|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moja porodna zgodba
3.5.2008 16:14:27   
valentina2006
Angelina: GROZA... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Moja porodna zgodba
3.5.2008 16:32:49   
Katina
Angelina, grozljiva izkušnja, ki se je HB za Marka srečno iztekla.

Tvoje življenje je sicer za vedno zaznamovano s to zgodbo, vendar bi bilo dobro, da poskusiš vsaj nekaj iz nje potegniti zase in morda za tiste, ki bi jih taka zgodba lahko čakala. Če imaš moč, se podaj med sodne mline in TV hijene, vendar vedi, da bo ta pot preklemansko težka. Morda bo odprla celo stare rane. Če se boš kljub pomislekom spopadla s to nalogo, ti bo hvaležna marsikatera porodnica. Prepričana sem, da boš deležna velike moralne podpore s strani nas user posted image in mamic, vendar boš trnovo pot kljub temu morala prehoditi sama, ob podpori tvoje družine.Poskušaj najti še katero, ki ima za seboj podobno zgodbo, tako ti bo laže.

Mislim, da si v svojem življenju že dovolj prestala, da začneš pobirati tudi kaj lepega. Želim si, da bo nekoč tale zgodba le še zelo slab spomin med lepimi trenutki, ki jih boš delila s svojim sinom in družino. Pošiljam ti še topel user posted image in user posted image za srečo na tvoji poti.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Moja porodna zgodba
3.5.2008 17:08:01   
Anonimen
O moj bog.

Zal mi je.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Moja porodna zgodba
3.5.2008 17:46:03   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sučustvujem z njo,vendar pa se mi zdi,da ta zgodba ne sodi sem,da jo beremo me noseče.Na hitro sem jo preletela,ker je ne upam v celoti prebrat.Res je grozno,vendar ni vredu,da jo objavi na tej strani.Brez zamere,da sem to napisala,to je moje mnenje,mogoče se bo pa le katera strinjala z mano.Prav je,da se vsaka zaveda kaj vse se lahko zgodi med porodom,vendar,nevem no...sama mislim na le najboljše.


Zgodba ZELO sodi sem. Angelina bi rada opozorila kaj se dogaja. In to je prav. Preveč ljudi je tiho in potem se zgodbe ponavljajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 18:13:55   
kapesanta
no Angi pa si me spet presenetla. GO FOR IT, BABY!!! user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:25:49   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sučustvujem z njo,vendar pa se mi zdi,da ta zgodba ne sodi sem,da jo beremo me noseče.Na hitro sem jo preletela,ker je ne upam v celoti prebrat.Res je grozno,vendar ni vredu,da jo objavi na tej strani.Brez zamere,da sem to napisala,to je moje mnenje,mogoče se bo pa le katera strinjala z mano.Prav je,da se vsaka zaveda kaj vse se lahko zgodi med porodom,vendar,nevem no...sama mislim na le najboljše.


Lubica dala sem jo na čvek, ker nočem nobene strašiti. To ni moj namen. Rabila sem skoraj dve leti, da sem sploh spravila iz sebe. Pa ne gre se tu zame. Ker tako kot ti, sem tuda sama mislila na najboljše. A veš, da sem bila 100%, da bom rodila po naravni poti? Da bo moj porod zabaven in da bom ves čas stresala šale? Taka sem bila namreč pred porodom. Prebrala si nisem ene informacije o CR, ker enostavno nisem želela niti v podzavesti razmišljati, da kaj ne bo šlo tako kot bi moralo. Nisem imela pojma, kaj bi me v tem primeru čakalo. Nisem imela blage veze, da pa bolečine, ki jih trpim, niso normalne. Če bi vedela, potem ne bi bila tako potrpežljiva in se enostavno prenehala boriti. Če bi vedela, bi ukrepala, tako pa nisem.

Vsem nosečkam želim le najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:28:22   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: mary1

Veš, Angelina, da kar ne morem pozabiti te zgodbe. Pravzaprav mi ni jasno, da se kaj takega lahko zgodi. Enostavno ni v mojem dometu, da bi lahko razumela. Bilo bi mi do neke mere razumljivo, da se kljub TRUDU zdravnikov zaplete, ker je jasno, da nihče ni vsemogočen, in da še najboljši nameni včasih ne pomagajo. Ampak, da ni naredil CR po popadkih od 20.00 do 7h zjutraj.... !!! Ko je jasno, da bi moral že prej... ampak, da bi vsaj ob 7h.!!!  Ne razumem, čemu, komu služi tako stališče ... Mislim, da je res dobro, da greš s tem ven, ampak dobro, dobro poskrbi zase. Za svoje duševno in fizično zdravje. Ne smeš pustiti, da te kaj še dodatno zlomi. Predvsem pa imej non stop pred očmi velikansko srečo, da je otrok zdrav. Drži se!


Moškemu egu. Ker je tako on rekel, ne bo tako, kot je rekla zdravnica. To ji je rekel v pričo mene in moža.

(odgovor članu mary1)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:30:37   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: cindy

Draga  Angelina mislim, da si se prav odlocila za tozbo. Je skrajni cas da se zdravniki zavejo  in zacnejo poslusat bolnike. Jaz sem v porodnisnico prisla ob  v soboto obsedmi uri zvecer vendar so me poslali domov. Ces da nimam popadkov. Pa ja delam v zdravstvu pa ne vem kaj so popadki. No ob drugi uri zjutaj v nedeljo sem spet tam koncno me sprejmejo. Rodila sem vnedeljo ob 18.30. Ves ta caj so me imeli za hipohondra, ki nima popadkov in ima zelo nizek prag bolecine. Mene pa je tako bolelo v predelu kriza da hodit nisem mogla. Seveda analgetikov nisem dobila. Cakali so na porod in cakali dokler ob 18 uri niso zagnali paniko zaradi obarvane plodne vode moj mali revcek se je pokakal in skoraj zadusil. Se  dva dni je bruhal to sranje potem na oddelku. No mene je tako raztrgalo, da so mi sivali vse kar imam ob tem se bali da ne izgubim zavesti saj so mi prepozno dali analgetike in sem bila cisto zadeta. Nenehno so me zbujali v casu sivanja. Zdravnica mi je bila zelo vsec , s preveliko dela takrat je bil porodni blok kot zaklet nehno nekaj. Babica pa niti s kanckom socutja le nekaj se je drla in pametnovala. Kaj hudica ti ves kaj jaz cutim in kaj ne.  Mislim da bi mogli veckrat poseci po carskem rezu ne pa da cakajo in cakajo dokler skoraj ne izgubijo nekoga. Upam da bos dosegla pravico zase. Ne obupaj


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cindy)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:32:32   
Jančika_
Angie, tvoja zgodba me je tako pretresla, da še vedno zbiram misli in sploh ne vem, kaj ti naj napišem. Drži seuser posted image .

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:35:29   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR



Zakaj pa ne moreš imet več otrok?In itak da se krijejo, ampak v kartonih pa piše vse-MORA pisat vse.In sodišču jih morajo dat.
LP,
Sibil RR


Ker nimam spolnih hormonov. Telo mi jih ne proizvaja več. Tako kot ženske v menopavzi, jih dobivam v obliki tablet. To pa je le nadomestek. Tudi menstruacije sama ne morem več imet. Dobila jo bom le z Cycloprogynovo, brez tega pa nikoli več.

Mora ja. Sam v mojem primeru, tega še nismo uspeli dobiti. Bo podal odvetnik zahtevo, pa bomo videli.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:37:18   
Angellina
Kapesanta, Jančika in vse ostale najlepša hvala. Res hvala hvala. Tok bolje se počutim, da vam ne znam povedat. Prej sem kar v sebi tiščala in to je blo to.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 21:49:09   
K_a_t_j_a
Sem tak šokorana, da sploh ne vem kaj napisat.
Drži se angellina! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 22:13:14   
SINEJA
Angellina drži se.Ta zdravnik pa si ne zasluži,da tlači zemljo.Na žalost je v našem zdravstvu kar precej takih"kerelcev",precej pa tudi takih,ki so v tem poslu z dušo in telesom.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Moja porodna zgodba
4.5.2008 22:51:15   
barby78
Angellina,user posted image  da si se opogumla in napisala svojo porodno izkušnjo,ki je vse prej,kot prijetna.Verjamem,da je trajalo,kar nekaj časa,da si sploh prišla k sebi,po nečem takem.To je res grozno,da se ti pri takem dogodku,ki bi moral biti najlepši v tvojem življenje zgodi nekaj takega.In to zaradi nekega kurč....ega,pametnega zdravnika,ki bi itak moral priti že ponoči,če so ga klicali.valda ga za brez veze ne bi klicali user posted image .Ampak ne,gospodu se ni zdelo vredno prit.ja moral se je naspat user posted image user posted image user posted image .
HALO DOHTARJI,TU SE GRE ZA ŽIVLJENJA!!!
 
Angellina,ne vem kaj naj ti še rečem,kot drži se.Mislila bom nate in držala pesti,ko boš iskala pravico na sodišču.user posted image
 
Edina sreča,da je s tvojim sončkom vse OK.

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Moja porodna zgodba
5.5.2008 11:30:36   
mily
Angelina, jst sem že zadnjič prebrala tvojo zgodbo, ampak enostavno nisem našla besed, da ti kaj napišem, ker vem, da ti lahko nudim le moralno podporo. Sem jo brala mojemu dedcu, pa je nisem mogla do konca, ker se mi je naredila velika kepa v grlu. Res mi je hudo zate, sploh, ker te tudi osebno poznam.

Upam, da boš na sodišču dosegla kej, če ne druga vsaj lastno zadoščenje. In ja, jst mislim, da je prav, da se ta porodna zgodba pove na glas. Da jo slišijo vsi, ker take svinjarije se nebi smele dogajat.

< Sporočilo je popravil mily -- 5.5.2008 11:35:00 >


_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 12:14:22   
Mandek
Angi, ko je moja mami rodila, je bil prisoten isti dr. Po večurnem mučenju je rodila ob treh popoldan. Otroka so odpeljali, njo pa pustili tam brez, da bi ji kdorkoli pomagal ali jo vsaj oskrbel z oskrbo, ki jo je potrebovala. Prišli so šele naslednji dan nekje proti jutru, pod mami je ležala mlaka krvi, mami pa je bila že dolgo v nezavesti. Pozabil jo je zašiti, zato je skoraj izkrvavela.

Večkrat slišim pohvale in zvestobo temu dr. Mogoče bi bilo prav, da se javno pove za koga gre, če ne drugega, velja zdaj splošni preplah o porodnišnici. Sama sem sprva nameravala roditi v Trb, ampak sem se preselila drugam in s tem zamenjala tudi celotno zdravniško oskrbo. Mnoge nimajo te možnosti ali pa počivajo na lovorikah slave in spevov trboveljske porodnišnice.
Takšno oskrunjanje in kršenje osnovnih človekovih pravic bi se moralo končati že zdavnaj, ne pa sda se dogaja v sedanjosti. Groza, strah in obup.
Nikoli ne bi rekla, da te je doletelo kaj takega. Nisi dajala vtisa in vedno se mi je zdelo, da pri tebi vse štima. To, da ne boš mogla imeti več otrok, je najhujše, kar lahko človeka doleti, najbrž. Če gre za naravno stvar, je drugo, nekako sprejmeš to...Ko gre za krivdo oseb, ki rešujejo življenja in jih spravljajo na svet, ponotranjiš samo občutek jeze, besa in maščevalnosti. Povsem te podpiram. Dejstvo, da si objavila ta del, nas vse skupaj postavi v realnost, kar je tudi prav. Če to beremo tudi nosečke, ne pomeni, da se nam bo zgodilo isto ali da je vsepovsod tako. Poznamo le še eno opcijo več in zato smo v vseh primerih nekoliko bolj pripravljene, kar pa ti nisi mogla biti. Nobena beseda ne bo povrnila tistega časa, ampak mogoče ti bo lažje, če to sprejmeš kot nekaj, kar je imelo svoj namen. Naj se sliši še tako grozno, s tem razmišljanjem se vsaj preživi. Stvari imajo svoj namen, veš...najprej je skrit in nesmiseln, potem pa se s časom pokaže. Vem, da si močna in karakterna oseba, zato se pogumno loti cilja, ki si si ga zadala. Mi smo na tvoji strani. Srečno!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 12:47:13   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Angi, ko je moja mami rodila, je bil prisoten isti dr. Po večurnem mučenju je rodila ob treh popoldan. Otroka so odpeljali, njo pa pustili tam brez, da bi ji kdorkoli pomagal ali jo vsaj oskrbel z oskrbo, ki jo je potrebovala. Prišli so šele naslednji dan nekje proti jutru, pod mami je ležala mlaka krvi, mami pa je bila že dolgo v nezavesti. Pozabil jo je zašiti, zato je skoraj izkrvavela.

Večkrat slišim pohvale in zvestobo temu dr. Mogoče bi bilo prav, da se javno pove za koga gre, če ne drugega, velja zdaj splošni preplah o porodnišnici. Sama sem sprva nameravala roditi v Trb, ampak sem se preselila drugam in s tem zamenjala tudi celotno zdravniško oskrbo. Mnoge nimajo te možnosti ali pa počivajo na lovorikah slave in spevov trboveljske porodnišnice.
Takšno oskrunjanje in kršenje osnovnih človekovih pravic bi se moralo končati že zdavnaj, ne pa sda se dogaja v sedanjosti. Groza, strah in obup.
Nikoli ne bi rekla, da te je doletelo kaj takega. Nisi dajala vtisa in vedno se mi je zdelo, da pri tebi vse štima. To, da ne boš mogla imeti več otrok, je najhujše, kar lahko človeka doleti, najbrž. Če gre za naravno stvar, je drugo, nekako sprejmeš to...Ko gre za krivdo oseb, ki rešujejo življenja in jih spravljajo na svet, ponotranjiš samo občutek jeze, besa in maščevalnosti. Povsem te podpiram. Dejstvo, da si objavila ta del, nas vse skupaj postavi v realnost, kar je tudi prav. Če to beremo tudi nosečke, ne pomeni, da se nam bo zgodilo isto ali da je vsepovsod tako. Poznamo le še eno opcijo več in zato smo v vseh primerih nekoliko bolj pripravljene, kar pa ti nisi mogla biti. Nobena beseda ne bo povrnila tistega časa, ampak mogoče ti bo lažje, če to sprejmeš kot nekaj, kar je imelo svoj namen. Naj se sliši še tako grozno, s tem razmišljanjem se vsaj preživi. Stvari imajo svoj namen, veš...najprej je skrit in nesmiseln, potem pa se s časom pokaže. Vem, da si močna in karakterna oseba, zato se pogumno loti cilja, ki si si ga zadala. Mi smo na tvoji strani. Srečno!



Zdaj sem jaz ostala brez besed. Hudo.

Me poznaš osebno? Ti pošljem zs.

Hvala user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 14:14:45   
G in T
Anđi....že dolgo je od takrat, ko smo se videli skupaj...user posted image
........nimam pa besed za vse, kar se ti je hudega zgodilo!!!user posted image user posted image user posted image
In to še v časih, ko smo v medicini in porodih "zelo" napredovali.      (očitno ne)

Tudi jaz bi jih na tvojem mestu tožila!!!



POCARJI!!!! In oni bi še višje plače???user posted image
OBUP


Se slišimo kaj..
Drži seuser posted image user posted image user posted image
G in T



(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 15:56:49   
Lea2007
O moj Bog....Brez besed...Saj ne mora biti res, o pa je...Upam, da boš vsaj pred sodiščem dosegla kapljico pravice...Muk in trpljenja ne more poplačati nihče...
Pa zakaj se to dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 16:31:48   
netki
najprej naj napišem da mi je zelo žal zate in za vse kar si morala pretrpeti....to je nedopustno!!!!!!

ne bom se pa strinjala z Mandek:
"Mnoge nimajo te možnosti ali pa počivajo na lovorikah slave in spevov trboveljske porodnišnice. "

jaz sem imela izkušnjo s tem G in lahko rečem da je mojemu user posted image  rešil življenje, in če ne bi bilo njega, bi se lahko zgodilo najhujše. Ne bom pisala zgodbe, ker vem da me boste potem obtoževale in napadale. Ne razumite me napak: ne zagovarjam ga in sem proti temu da se bi to dogajalo.
Pač povedat sem hotela, da niso vse zgodbe enake in se zaradi tega ne bom selila ali menjala porodnišnico. Sem namreč noseča in ponovno bom rodila v Trbovljah. Konec koncv saj tudi ve hodite rojevat v LJ ali PO, kjub temu da so se tudi tam dogajale grozljive stvari in celo smrti.

Pa še enkrat prosim, ne me napadat, ker jaz nikogar ne zagovarjam, -.......

Najbrž bi na tvojem mestu tudi jaz šla na sodišče, saj se kaj takega res ne bi smelo zgoditi. Pojdi do konca, uporabi vse veze in vsa sredstva.....ostani borka in se bori za pravico ki ti pripada.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 18:05:39   
LANLAN
IZVIRNO SPOROČILO: netki

najprej naj napišem da mi je zelo žal zate in za vse kar si morala pretrpeti....to je nedopustno!!!!!!

ne bom se pa strinjala z Mandek:
"Mnoge nimajo te možnosti ali pa počivajo na lovorikah slave in spevov trboveljske porodnišnice. "

jaz sem imela izkušnjo s tem G in lahko rečem da je mojemu  rešil življenje, in če ne bi bilo njega, bi se lahko zgodilo najhujše. Ne bom pisala zgodbe, ker vem da me boste potem obtoževale in napadale. Ne razumite me napak: ne zagovarjam ga in sem proti temu da se bi to dogajalo.
Pač povedat sem hotela, da niso vse zgodbe enake in se zaradi tega ne bom selila ali menjala porodnišnico. Sem namreč noseča in ponovno bom rodila v Trbovljah. Konec koncv saj tudi ve hodite rojevat v LJ ali PO, kjub temu da so se tudi tam dogajale grozljive stvari in celo smrti.

Pa še enkrat prosim, ne me napadat, ker jaz nikogar ne zagovarjam, -.......

Najbrž bi na tvojem mestu tudi jaz šla na sodišče, saj se kaj takega res ne bi smelo zgoditi. Pojdi do konca, uporabi vse veze in vsa sredstva.....ostani borka in se bori za pravico ki ti pripada.



user posted image se podpišem pod tole,drugih besed ne najdemuser posted image user posted image ,...se pa drugače čisto strinjam z NETKI,tudi jaz sem bila s  tem porodničarjem zelo zadovoljna,v bistvu z vsem osebjem,je pa res,da  tvoja žalostna porodna zgodba ni osamljen primer,..to se lahko naredi tudi v tako opevani Postojni,Ljubljani,(spet Netka)drugače pa sučustvujem s teboj in  citiram  milyne besede,.."upam, da boš na sodišču dosegla kej, če ne druga vsaj lastno zadoščenje."user posted image

< Sporočilo je popravil LANLAN -- 6.5.2008 18:18:17 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 21:49:57   
Srečic@
 
Angellina, brez besed sem......

Punce, na daleč se izognite trboveljski porodnišnici!!!!!!
Pa to ni strašenje!!!
Ne poznam nobene pohvale, sploh v primerih, ko se je kaj zapletlo.
Punce, ki dr. user posted image Č. hvalite, povejte, kaj je za pohvalituser posted image ?
Dajmo jasno sliko tistim, ki se še odločajo za trboveljsko porodnišnico!
On je nestrokoven in BEDEN  in po mojem ZLOČINEC!!!!!!!!!!




(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 21:57:48   
Anonimen
Uf, Srečic@, ti si pa zelo razkurjena.

Sicer porodnisnice ne poznam, ampak mi tale zgodba od Angelline kar ne gre in ne gre v glavo....upam, da pride v sirso javnost.

(odgovor članu Srečic@)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 22:02:43   
Mišni
jaz sem imela izkušnjo s tem G in lahko rečem da je mojemu rešil življenje,


Saj to je v bistvu njegovo delo, a ni?  Saj verjamem, da si mu hvaležna, ampak to je njegovo delo, da rešuje življenja, ko je treba.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Moja porodna zgodba
6.5.2008 22:03:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@
Angellina, brez besed sem......

Punce, na daleč se izognite trboveljski porodnišnici!!!!!!
Pa to ni strašenje!!!
Ne poznam nobene pohvale, sploh v primerih, ko se je kaj zapletlo.
Punce, ki dr. user posted image Č. hvalite, povejte, kaj je za pohvalituser posted image ?
Dajmo jasno sliko tistim, ki se še odločajo za trboveljsko porodnišnico!
On je nestrokoven in BEDEN  in po mojem ZLOČINEC!!!!!!!!!!


Je pa tudi zelo zamerljiv in maščevalen, zato raje zavij tako mnenje v celofan. Mene je že izučilo osebno srečanje oz. spor z njim pred 7-8 leti... user posted image  Pa ne bom opisovala, ker gre za ginekološko, ne porodničarsko področje dela - in za osebo, ki mi je blizu.

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?