Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 11:24:19
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dober dan Midve sva bili že ob 8zjutraj na sprehodu-cca. 1,5h......je blo tok fajn-svež zrak, ne prevroče..... Super Luka za podvige....... Talika- a ste nocoj kaj boljše spali? Kje so pa ostale čveke-a so res šle na Bled A ne kako je fajn zjutraj zunaj? Očitno so res nekam šle, ali na Bled ali pa v center. Danes je pa Mark ful lepo spal, sicer od 22h kar pri meni v postelji ampak se je ful malo zbujal in dojil. Mislim, da 2x, če se ne motim. Večkrat sem se jaz zbudila, ker je nekaj rogovilil, pa je potem kar takoj nazaj zaspal. Zdej pa spi notri že več kot uro in pol.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 11:30:14
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dober dan Midve sva bili že ob 8zjutraj na sprehodu-cca. 1,5h......je blo tok fajn-svež zrak, ne prevroče..... Super Luka za podvige....... Talika- a ste nocoj kaj boljše spali? Kje so pa ostale čveke-a so res šle na Bled A ne kako je fajn zjutraj zunaj? Očitno so res nekam šle, ali na Bled ali pa v center. Danes je pa Mark ful lepo spal, sicer od 22h kar pri meni v postelji ampak se je ful malo zbujal in dojil. Mislim, da 2x, če se ne motim. Večkrat sem se jaz zbudila, ker je nekaj rogovilil, pa je potem kar takoj nazaj zaspal. Zdej pa spi notri že več kot uro in pol. Eva tudi spi že toliko časa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 11:35:52
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Nič, ni nobene nikjer, potem pa jaz tudi odhajam.......... Uživajte v tem sončnem ponedeljku
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 11:36:19
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Peesuka vidim, da vas je velik tkole skritih gor. Naslednji del se lahko potem imenuje Avgust - pod krinko res ja, očitno je to sedaj "in" A je tole slučajno letelo name? Če ja, sem se takoj, ko sem post napisala, odklopila z računalnika...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 11:38:46
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Peesuka vidim, da vas je velik tkole skritih gor. Naslednji del se lahko potem imenuje Avgust - pod krinko res ja, očitno je to sedaj "in" A je tole slučajno letelo name? Če ja, sem se takoj, ko sem post napisala, odklopila z računalnika... Nisi bila ti "kriva", sam opažanje je bilo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 13:27:04
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ojla, me sva pa že iz LJ. Kaj se mi je drla v CP??!!! in je bla lačna, sva jedli... pol spet naprej dretje in je bila full hitr zaspana in sva sam popokali dam in zdaj spi.uuuuuufffffffffffff, odleglo mi je. v kaj jih mate obute nogavice, dokolenke?sploh ne vem, kaj naj... sva pa zgubli en copatk med dretjem,un luškan H&M-jev pa jih nimajo več mi je žal k nisva mogli v center na kavico Naš žab še pozim ni vidu, kaj šele zdej Dons je imel bodi z kratkimi rokavi in tanke dolge hlače, ki so ble itak zavihane na 3/4, pa nogavičke in shoo shoes copatke... Midva sva pa tud zdele doma že ene pol ure. Sva se dobila z ostalimi v kavarni Na pločniku in popile eno kavico, potem sva pa midva šibala ker je bil Luka zaspan. Žal mi ga ni uspelo držat pokonc do doma, tako da mi je spal v avtu enih 10 minut. Ko sem ga nesla gor se je pa seveda zbudu. V tej vročini ga pa tud nisem mogla pustit v avtu, pa tud če bi ga v senco parkirala... Semšla pa v Ljubljano zaradi tegale: Če katera rabi je tale stvarca od danes v Lidlu za 11,99 eur... Ga pa še nisem dala narazen ker je še zmeraj v avtu. Morm it iskat, ampak sem optimistično upala da bo Luka spal naprej pa bi šla pol iskat medtem ko bi spal...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 13:56:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Semšla pa v Ljubljano zaradi tegale: Če katera rabi je tale stvarca od danes v Lidlu za 11,99 eur... Ga pa še nisem dala narazen ker je še zmeraj v avtu. Morm it iskat, ampak sem optimistično upala da bo Luka spal naprej pa bi šla pol iskat medtem ko bi spal... Midva ga tudi greva danes iskat, upam, da ga bodo še imeli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:10:54
|
|
|
|
Antigona
|
Jaz sem bla na Rudniki okoli 10ih pol enajstih pa jih je bilo še kar nekaj... Upam, da ga dobiš. Sem ga pa že prinesla gor in napihnila. Sem dala Lukija kar v trak, pa sva se sprehodila do avta po vse stvari ki so še čakale v avtu...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:19:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
A to jim je ql? ta konjček mislim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:19:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jaz sem bla na Rudniki okoli 10ih pol enajstih pa jih je bilo še kar nekaj... Upam, da ga dobiš. Sem ga pa že prinesla gor in napihnila. Sem dala Lukija kar v trak, pa sva se sprehodila do avta po vse stvari ki so še čakale v avtu... Mi ga gremo itak iskat v Kranj. Sva s kolegico že v četrtek šle gledat, no pa smo potem ugotovili, da ga bodo imeli šele od danes.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:19:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
KIdl je na Rudniku? Kje pa? res še nisem zasledila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:20:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* A to jim je ql? ta konjček mislim. marku je ful všeč, ga dam malo gor tam kjer imamo telovadbo pa se kar gunca na njem no zdej sami še ne morejo biti na njem, ko bodo večji pa seveda
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:21:33
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* KIdl je na Rudniku? Kje pa? res še nisem zasledila Odpru se je par dni po Supernovi se mi zdi... Je pa med Merkurjem in Rutarjem...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:22:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* KIdl je na Rudniku? Kje pa? res še nisem zasledila Odpru se je par dni po Supernovi se mi zdi... Je pa med Merkurjem in Rutarjem... hvala...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:22:38
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* A to jim je ql? ta konjček mislim. Žanu bo ziher, Luka se je pa tud že neki gor guncu. Zdej mi je pa končno zaspal... Je počakal še na kosilo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:24:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
saj men je tud simpatičen, sam pol bi ji jaz še poganjalca kupila pa tega konjča...ene krame je pol na konc, sam to jo je pa že zdaj dost. tak mamo ne? če bom mojga prepričala, ga gremo iskat danes. men se kar vse zdi uporabno za našo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:25:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
K poganjalec pa vse mamice pravjo, da je zakon, pol k res orng sedijo in lovijo ravnotežje še z nogami.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:26:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:28:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
Talika, Antigona, kaka cena je bla pred akcijo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:29:19
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi iz moje strani
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:31:57
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Od naju tudi, čeprav ga imata jutri.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:33:00
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Talika, Antigona, kaka cena je bla pred akcijo? Nimam pojma ker sicer ne hodim v Ludla. Se mi zdi da tega sicer sploh nimajo v redni prodaji. Ko imajo kako "akcijo" imajo pač take cene. Drugače je pa tale žverca primerljiva z Rodijem ki je pa mislim da 30 eur...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:33:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Talika, Antigona, kaka cena je bla pred akcijo? ne vem, če so ga sploh ponujali vita center in ostale podobne trgovine ga prodajajo za cca. 32 eur, no ne vem, če je čisto enak, na videz je
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:34:15
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Od naju tudi, čeprav ga imata jutri. Ups, se vidi da nimam cajta preverjat seznama
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 14:34:56
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Talika, Antigona, kaka cena je bla pred akcijo? ne vem, če so ga sploh ponujali vita center in ostale podobne trgovine ga prodajajo za cca. 32 eur, no ne vem, če je čisto enak, na videz je Sva pa usklajeni
< Sporočilo je popravil Antigona -- 26.5.2008 14:35:17 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.