Jumpy
|
Vidim, da vse govorite o enih slikcah pa frizurcah pa dekoltejih. Kje pa to lahko vidim? Abc, tole z uspavanjem je pri nas enako. Čim enkrat popustim (če je bolan ali podobno), takoj zagrabi za priložnost in mi še kar par dni teži pred spanjem. Pa pol se posledično tudi ponoči večkrat zbuja. Lump. Saskija, kje ti najdeš energijo za ves ta šport? Meni se ne ljubi niti z nogami mahat naprej pa nazaj v dnevni, kaj šele, da bi se športala. Pa stanovanje mam v razsulu (žal sem brez pomočnice, jo bom pa imela, ko se preselimo - da ne bo tašče kap ), pa eno tono cunj za zložit, pa za likat,.... Pol pa kar kle visim zdele namesto, da bi delala. SŽ, zdej pa tud mene zanima kaj imaš za bregom Poopsika - drži se! Talika - ne bom govorila o receptih za spanje, ker ga ni enotnega. Sem pa pri naših ugotovila, da čim manj se obremenjujem s fazami v razvoju hitreje minejo neprijetne stvari. Vem pa, da je to zeeeelo težko, glede na to, da to traja že toliko mesecev. Tko kot je napisala April - tudi tvoj Mark bo enkrat lepo spal. Jorja, Res se nam dogajajo vse sorte nesreče. Tudi mi smo že kar nekajkrat obiskali urgenco. Ampak, tako je, samo, da se vse srečno razplete.
|