|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
14.5.2008 13:37:11   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Še to. LadyB, jaz sem svojo poročno obleko najdla čisto po naključju in sem bila ful zadovoljan. Zato ti svetujem, da greš malo po LJ in mogoče kaj najdeš.

Midva sve se poročila kot verni in ne verni in ni nič drugače. OZ. obret je enak.

A ti si poročena? Sem imela v spominu, da ne.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.5.2008 14:00:29   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Jaz grem pop v LJ po špegle, sončna mislim, si jih bom prvoščla k smo dobil regres. Mi pa morjo full pasat in bit lepa, da se skeširamuser posted image

jaz pa sem si privoščila pohodniške čevlje pa nove palice, šilt kapo nike, evo pa bo počasi tudi moj regres spuhtel. JA tudi jaz bi še kakšna sončna očala, pa oblekco, pa sandalčke...user posted image user posted image user posted image . No sem si pa vse nakupila za aktivno preživljanje prostega časauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.5.2008 14:08:19   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Lenča jaz pa imam pekač za mafine kar iz silikona, nič ne mažeš, mokaš pa grejo ven en dva tri,

jaz tud dam sam papirčke, nič mazanja, mokanja al kaj ti misliš s tem.

tudi papirčkov ne rabiš, en recept si dala, kjer piše da pomokaš pekač pa namažeš, no sem mislila da je tvoj recept, zdaj pa praviš da daš samo papirčkeuser posted image  saj vseeno sem ti hotla samo predlagat ta pekač če dosti mafine pečeš je res uporaben, vsaj pri nas ker drugače papirčki vsepovsod ležijo. no se bom vzdržala še kašnega kuharskega nasvetauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.5.2008 14:12:49   
Talika19
Saskija, kolk dolgo pa hodita na Pohorje?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.5.2008 14:16:59   
Talika19
Naš se je pa odločil, da bo kar sam prebral knjigico, edino ni se mogel odločiti katero in je kar vse iz poličke potegnil.user posted image  Je samo zaropotalo, valda me je kar odneslo v dnevno, kaj se je zgodilo. No pa sem že mogla nekaj pospravit.user posted image Sem mu pustila samo 3 knjigice, ki imajo debele platnice, pa nekaj igrač sem mu dala na poličko.user posted image

Pa poglejte ta nedolžen pogled: "jaz nič kriv" user posted image user posted image user posted image

user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.5.2008 14:26:04   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

greva samo do trikotne jase, nekje do polovice- tako hodi večina mb prebivalcevuser posted image - tempo gor in dol tako nekje uro in pol gor in dol.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.5.2008 14:32:28   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

greva samo do trikotne jase, nekje do polovice- tako hodi večina mb prebivalcevuser posted image - tempo gor in dol tako nekje uro in pol gor in dol.

Super, to je že kar fajn tura. Bravo! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 14.5.2008 14:41:36 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.5.2008 14:42:51   
Anonimen

Naš se je pa odločil, da bo kar sam prebral knjigico, edino ni se mogel odločiti katero in je kar vse iz poličke potegnil.user posted image  Je samo zaropotalo, valda me je kar odneslo v dnevno, kaj se je zgodilo. No pa sem že mogla nekaj pospravit.user posted image Sem mu pustila samo 3 knjigice, ki imajo debele platnice, pa nekaj igrač sem mu dala na poličko.user posted image

Pa poglejte ta nedolžen pogled: "jaz nič kriv" user posted image user posted image user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii not giltiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.5.2008 14:46:30   
Anonimen
Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.5.2008 14:48:41   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Poopsika tvoj te bo zaročil ti boš pa še isto sekundo iz omare privlekla obleko,vse potrebne papirje in fotografauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa z besedami: kakšno presenečenje user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.5.2008 15:01:07   
Anonimen

ja pa z ful sokiranim pogledomuser posted image ...

ne delajo mi sumniki, z in y sta zamenjana, oklepaji , crtice vse je pomesano in ne prime!!!
zalenka help kaj se je zgodilo z mojo tipkovnico_ no tukaj je misljen vprasaj pa niti tega ne morem naredit, ker mi kat to crtio pokaze

WTFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.5.2008 15:04:30   
Anonimen
Drugace pa imam res sreco, ker imam moskega, ki se zelo zeli porociti in ona je tisti , ki me je navdusel nad poroko..pred njim si nikoli nisem tega niti zelela. Se pa ful pogovarjava koga bova povabila, kje se bova porocila, kam bi sla na potovanje, kdaj bi se porocila...veliko veliko planovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.5.2008 15:31:19   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ne delajo mi sumniki, z in y sta zamenjana, oklepaji , crtice vse je pomesano in ne prime!!!
zalenka help kaj se je zgodilo z mojo tipkovnico_ no tukaj je misljen vprasaj pa niti tega ne morem naredit, ker mi kat to crtio pokaze

WTFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pritisni shift in alt

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.5.2008 15:42:56   
Anonimen
abc hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.5.2008 15:49:19   
Anonimen
Kolk maš lušno slikico Poopsika.Je pomoje čas da dam jaz dol tega pregonenga mačkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.5.2008 15:50:36   
Anonimen

Kolk maš lušno slikico Poopsika.Je pomoje čas da dam jaz dol tega pregonenga mačkauser posted image

hvalauser posted image

Na tegale tvojga pregonenga mačka sem se jst prov navezalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.5.2008 16:08:48   
tikca

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.5.2008 18:35:25   
Rivi
sej vem, da že vse veste, sam vseeno je tuki en lep članek o zaščiti vaših srčkov pred soncem.....

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.5.2008 18:47:06   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

nič se ji ni zgodilo samo po sebi - ji je moral kar nekdo pomagat user posted image user posted image user posted image . zamenjala si slovenski jezik za angleškega - vsaj po opisu "napak" sodeč. tam desno spodaj, kjer imaš uro in podobno sranje user posted image , maš malo ikonico na kateri verjetno sedaj piše EN namesto SL - klikni nanjo in izberi SL.

zdej vidim da ti je abc že povedala bližnjico. za naslednjič ko se vam kaj takega zgodi, pa da ne boste na rr-ju cel dan čakale na odgovor pa v googla vpišite npr z becomes y ali kaj podobnega, pa maste rešitev ponavadi že na dlani user posted image user posted image user posted image

pri tej bližnjici je tako, ad v primeru da imate na vašem račku inšalirane 3 ali več jezikov. npr SL, EN in GE, potem z bližnjico preklopite na naslednjega v listi. če maste npr angleščino, pritisnete shift+alt dobite nemščino in tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.5.2008 18:54:08   
tikca
Peesuka so moški včasih user posted image user posted image . Mojmu dons BTW rečem, da sem slišala njegova starša (živita spodaj), da sta bla neki glasna, pa pozabim na to. Pol sm pa na balkonu, me pa vprašata, če sm jih slišalauser posted image  Valda nisem mogla rečt ne, če nisem vedla zakaj sprašujeta.
In pol mojmu rečem kakšen tepec je, kaj je šel to njima govort oz. kaj je reku sploh. Pa prav - ja NČ, reku sm kaj je blo to eno zijanje po bajt user posted image user posted image user posted image  Mater mu smotanmu ani no user posted image  Jaz bi vsaj na lep način začela, ne pa tko direkt, da se takoj ve, da sm js omenjala,ker on je bil v službi, grrrrr deci!

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.5.2008 19:02:48   
Anonimen
zalenka, tenxuser posted image za obširno razlagouser posted image ...mislm da mi je Tjaša pobrkala črke, ker je tolkla po tipkovniciuser posted image .

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.5.2008 19:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

sej vem, da že vse veste, sam vseeno je tuki en lep članek o zaščiti vaših srčkov pred soncem.....

ivi, super za tole!! jst morm ful pazit na Tjašino kožo in tale članek je odličenuser posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.5.2008 19:05:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Peesuka so moški včasih user posted image user posted image . Mojmu dons BTW rečem, da sem slišala njegova starša (živita spodaj), da sta bla neki glasna, pa pozabim na to. Pol sm pa na balkonu, me pa vprašata, če sm jih slišalauser posted image  Valda nisem mogla rečt ne, če nisem vedla zakaj sprašujeta.
In pol mojmu rečem kakšen tepec je, kaj je šel to njima govort oz. kaj je reku sploh. Pa prav - ja NČ, reku sm kaj je blo to eno zijanje po bajt user posted image user posted image user posted image  Mater mu smotanmu ani no user posted image  Jaz bi vsaj na lep način začela, ne pa tko direkt, da se takoj ve, da sm js omenjala,ker on je bil v službi, grrrrr deci!

user posted image user posted image user posted image user posted image sori ker se smejem...tolk si dobr napisalauser posted image

Ja tvojemu je itak u izi, ker sta njegova starša, po moje sploh ni pomisl, da je bedarijo rekeluser posted image , pa sej ni hotel nič slabegauser posted image . So pa pojave tele naši moški jauser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.5.2008 19:06:41   
Anonimen
A se še katera prijavi za v petek( žur do jotranjih uruser posted image ...ja seveda, da me kr pobere...user posted image )?
Zaenkrat udeležba bolj slabo kaže:

Rivi
Poopsika
Sisy
****??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.5.2008 19:07:04   
Anonimen
No jst imam pa veselo monologe...jupiii...tralala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?