|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
14.5.2008 21:40:43   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo.user posted image

Pri nas je bila zadeva ful podobna (s tem, da sva midva patronažno vprašala, če ga lahko tako nosiva in je rekla SEVEDA, samo, da je hrbtenica dobro podprtauser posted image ) in se je Mark tudi že ful stegoval nazaj. Pa sem P nekje pri 3 mesecih omenila, pa je rekla, da ni panike, da ima še čas, da se uredi.user posted image Ampak vprašanje, če se bi res samo uredilo, če ne bi jaz potem ful brala o tem, in smo ga začeli nosit v položaju lupinice in pravilno dvigovat ipd. Pa se je res močno popravilo. Pa mi tega niso povedali pri P. Tako, da je žal res marsikaj kar v rokah staršev.user posted image

nitka je sicer bla večinoma v položaju lupince edino tisto obvezno po dojenju 1/2 ure. Pa še to je večinoma tud pol polila.
sicer pa nam je pediatrinja takrat rekla da je že 1/2 ure velik zanjo tko pokonc - tud če je naslonjena in vse. sam na pediatrični so tko rekl, pa smo tko delal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.5.2008 21:46:03   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da    bi bila tam. Super opisuješ.

hvala, sam zdej ne vem al je to kompliment al me mal zajebavčkate user posted image ?

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.5.2008 21:47:18   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

mi2 sva pa danes zapravljala tukaj
http://www.lush.co.uk/

kok sem jst zaljubljena v to trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njamiuser posted image , malo za razvajanje.
Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!!

Tole pa tud jst poznam in je res user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.5.2008 21:47:43   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da    bi bila tam. Super opisuješ.

hvala, sam zdej ne vem al je to kompliment al me mal zajebavčkate user posted image ?

jaz pa ful rada berem tvoje komentarje, je skoraj tako kot da bi film gledala, si lahko vse v živo predstavljam
pa to vse mislim dobronamernouser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.5.2008 21:48:42   
zalenka
no zdej pa vidim da mam monologe tko da najbolš da se spat poberem ker dones sm pa res ful ful  utrujena.
dopoldne mi je mami nitko pomerkala, da sm jest vse poflancala na vrtu, tko da zdele že kr poka tolk vse raste user posted image user posted image

edin še kumare mi manjkajo k sempozabla seme kupit user posted image user posted image

dons sm pa nasadila papriko, paradajz, blitvo, zgodno zelje, brstični in glavnati ohrovt, cvetačo, brokoli, por in bučke

nočko potočko, pa držte pesti za jutr da ne bo glih ultra grozn bolel k mi bodo zob ven rezal.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.5.2008 21:50:31   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

jaz pa ful rada berem tvoje komentarje, je skoraj tako kot da bi film gledala, si lahko vse v živo predstavljam
pa to vse mislim dobronamernouser posted image

še dobr da si napisala da je dobronamerno sicer bi si res že misnla da me zajebavčkate orng user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak sej veste da jest neč ne zamerim, povem svoje in to je to. vse ostalo pa sprocesiram in če mi kej ne ugaja preslišm - pa je življenje lažje user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem spat no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.5.2008 21:50:34   
Talika19

no zdej pa vidim da mam monologe tko da najbolš da se spat poberem ker dones sm pa res ful ful  utrujena.
dopoldne mi je mami nitko pomerkala, da sm jest vse poflancala na vrtu, tko da zdele že kr poka tolk vse raste user posted image user posted image

edin še kumare mi manjkajo k sempozabla seme kupit user posted image user posted image

dons sm pa nasadila papriko, paradajz, blitvo, zgodno zelje, brstični in glavnati ohrovt, cvetačo, brokoli, por in bučke

to imate pa res ful velik vrt, kolk boš imela za plet user posted image
no pa sveže zelenjave veliko user posted image

nočko potočko, pa držte pesti za jutr da ne bo glih ultra grozn bolel k mi bodo zob ven rezal.

držim pesti, vmes misli na kaj lepega, npr. nitko, to ful pomaga user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.5.2008 21:53:13   
birdy
Zalenka, nisem šla brat bloga, sori, res se mi neda. Pa vseen, ful hiter se lahko vse popravi veš... Glej, men je pred sedmimi meseci fizioterapevzka rekla, da bomo 99% hodil na fth še par let, vsaj dve, tri leta. In zdej, sedem mescev kasnej ne rabimo več fizioterapije, imamo samo še kontrole v RA. Tko da nč bat, sploh če maš dobro fizioterapevtko bo hiter vse bolš.
In res je, mi ti bomo ploskale in se veselile s tabo ko bo Nitka pri 11ih mesecih spuzalauser posted image user posted image  Sicer te pa lahko hitro preseneti. Mene Neli je, ko je začela zanjo ful hiter se obračat, pa pol puzat, pa kobacat... Moja je prehitela, mogoče ne drugih, je pa prehitela samo sebeuser posted image user posted image , vse napovedi ki so ji bile daneuser posted image  Tud Nitka lahko prehiti samo sebeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.5.2008 21:54:50   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

In res je, mi ti bomo ploskale in se veselile s tabo ko bo Nitka pri 11ih mesecih spuzalauser posted image user posted image  Sicer te pa lahko hitro preseneti. Mene Neli je, ko je začela zanjo ful hiter se obračat, pa pol puzat, pa kobacat... Moja je prehitela, mogoče ne drugih, je pa prehitela samo sebeuser posted image user posted image , vse napovedi ki so ji bile daneuser posted image  Tud Nitka lahko prehiti samo sebeuser posted image

točno tako user posted image user posted image  

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.5.2008 21:55:32   
Talika19
Jaz grem tudi spat. Lahko noč bejbe in bambinoti.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.5.2008 21:57:12   
Anonimen
težke debate mateuser posted image
Jst sem se zdjle tolk spočila, razvajala oz. razvajal me je mojuser posted image in sem kot prerojena.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.5.2008 22:00:25   
Anonimen
vas pa nikjeruser posted image

nočko, enkrat sem pa lahko zadnjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.5.2008 22:02:04   
birdy

Jst sem se zdjle tolk spočila, razvajala oz. razvajal me je mojuser posted image in sem kot prerojena.

Oh, Poopsi, blagor teb, jst pa še čakam mojga da pride iz popoldanske. Jutr pa delatuser posted image user posted image  
Se moram it še stuširat pa cunje dat prat, pa zase cunje naštimat... pa se mi kr neda. Ohhh, kok sem žalostna. Pa še ta rdečo mam pa sam žrem.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.5.2008 22:13:40   
Anonimen
Dober večeruser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.5.2008 22:14:07   
Antilopa
Čeeer user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.5.2008 22:14:30   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober večeruser posted image

dober večer!!user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.5.2008 22:15:01   
Rivi
****, a zdej si invisible??user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.5.2008 22:15:01   
Anonimen

Oh, Poopsi, blagor teb, jst pa še čakam mojga da pride iz popoldanske. Jutr pa delatuser posted image user posted image  
Se moram it še stuširat pa cunje dat prat, pa zase cunje naštimat... pa se mi kr neda. Ohhh, kok sem žalostna. Pa še ta rdečo mam pa sam žrem.user posted image

nej te potolažm,da jst nimam tardeče pa vseen samo žremuser posted image .

Drugče pa upam, da ti bo jutri lepo v službi in da boš uživalauser posted image . Ko prideš domov te bo pa čakala taka frajerska punčka, ki te ima najraje na svetu in bo kmalu spet vse boljeuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.5.2008 22:15:24   
Anonimen
dober veeeečeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.5.2008 22:15:51   
Rivi

nej te potolažm,da jst nimam tardeče pa vseen samo žremuser posted image .

Drugče pa upam, da ti bo jutri lepo v službi in da boš uživalauser posted image . Ko prideš domov te bo pa čakala taka frajerska punčka, ki te ima najraje na svetu in bo kmalu spet vse boljeuser posted image

Birdy, a greš delat jutri?

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.5.2008 22:16:00   
Anonimen
**** prideš v petek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.5.2008 22:16:44   
Rivi

čer čer!!!!

ej, kaj je zdej za petek??
sej lahko premestimo za naslednji teden, če bi nas takrat bilo več?

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.5.2008 22:18:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

čer čer!!!!

ej, kaj je zdej za petek??
sej lahko premestimo za naslednji teden, če bi nas takrat bilo več?

po moje bo tud naslednji petek isti šmornuser posted image
ni nekih ful kandidatk, ti pa sama z mano očitno nočešuser posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.5.2008 22:21:55   
Antilopa
Rivi, veš, da sem spet na antibiotiku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.5.2008 22:23:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Rivi, veš, da sem spet na antibiotiku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?