Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:40:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka tud mi smo pristali v RA zarad (nepravilnega) pokončnega nošenja in samo tako ji je med krči pasalo in se je zakrčila. Naj te potolažim, da bo s časom vse ok, pr nas recimo je že skor čist izginlo.Samo čas je potreben...IN prav, da boš vesela pr 11ih za puzanje, me pa s tabo. Pri nas je bila zadeva ful podobna (s tem, da sva midva patronažno vprašala, če ga lahko tako nosiva in je rekla SEVEDA, samo, da je hrbtenica dobro podprta ) in se je Mark tudi že ful stegoval nazaj. Pa sem P nekje pri 3 mesecih omenila, pa je rekla, da ni panike, da ima še čas, da se uredi. Ampak vprašanje, če se bi res samo uredilo, če ne bi jaz potem ful brala o tem, in smo ga začeli nosit v položaju lupinice in pravilno dvigovat ipd. Pa se je res močno popravilo. Pa mi tega niso povedali pri P. Tako, da je žal res marsikaj kar v rokah staršev. nitka je sicer bla večinoma v položaju lupince edino tisto obvezno po dojenju 1/2 ure. Pa še to je večinoma tud pol polila. sicer pa nam je pediatrinja takrat rekla da je že 1/2 ure velik zanjo tko pokonc - tud če je naslonjena in vse. sam na pediatrični so tko rekl, pa smo tko delal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:46:03
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da bi bila tam. Super opisuješ. hvala, sam zdej ne vem al je to kompliment al me mal zajebavčkate ?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:47:18
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mi2 sva pa danes zapravljala tukaj http://www.lush.co.uk/ kok sem jst zaljubljena v to trgovino... ...sva si nabavla masažne kopeli, pa masko za lase, pa masažne kreme..uglavnem njami njami , malo za razvajanje. Vam res priporčam da greste kdaj pogledat, je čisto in povsem naravna kozmetika in vredna svojega denarja!!! Tole pa tud jst poznam in je res
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:47:43
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da bi bila tam. Super opisuješ. hvala, sam zdej ne vem al je to kompliment al me mal zajebavčkate ? jaz pa ful rada berem tvoje komentarje, je skoraj tako kot da bi film gledala, si lahko vse v živo predstavljam pa to vse mislim dobronamerno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:48:42
|
|
|
|
zalenka
|
no zdej pa vidim da mam monologe tko da najbolš da se spat poberem ker dones sm pa res ful ful utrujena. dopoldne mi je mami nitko pomerkala, da sm jest vse poflancala na vrtu, tko da zdele že kr poka tolk vse raste edin še kumare mi manjkajo k sempozabla seme kupit dons sm pa nasadila papriko, paradajz, blitvo, zgodno zelje, brstični in glavnati ohrovt, cvetačo, brokoli, por in bučke nočko potočko, pa držte pesti za jutr da ne bo glih ultra grozn bolel k mi bodo zob ven rezal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:50:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka, tudi jaz sem si prebrala blog in si tudi jaz predstavljam kakor, da bi bila tam. Super opisuješ. hvala, sam zdej ne vem al je to kompliment al me mal zajebavčkate ? jaz pa ful rada berem tvoje komentarje, je skoraj tako kot da bi film gledala, si lahko vse v živo predstavljam pa to vse mislim dobronamerno še dobr da si napisala da je dobronamerno sicer bi si res že misnla da me zajebavčkate orng ampak sej veste da jest neč ne zamerim, povem svoje in to je to. vse ostalo pa sprocesiram in če mi kej ne ugaja preslišm - pa je življenje lažje zdej pa res grem spat no
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:50:34
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka no zdej pa vidim da mam monologe tko da najbolš da se spat poberem ker dones sm pa res ful ful utrujena. dopoldne mi je mami nitko pomerkala, da sm jest vse poflancala na vrtu, tko da zdele že kr poka tolk vse raste edin še kumare mi manjkajo k sempozabla seme kupit dons sm pa nasadila papriko, paradajz, blitvo, zgodno zelje, brstični in glavnati ohrovt, cvetačo, brokoli, por in bučke to imate pa res ful velik vrt, kolk boš imela za plet no pa sveže zelenjave veliko nočko potočko, pa držte pesti za jutr da ne bo glih ultra grozn bolel k mi bodo zob ven rezal. držim pesti, vmes misli na kaj lepega, npr. nitko, to ful pomaga
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:53:13
|
|
|
|
birdy
|
Zalenka, nisem šla brat bloga, sori, res se mi neda. Pa vseen, ful hiter se lahko vse popravi veš... Glej, men je pred sedmimi meseci fizioterapevzka rekla, da bomo 99% hodil na fth še par let, vsaj dve, tri leta. In zdej, sedem mescev kasnej ne rabimo več fizioterapije, imamo samo še kontrole v RA. Tko da nč bat, sploh če maš dobro fizioterapevtko bo hiter vse bolš. In res je, mi ti bomo ploskale in se veselile s tabo ko bo Nitka pri 11ih mesecih spuzala Sicer te pa lahko hitro preseneti. Mene Neli je, ko je začela zanjo ful hiter se obračat, pa pol puzat, pa kobacat... Moja je prehitela, mogoče ne drugih, je pa prehitela samo sebe , vse napovedi ki so ji bile dane Tud Nitka lahko prehiti samo sebe
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:54:50
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy In res je, mi ti bomo ploskale in se veselile s tabo ko bo Nitka pri 11ih mesecih spuzala Sicer te pa lahko hitro preseneti. Mene Neli je, ko je začela zanjo ful hiter se obračat, pa pol puzat, pa kobacat... Moja je prehitela, mogoče ne drugih, je pa prehitela samo sebe , vse napovedi ki so ji bile dane Tud Nitka lahko prehiti samo sebe točno tako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:55:32
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz grem tudi spat. Lahko noč bejbe in bambinoti.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 21:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
težke debate mate Jst sem se zdjle tolk spočila, razvajala oz. razvajal me je moj in sem kot prerojena.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
vas pa nikjer nočko, enkrat sem pa lahko zadnja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:02:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika težke debate mate Jst sem se zdjle tolk spočila, razvajala oz. razvajal me je moj in sem kot prerojena. Oh, Poopsi, blagor teb, jst pa še čakam mojga da pride iz popoldanske. Jutr pa delat Se moram it še stuširat pa cunje dat prat, pa zase cunje naštimat... pa se mi kr neda. Ohhh, kok sem žalostna. Pa še ta rdečo mam pa sam žrem.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:14:07
|
|
|
|
Antilopa
|
Čeeer
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:14:30
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober večer dober večer!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:15:01
|
|
|
|
Rivi
|
****, a zdej si invisible??
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika težke debate mate Jst sem se zdjle tolk spočila, razvajala oz. razvajal me je moj in sem kot prerojena. Oh, Poopsi, blagor teb, jst pa še čakam mojga da pride iz popoldanske. Jutr pa delat Se moram it še stuširat pa cunje dat prat, pa zase cunje naštimat... pa se mi kr neda. Ohhh, kok sem žalostna. Pa še ta rdečo mam pa sam žrem. nej te potolažm,da jst nimam tardeče pa vseen samo žrem . Drugče pa upam, da ti bo jutri lepo v službi in da boš uživala . Ko prideš domov te bo pa čakala taka frajerska punčka, ki te ima najraje na svetu in bo kmalu spet vse bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dober veeeečer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:15:51
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika težke debate mate Jst sem se zdjle tolk spočila, razvajala oz. razvajal me je moj in sem kot prerojena. Oh, Poopsi, blagor teb, jst pa še čakam mojga da pride iz popoldanske. Jutr pa delat Se moram it še stuširat pa cunje dat prat, pa zase cunje naštimat... pa se mi kr neda. Ohhh, kok sem žalostna. Pa še ta rdečo mam pa sam žrem. nej te potolažm,da jst nimam tardeče pa vseen samo žrem . Drugče pa upam, da ti bo jutri lepo v službi in da boš uživala . Ko prideš domov te bo pa čakala taka frajerska punčka, ki te ima najraje na svetu in bo kmalu spet vse bolje Birdy, a greš delat jutri?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
**** prideš v petek?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:16:44
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika dober veeeečer čer čer!!!! ej, kaj je zdej za petek?? sej lahko premestimo za naslednji teden, če bi nas takrat bilo več?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika dober veeeečer čer čer!!!! ej, kaj je zdej za petek?? sej lahko premestimo za naslednji teden, če bi nas takrat bilo več? po moje bo tud naslednji petek isti šmorn ni nekih ful kandidatk, ti pa sama z mano očitno nočeš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:21:55
|
|
|
|
Antilopa
|
Rivi, veš, da sem spet na antibiotiku
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 22:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Rivi, veš, da sem spet na antibiotiku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?