Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:11:52
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Ah, sploh nisem dokončala, pa sem kar potdila... kr neki Ja, za linke ni problema. Drugače pa izhajam iz take družine (širše sorodstvo), ki skrbimo za zdravo prehrano (razen sladkarij ) in čuvamo naravo . jaz tud, sam da so pr men sladkiši v večini...in ko je nuja, ni važn al je kej bio al ne. pa če imaš kakšn fajn link bi tud jaz prosila zanj...res pa, da imam že skor vse naštudiran Pri nas smo čokoholiki... še priženjeni, ki niso bili, dokler niso prišli v našo družino Linke sem dala, samo so bolj trgovine... sicer se da tudi tam dosti izvedeti, drugače je pa meni tista stran zazdravje.net zakon. Sem naročena tudi na njihove izdaje - plačaš samo poštnino in jih redno dobivaš na dom.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:13:54
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, do 18.30 imamo čas A se lahko oglasimo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:14:49
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, do 18.30 imamo čas A se lahko oglasimo? Komot
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:15:39
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, do 18.30 imamo čas A se lahko oglasimo? Komot Kje pa ste doma? Lahko tud na ZS napišeš.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:18:00
|
|
|
|
April
|
no, dva linka pa celo še nisem obiskala katero kozmetiko pa uporabljaš antilopa?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:20:28
|
|
|
|
April
|
čokolada je pa ful dobra hoferjeva, sam zdaj ne vem kako se ji reče. se lindt lahko skrije.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:26:10
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April no, dva linka pa celo še nisem obiskala katero kozmetiko pa uporabljaš antilopa? v glavnem Lavero, Alverde in tisto bdih, ki jo imajo v Mullerju.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:26:53
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April čokolada je pa ful dobra hoferjeva, sam zdaj ne vem kako se ji reče. se lindt lahko skrije. pa ne samo čokolada - boljšega sladoleda kot je hoferjev, ga ni pod soncem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:27:29
|
|
|
|
Antilopa
|
Abc, imaš ZS.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:28:23
|
|
|
|
April
|
ja saj res nisem še bolšega orehovga jedla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:28:35
|
|
|
|
birdy
|
ej punce, jst sem odkrila da se morva na odločbo o dohodnini pritožt in bova dobila še več dinarčkov. Namest 230 eur, vsaj 290 eur, ne vem točno, moram pogledat kdaj sem dubla za Neli odločbo o dodatku za nego. Jes, to mi deli Še dobr da sem šla prevert, moj je pa reku, da bo to verjetn za dva mesca tok mal da se ne splača. Mi bo mogu kr plačat mojo preverljivost
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:30:24
|
|
|
|
abc100
|
Bomo najdl. Ko bomo šli od doma, ti pošljem sporočilo. A prov?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:31:33
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ja saj res nisem še bolšega orehovga jedla Meni je pa Planica zakon!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:40:26
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Bomo najdl. Ko bomo šli od doma, ti pošljem sporočilo. A prov? ok, rabite cca 20 min po AC
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:46:13
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April čokolada je pa ful dobra hoferjeva, sam zdaj ne vem kako se ji reče. se lindt lahko skrije. tukaj se pa podpišem. hoferca je zakon. najboljša je meni una temna 70% Moser Roth k jih je 5 malih čokoladic noter.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:46:17
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: April čokolada je pa ful dobra hoferjeva, sam zdaj ne vem kako se ji reče. se lindt lahko skrije. pa ne samo čokolada - boljšega sladoleda kot je hoferjev, ga ni pod soncem tudi res. midva sva se ko smo zidali navadila na hofer in še sedaj vedno ta glavno špecarijo vse tam kupujeva.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:47:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April ja saj res nisem še bolšega orehovga jedla Meni je pa Planica zakon! tud planica je super. teh sm med nosečnostjo zbasala enih 50 pomoje jest se pravzaprav nobenga sladoleda ne branim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:49:17
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Bomo najdl. Ko bomo šli od doma, ti pošljem sporočilo. A prov? ok, rabite cca 20 min po AC Pomoje, da ne bomo šli po AC.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:52:00
|
|
|
|
Jumpy
|
Hoj! Me kar nekaj časa ni blo gor, tako, da sem prebrala samo zadnji dve strani. Vidim, da imate glih temo o bio izdelkih . Jest poznam tole kozmetiko in je res super. Do zdej je blo mogoče dobit sam iz Francije, od nedavnega pa je tudi v Sloveniji. Super, priporočam, če slučajno še ne poznate.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 20.5.2008 13:53:00 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:57:39
|
|
|
|
Jumpy
|
Še ena o GH. Moj malček še tudi ne je vsega, pravzaprav skupne obede pripravljam šele par dni, pa še to, če je čebula, zanj kuham posebej. Ne morem kar pikčev organizem obremenjevat z vsem mogočim. Če se le da, ga kar še malo pocrkljam z njemu prilagojeno hrano. Res pa je, da poje veliko mesa, pa tudi sok sem vpeljala v prehrano zaradi lažje in boljše absorebcije železa v kri (vitamin C).
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:59:47
|
|
|
|
Jumpy
|
**** - jaz moram it ta teden v C&A v Kranj, ker mam neki za zamenjat. Verjetno v četrtek. Prideš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 13:59:51
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April čokolada je pa ful dobra hoferjeva, sam zdaj ne vem kako se ji reče. se lindt lahko skrije. tukaj se pa podpišem. hoferca je zakon. najboljša je meni una temna 70% Moser Roth k jih je 5 malih čokoladic noter. ja tale, ampak mlečna....ni boljše , pa jaz drgač temne jem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 14:00:33
|
|
|
|
Jumpy
|
Poopsika, moje sožalje!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 14:01:34
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April čokolada je pa ful dobra hoferjeva, sam zdaj ne vem kako se ji reče. se lindt lahko skrije. tukaj se pa podpišem. hoferca je zakon. najboljša je meni una temna 70% Moser Roth k jih je 5 malih čokoladic noter. ja tale, ampak mlečna....ni boljše , pa jaz drgač temne jem Kaj pa Milka???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 14:03:53
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Hoj! Me kar nekaj časa ni blo gor, tako, da sem prebrala samo zadnji dve strani. Vidim, da imate glih temo o bio izdelkih . Jest poznam tole kozmetiko in je res super. Do zdej je blo mogoče dobit sam iz Francije, od nedavnega pa je tudi v Sloveniji. Super, priporočam, če slučajno še ne poznate. O, hvala... super Kje pa lahko kupiš? Samo v lekarni? Kakšna je pa cena ?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?