|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
8.5.2008 22:22:48   
petra a
Ana & Dorian-vse najboljše za vajin rojstni dan. Enako želim tudi feliški.

Ajda N-lepo pupo imaš,fizioterapija ji bo pa tudi pomagala,saj praviš tudi sama da vidiš napredekuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Majčice 2007
8.5.2008 22:24:09   
petra a
kjava-ne se sekirat preveč,boš naredila naslednji teden,držim pesti

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 8:57:56   
Majchi
Jutro punce!

Dons pa jaz častim kavice, ker imam rojstni dan. Stara sem 29 letuser posted image  in se sprašujem, kam mi beži čas. Upam, da se kaj vidmo, da jih bom lahko še zares častila.
user posted image

Sem se pa spomnila na mojo željo oz. cilj izpred parih let. Rekla sem, da do 30. leta hočem živet na svojem, imeti 300 jurjev plače in vsaj enega otrokauser posted image . No, vse sem uresničila do 27. leta, le plača me spet mal hecauser posted image .

Feliška, tudi tebi vse najboljše!
 

Jaz bom imela kar pester vikend. Dons peljem na kosilo moje starše in staro mamo, jutri bom imela piknik za prijatelje, v nedeljo jo bomo pa kar spet na Dobeno mahnili in imeli tam kosilo s taščo in tastom.
Ko bo pa tega konec, moram pa že začet počas razmišljat o organizaciji Laninega rojstnega dneva. Lani takle čas sem jo tako blaženo pričakovalauser posted image .

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.5.2008 22:11:51 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 9:09:09   
Majchi
Pa to ni res! Ven me je vrglo in vse je šlo v maloro. Mah ne da se mi še 1x pisat. Mogoče kasnej, ko se ohladimuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 9:52:33   
felicia
dobro jutro sam na hitro ker grem likat

jutri grem z mojim v Gardaland- nikoli še nisem bila komi čakamuser posted image - to je darilo za moj RD ker sem jaz mahnjena na te vlakce in podobno!

Majchi- držim ppesti za službo. Za torto pa jaz uporabljam kar en okrogli pekač ki ga mamo doma star je že miljon let, tak navaden, ni model za torte. Itak pa torto oz. biskvit razrežeš na tri dele tako da ni panike če vzameš malo manjši.


tejč- čimprej se pocajtite z Maško.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 9:53:34   
felicia
Majchi vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 10:12:14   
Eca
Hej!

Se mi ful mudi....

Majči - prosim ostani taka super punca kot si bila do zdaj, ne sekiraj se zaradi malih problemov, ker se rešijo sami, zastavi si nove velike cilje in bodi še naprej taka super MAMI tvoji Lani!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi enoletniki (ki praznujete te dni)  VSE NAJBOLJŠE!

Vsem hvala za čestitke za našega "Janeza".

Šibam....organizacija rojstnega dne mi polzi iz rokuser posted image


Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 10:18:38   
kjava
Majchi, čestitke za rojstni dan!

user posted image

Ostani taka fejst punca, pozorna in prijazna user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 10:20:07   
kjava
Aja, pa jest nisem še delala nutele, mam pa 30 cm okrogel pekač in moram vedno povečat količino sestavin, tko da ponavad so recepti za 24-26 cm pekače.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 11:49:48   
Majchi
Bom zdele še 1x napisala, kar sem že prej:

Kjava, Tejč, Feliška, najlepša hvala za nasvete glede modela za torto. Včasih (še v OŠ) sem fuul pekla, od takrat naprej pa skoz neki hujšamuser posted image . No, glavni razlog je tud ta, da je moj tok izbirčen (je praktično samo milko), da nič od tega ne bi jedel, al pa mogoče en košček peciva. Ostalo naj pa seveda jaz pobašem. Mislim, saj ne da mi je problem, ampak od tega rit rasteuser posted image .

Kjava, naslednič boš razturala! Sej veš kaj pravjo, ta prav študent more tud kakšnega ruknituser posted image !

Tejč, upam, da je z Mašinim učkom že boljš in da vas čaka lep in potepinski vikend. Pa dons še sebi kaj privošč. Pa ja ne boš pospravljala donsuser posted image .

DM-ov tek: zelo razmišljam...

Feliška, glede banjice. Probaj ga dat v prazno sedet na tetra pleničko, pa najljubšo igračko zraven, potem pa počasi vodo dolivaj. Če gre, potem s tušem, drugače pa s kakšnim lončkom ali pa kanglico. Kao igra. Pa mogoče banjico daj v dnevni prostor, pa naj se čez dan mal igra, pa not pa ven pleza, da bosta spet prjatla.
Druga opcija pa je, da ga daš kar v tuš kabino oz. v ta velko banjo sedet, vodo do riti, igračke, mal pene in čao. Mi namreč že dolg nimamo več tamale banjice.

AjdaN, tvoja Ana je pa prava temna lepotičkauser posted image . Lepo, da si se oglasila.

No, mislim, da sem vse isto kot prej napisala in da nisem nič pozabila.

Vsem se zahvaljujem za lepe željeuser posted image user posted image ! Punce, že leto in pol mi lepšate dneveuser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 12:13:43   
kjava
Hvala za tolažbo, ampak vam povem, da se sploh ne sekiram zarad izpita. Profesorca je bla tok prijazna, me je še najprej po otrocih povprašala in tko, pol sem pa dve vprašanji od 4 znala za devet in mi po moje ni hotela dat kakšne 6 za končno oceno. Sva se itak zmenili da se samo dva sklopa bolezni še enkrat naučim, ne vseh štirih, tko da je bla res ful faca.

Sem se pa tud jest že tok na 9 in 10 navadla, da mi 6 al pa 7 nič kaj ne diši user posted image

Pa tud tko je- rada bi orng znala, ker navsezadnje so to dost praktične stvari in jih je fajn dobr naštudirat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 12:15:57   
kjava
Še to- Andrej ma zgleda 5. otroško bolezen, ker ma flekasta lica, pa zadnč sta jo mela njegov bratranec in sestrična in bi blo kar čudno, če je ne bi pokasiral. Bom vidla, če bojo še drugje fleki. Erika je pa zaenkrat še nima, ampak dons že celo dopoldne spi- od desetih user posted image
Zna bit, da jo tud kaj šlata.

< Sporočilo je popravil kjava -- 9.5.2008 12:16:18 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 12:17:35   
kaya2007
majchi vse najboljše in najlepše ti želim!

jaz sem pa kar malo jezna..sem jutri hotela narest mini žurko za kajo in je imel moj malo dolg jezik in sta tast+tašča zvohala...in zdaj bo to spet družinski tragokomični dogodek, kar mi čisto nič ne diši. bomlj razmiščjam, bolj sem jezna user posted image  nasrkal bo pa spet moj, ko bom sprostila tole jezo na njem user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 12:40:56   
kjava
Zakaj, kaya, a se ne štekate z njegovimi?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 12:49:00   
kaya2007
ma saj se štekamo, ampak živimo v isti hiši in kamor koli se obrnem imam za ritjo taščo...pač sem si 1. rojstni dan malo drugače predstavljala, ne pa da bo spet ona tam glavna in vse morila s svojimi namišljenimi boleznimi in kaj jaz vem s čim. saj je čisto ok, ampak vedno je pa tudi nočem zraven user posted image  in potem je na lastno pest povabila še moževo sesto, ki je skragana s svojo hčerko, ki sem jo jaz povabila..in se bojo spet postrani gledali, namesto da bi bilo prijetno ozračje user posted image  in če pridejo vsi njegovi domači, potem bi morala še jaz povabiti svojo mami, ki pa tudi ni lahka za prenašat cel dan user posted image  aaaaaaaa, pa še ponjo bi bilo treba it, kar z minijem sploh ni mogoče in kolikor poznam svojega moža po treba itak vse urejat zadnji hip, pa tamala hodi spat ob 12h...VSE mi gre že na živce!!!!!!!!!!! in tašča ni niti toliko, da bi mi kaj pomagala, popazila na tamalo, da skočim v trgovino user posted image  pred mano se dela neumno in sploh ne omeni rojstnega dne...ker očitno točno ve, da se je uštulila-in to me še bolj jezi.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 13:02:24   
rožica81
Majchi, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in Feliška, tudi tebi (pa spet z zamudo... sorry) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se vam pozabila zahvalit za čestitke za Nacetov rojstni dan. Res iskrena hvala, punce, prav fajn ste user posted image

Mi še nismo praznovali. Se je tako izšlo, da smo šli čez praznike na morje, pol pa nismo znali domov user posted image  Smo mislili ostati do nedelje, prišli smo pa domov šele v sredo. Bilo je pa noro najboljš!!user posted image  Nace je skoz šibal sem in tja, po nogicah je ves pobuškan, za roko se praktično noče več držat. Pa skoz bi se vozil s kolesom, rad se igra s klinčki za perilo, jih nosi sem in tja... No, pa saj v bistvu nosi sem in tja vse, kar mu pod roke pride user posted image  Res je faca user posted image  Bili smo pa skupaj s še eno družino, tako da smo imeli ta stari družbo, otroci pa tudi. Nace se je skoz objemal s svojim prijateljčkom, ga lovil, vmes sta se tudi porivala, padala... Ah, res sem vesela za tak super dopust. Edino beda je bila, ker sem vozila sama (sama sem bila v avtu z Nacetom) in ni hotel spati, skoz je nekaj tečnaril... ampak smo vse zrihtali user posted image

Zdele pa mišek spi, jaz kuham kosilo, pa upam, da bo pol kaj pojedel. Včeraj je za večerjo jedel hrenovke. Maaa, kako so mu bile dobre user posted image

Kaya, jaz upam, da dobro zrihtate zabavo, pa da ne bo preveč hudih pogledov. Je pa bedno, da se začne en tkole vtikat tja, kamor mu je najmanj treba user posted image

Kjava, ne dvomim, da boš prav hitro spedenala tele izpite. Pa tudi če si enga sfalila. Bo pa naslednjič. Saj veš, 9 ali 10 user posted image

Nič, grem še malo v kuhinjo uč vržt, da vidim, kako se kuha. pol pa na kavč knjiogo brat - o vzgoji user posted image

čau punce, pa lep vikend vam želim

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 15:13:17   
nky 23
en resnično lep pozdravček od nas malo izgubljenih!!!!!!!!!!

VSEM, KI STE IN VSEM KI, TER ŠE BOSTE PRAZNOVALI vseeeeeeee najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
kolikor vidim po večini vsi bolj kot ne uživate in iskoriščate te lepe sončne dneve!!!
 
 Naš je pa malo bolan, pa upam da bo kaj kmalu bolje, da lahko tudi midva grema mao na ta prelep sonček.
 
Punce eno vprašanje; ali vaši malči že vsi hodijo??? Meni se namreč zdi da je naš malo počasen, asj bi maširal okoli samo tako da se drži z eno rokico, niti stoji še ne samostojno, mene pa to seveda spet zelo skrbi, saj kar vsi že hodijo, kar jih poznamuser posted image
 
no lepe sončne dneve še naprej in vsem, ki boste praznovali lepo praznujte!!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 17:41:57   
kaya2007
eg
Punce eno vprašanje; ali vaši malči že vsi hodijo??? [/quote

eh daj no, seveda ne hodijo že vsi, kaja tudi še ne stoji brez da bi se držala-pa to še nič ne pomeni. in se še nikamor ne mudi, če shodijo do 18. meseca je vse lepo in prav!

no, jaz sem se pa med tem že ohladila, sem se pač vdala v usodo user posted image  sej mogoče bo pa čist ok jutri..


(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 20:45:23   
kjava
Seveda še ne hodijo vsi, nky. Naša gre samo, če jo držiš za obe rokici, pa tud stoji še ne sama. Pa je med najstarejšimi majčki.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 20:50:16   
tejč
Majchi,
ena taka fajn poštena in moderna ženska si. Zelo mi je všeč, ker si tako pozorna do ljudi in vedno najdeš besedo za vsakega. Res, takih oseb je danes malo kot si ti. Si tudi podjetna, odločna, veš, kaj hočeš. Imaš odličen smisel za humor (tako kot feliška) in imaš glavo na mestu. Razmišljaš v pravo smer. Imaš lepo in pametno hči, pozornega (to napišem zato, če mu boš bralauser posted image user posted image user posted image user posted image -joke) dragega. Ni vrag, da te v kratkem ne doleti tista 300jurska plača!user posted image
Zaslužiš si ljudi, ki so okoli tebe-prijazne in poštene, ljubeče. Tako boš najsrečnejša pod tem milim nebom.
In to ti iz vsega srca privoščim!
Vesela sem tudi, da sva se spoznali zaradi rojstva naših cukrčkov in tudi to, da sva si prvič segli v roke v tistih zelenih haljah v porodnišnici. Lep spomin, ni kaj!user posted image
Lepo praznuj. Si si zadala kar hud plan praznovanja in potem kmalu spet še Lana.user posted image

Veš kaj? Zdajle pospravljava z dragim. Šipe-eno steno imamo celo v šipi do tal-sva spucala že ob 18. user posted image Zdajle sem pa šla jaz na klik plačat položnice.user posted image

nky, maša je že lepo hodila po par metrov sama, potem je pa na morju parkrat kar fajn padla in zdaj se spet drži za trakec, za prst, hoče, da jo držiš za kapuco in hodi. Dostkrat se še vrže na rit in splazi naprej. MAh, leni so tile majčki 2007, res.user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 9.5.2008 20:51:33 >


_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 21:38:53   
rogljicek
Vsi Majčki in Majčice, ki ste že in še boste praznovali- vse najboljše. Mamicam pa čestitke za najlepši praznik user posted image

Majči in Felicia, tudi vama vse najboljše, ostanita še naprej tako fajn.

Mi nismo popolnoma zgubljeni, vas berem skor vsak dan, samo za pisat pa ne najdem energije. Pri nas še vedno vse po starem, cele dneve v službi, Reya pri varuški, hvala bogu se je DEzovo potovanje malo ustavilo- do juija, ko gre za 3 tedne v Afriko. Saj ne vem, če sem omenila, ampak takrat gre Reya za ta čas v Slovenijo. JO bosta moja starša pazila, sta se sama ponudila, komaj čakata, da jo spet vidita.

Malčica še vedno ne hodi in tudi ne kaže nobenega napredka, ampak se vedno bolj pogosto meče na kolena in puza. Jo imam na sumu, da je padla in, da jo je sedaj še bolj strah. Ah, kaj pa vem. Stoji sicer sama in počne vse mogoče v stoje, ampak korakov pa noče delat.

Smo ji pa tudi prejšnji teden kupili sedež za na kolo in super uživa, celo zaspi na kolesu.

Postala je tudi prava klepetulja, seveda v svoji bebejščini, ampak je tako luštna, ko nama poskuša kaj razložit. Začela je še s prstom kazat in razlagat. Besede še nobene ne reče, tudi tista moja namišljena duda se je nekam zgubila user posted image  Zna pa pokazat kje je luč, kolk je velika, na živjo maha že dolgo, samo zdej je postala bolj prefinjenauser posted image . Luštna je, ni kaj.

Tako je pri nas. V ponedeljek smo frej in se bomo kam odpeljal, u glavnem fino se bomo mel.

pozdravček

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Majčice 2007
9.5.2008 22:54:20   
petrinja
oooooooooooooooooooooooo stari sablji majchi in feliciauser posted image  ( hecam seuser posted image )...

VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE za vajin lep dan. upam da sta/bosta izzživele na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

je že tejč tako lepo povedala, da lahko rečem le, da sta res faci, in da mi je res v veliko veselje da vaju poznamuser posted image

nky-nič se ne sekiraj glede hoje, in takoj nehaj primerjati svojega malčka z drugimi, saj je vsak otrok tako kot smo odrasli drugačen in prav je tako. verjemi da je narava za vse poskrbela, še noben otrok ni odrasel v sedečega odraslegauser posted image .

dm tek-jaz sem itak za to. sem še svoji sestrici napela da bosta šle. in pa še 25. maja je dobrodelni polet tek v Tivoliju ob 11h, pri katerem lahko odtečeš 1 krog ( cca 1,5 km ) ali več-kokr hočeš. štartnina je pa 5 evrov. tudi zelo fajn.

in pa seveda se jutri kaj vidimo na pohodu, neuser posted image

ojoj, pa da ne pozabim na male slavljence: dorian in ana, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Majčice 2007
10.5.2008 1:26:37   
Putka
Petrinja, kdaj pa greš na pohod? Od bajerja po poti? Jaz sem tudi razmišljala, da bi šle s puncami kako urco, pa se mi v to gužvo ne gre preveč. No, če bo lepo vreme, se pa mogoče vseeno odpravimo malo firbcat!
DM tekuser posted image Sem čisto nekativna zadnji mesec, se pozna da se veliko vozim, pa premalo migam. Me je strah, da še tistih 5 km ne bi zmogla.

Kar nekaj bluzim, namesto da grem spat!

Lepo da ste se oglasile nky, Rogljiček, AjdaN! Pa večkrat kaj napišite.

Katja še ne hosi, je tudi zelo previdna. So pa res bolj pri ta ziheraših tile naši majčki, Vesnina generacija so vsi okoli nas hitro hodili, pri 10-11h mesecih... Še dobro, že tako jo včasih po vseh 4-h težko ujamemuser posted image

Govori tudi ne, češrav pokliče mojo mami nana (tako ji tudi Vesna reče), pa Mareta Dada, Vesna je Vava, meni včasih reče Ada (ali pa sanjamuser posted image ), in ko vidi psa (kjerkoli, iz avta, čez okno) dela eh-eh (no, zalaja pač). Pa poje...

Kaya, mogoče te pa presenetijo, pa bo prav luštno! Konec koncev je pa kajina žuzrka, naredi tako da se bo imela ona fajn! Ta stari naj se pa grdo gledajo, če jim je to v veselje, ti se pa posvečaj svoji lepotički!

Majchi in Feliška, VSE NAJLEPŠE!!user posted image user posted image


(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Majčice 2007
10.5.2008 11:13:22   
Putka
A gre še katera na pohod? Bi se lahko kje zmenili. Mi gremo okrog 5h popoldne, ko ne bo prevroče, tam od koseškega bajerja do Viča..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Majčice 2007
10.5.2008 12:21:00   
dodi
user posted image

VSE NAJ NAJ VSEM,KI STE IN ŠE BOSTE PRAZNOVALI!

_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?