MetiLu
|
Februarka, sej je med nama tud precej drugač. Sicer kregava se ne, samo včasih mine dan, ko si sploh nimava kej povedat oz. nimava časa, kaj šele za kaj druzga Priznam, da sem jest včasih precej živčna (beri: tečna), pol pa vse nanjga stresam. Samo hvala bogu je on tak karakter, da zna kdaj zamižat pa si ušesa pokrit, če ne bi bil pomojem velikrat ogenj v strehi Mene najbolj motim jaz, ker vso svojo energijo in veselje posvečam tamalmu, pol je pa možek skoz prikrajšan, sploh za "pogovarjanje". Ne vem kam je šel moj apetit po joti Da pa še malo pograjam svoja dedca: sej ne vem al čem bit jezna al ne... frajer se letos ni odpovedal dopustu s sodelavci. Vsako leto grejo maja ali junija za 4 dni skupaj na morje, in za letos so si celo čoln najeli. Sej mu ful privoščim,(RES!) samo jest bi tud šla na morje, ne pa da bom sama s tamali ostala doma pol se pa zagovarja, da rabi dat možgane na off (v hecu, sam sej veste, v vsakem hecu je nekaj resnice) kaj pa jest Sam počaka se nej, za glavni dopust mu 14 dni ne uide, pa naj naju pelje kamer če!!! Sam še zmislit se moram kam bi šli No, aleluja je uspela madonca, pomojem tale aktivia pomaga, ker zdej grem pa vsak dan, pa tamal tud dones sem ga v 10 minutah šla 2x previt, ker se je 2x zaporedoma posračkal Jest bi se jutri res dobila v supernovi, če vam ni odveč se tja vozit. Bova pa midva najbrž že okol desetih tam, no seveda je to odvisno od jutranjega vstajanja