. Bom tudi delala torto in sicer iz kostanja. Zdaj moram še otroke zbobnat, da vidim, če bosta potrebni 2 torti ali bo ena dovoljuser posted image

Včeraj sem letala v bivšo službo in na zavod urejat mojo nezaposlenostuser posted image , pa vsi tako komplicirajo in moram danes spet naokoli. Zunaj je "kislo vreme" in me nič ne mika z vozičkom ven.

Tejč - glede A ti žal nič ne obljubim. Ta teden bi morala priti moja mama k meni in bi naj šle v A po nek kostim. Glede na to, da se mi ni še nič javila, nisem ravno sigurna, če ta plan drži. Bom pa šla v A v roku 14 dni, ker smo naročili v A vrtno huto. Tako da če druga ne bo šla prej, ti lahko prinesem tudi jaz.

Kaya - super da vam je uspelo na morje. A ste dobili avto prej iz servisa? Po slikah sodeč imate neko veliko morsko makinouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Petrazg - spet nam delaš lušteuser posted image , midva z mojim bi tudi zdaj nekam pobegnila sama da si malo odpočijema....pa žal ne bo nič.

Upam, da nisem katere pozabila...pa semuser posted image . En dan me je klicala tudi Juniorka in sva se kar dolgo (skoraj eno uro) klepetale. Je imela veliko zanimivega za povedat. Upam, da se še tu kaj javi in napišeuser posted image .

Bambina -  upam, da nam v tem mesecu le uspe priti do Celja....te praznike nismo niti en dan uživali, da bi lahko prišli kaj mimo.

Indy - kako kaj išias in služba? Upam, da si ok. Pa še ena  user posted image zate.

Zdaj pa sem naložila domačega branjauser posted image .

Lp, Eca





_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 10:03:21   
Majchi
Eca, super, da si se javilauser posted image . Jaz prov rada berem tvoje poste, sploh tiste ta dolge. To garanje verjetno leti na hišo, ne? Kaj niste vi kupili hiško na ključ? Preselili se še niste, ne? Enkrat ste sicer se selili, če se prov spomnim, ampak tist je blo iz najemniškega k tašči v hišo, ne? Ah, ne zameri, če sem kaj pomutilauser posted image . Pridni ste v glavnem. V soboto boste imeli pa kar pestro.

A katera kaj ve, kakšno bo vreme ta vikend? Jaz imam namreč v petek RD, pa bi ful piknik naredila. Ampak me je vedno strah tega, če bi se slučajno uscal.
Za Lano pa čez 14 dni. Komi čakam! Včeri se je moja mami ponudila, da ji torto naroči, zbrali jo bomo pa skupaj.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 11:20:25   
kjava
Ajša, vse najboljše za 3. rojstni dan!
 
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 11:21:51   
kjava
Majchi, včeraj je bla napoved za nedeljo sončno, brez oblačka, mislim pa da tud prej nič kaj dežja. Sam sej veš kako je en teden naprej napovedovat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 11:47:15   
Eca
Majči - hvala user posted image . Tu so še moji odgovori: Tisto garanje je letelo na hišo in žal hiše nismo kupili na ključ (jaz o njej še vedno sanjam). Lani pa smo se selili iz svojega stanovanja (jao kak paše najemninauser posted image ) k tašči v eno etažo njene hiše. To je začasno, dokler si ne uredimo svoje hiše in se končno odselimo od tu.

Glede vremena - jaz računam da bo super, ker tega piknika pa res ne sme pokvarit slabo vremeuser posted image . Mark še sploh ni imel svojega piknika za RD, ker je bil vedno dežuser posted image . Upam, da bo Dorian imel več sreče.

Za soboto sem ljudi zbobnala in otroke tudi....bo treba kar 2 torti spečt ali pa eno naročit in eno spečt. Papirjev nisem šla urejat, ker je kislo vreme, pa se mi ni. No, zdaj ko tole pišem pa sije sonceuser posted image Eh, grem nekaj skuhat in seznam za trgovino narest.

Lepo se imejte!

Eca



_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 12:26:54   
kaya2007
eca, avta še zdaj nimamo, smo šli kar s tamalim user posted image  saj se vse da, če se hoče hi hi.  pri čolnu je pa tako, da se vsak meter pozna in jih nikoli ni dovolj user posted image

punce, kakšna darila ste/boste pripravile za vaše škrate in kakšne "zabave"? mi v soboto praznujemo in še zdej ne vem kaj pripravit, koga povabit..doma se mi ne zdi dovolj prostora oz. še nimamo mize in stolov user posted image  in se sploh ne spomnim kje bi lahko pripravila mini zabavico user posted image  mogoče na vikendu, če ne bo druge...
kar se daril tiče imamo pa zaenkrat (naročeno, upam da bomo dobili še pravi čas) tricikel in lego kocke živalski vrt user posted image  rada bi šla še po deha trenerko, ki mi je bila vedno všeč, kaj drugega se pa ne spomnim. karkoli ji v trgovini pokažem, ne pokaže kaj dosti zanimanja user posted image
kje imajo kakšne fajn balone in take zadeve?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 15:49:54   
Afnica
Pozdravljene!
 
No, pa smo tukaj.
 
 
Najprej bi vsem zaželela vse najboljše...vsem za nazaj, pa vsem za naprej...vsakemu posebej žal ne bom utegnila.
 
Pri nas imamo enega hodečega- Lan hodi že kak mesec. Vsi se čudijo, da otrok pri svojih 68cm hodi. user posted image  Lana je pa do sedaj skupaj spravila 2 koraka. Ampak ni sile...vse ob svojem času- tega je še pa na pretek. Sedaj bosta pravzaprav komaj 10m stara. Čez en teden imata r.d. ...jaz imam full stvari v glavi...dejanja pa še čakajo-sicer ne vem na kaj.user posted image Edino ene fancy balone sem naročila iz anglije, pa vizitke. Malo za štos.
Glede torte še ne vem ali bi se je sama lotila ali naj naročim...bomo videli kako bom pri volji.
 
No, lep pozdrav vsem majčicam in majčkom...uživajte v tem lepem mesecu in rojstnodnevnih zabavah!!!

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 16:02:30   
lex
Ajša vse najboljše za rojstni dan!
user posted image
 
 
 
Mi 3je bomo Alini verjetno kupili mizico in stolčke za zunaj, ker not nimam več kam kaj dati. Najbolj zanimivo ji je itak tisto kar ima Aleks v rokah in pol nastane prepiruser posted image . Tudi tricikel,.... ima, podedovano. Najprej sem razmišljala o kuhnici pa je žal nimam kam dat, drugač bomo brez sedežne ostali, ker bi jo morali dat ven, če hočemo tako "veliko" stvar spravit v dnevno, kam drugam je pa itak nimam dat.
Nič gremo na parcelo gledat kaj dela ati.
 


< Sporočilo je popravil lex -- 6.5.2008 16:05:49 >


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 16:16:20   
Eca
Evo mene s terena....medtem ko sem prejle tukaj jamrala, je pri nas posijalo sonce in sem se spravila z vozičkom na teren. Moja "nezaposlenost" je urejenauser posted image , torto bomo naročili, ker ne bo časa za packanje.... prilagam link te slaščičarne, če katera rabi idejo.

http://pika-torta.si/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=17

Cena za torto je 35 eur, velikost 25 kosov (okrogla). Za ta denar se meni doma ne splača packat, ker imam še celo organizacijo piknika preko + spečt pecivo.

Ena je spraševala glede zabave (Kaya ti ne?). Meni osebno se zdi, da naj bo zabava za otroke....kar meni pomeni, da povabiš starše+otroke, kateri so enake ali podobne starosti tvojim otrokom in da se tudi sicer družite + babice in dedki in tete in strici, da ni zamere. Lahko pa za familijo narediš posebaj "zabavo". Mi bomo letos kar združili + krst.
Glede daril - naši enoletniki so še premali, da bi znali že kaj povedat...tako da je starš prepuščen bolj svoji presoji, ker najbolj pozna otroka. Mi bomo recimo kupili gugalnico, ki jo sicer tavečji že ima pri babici in je zadnjič tamali ful užival, zdaj jo bomo pa imeli še doma. Ta večjemu gugalnica sploh več ni zanimiva. Tamali ima tudi rad peskovnik in ostalo "mehanizacijo" ki noter paše, ampak to že imamo, sicer bi tudi to lahko dobil. Potem pa so še razni sedeži za na kolo+čelada, pa tobogan....tudi odvisno od navad staršev in prostora, kjer živite (blok, hiša). Glede idej za punčkouser posted image , to bosta povedali izkušena Putka ali Tejč ali še katera....

Tak, zdaj pa res moram it kuhat.

Lepo se imejte in se tipkamo!

Eca



_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?