Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nimam pojma kaj tebe skeli.
. Če ti nič ne čustiš še ne pomeni, da se nič ne dogaja. Tale vprašanja pa so moreča. Meni so vsakič prizanesli s tem. Bi pa verjetno popenila ali pa bi se penila, ker me taka neumestna vprašanja res vržejo s tira. Ne razumem zakaj ženske, ki so že rodile to sprašujejo. Verjetno so pozabile kako je to, ko čakaš in čakaš. Mene so edino vprašali koliko imam do konca in šo to na dan, ko sem šla v P.
). 
Super nakup
, itak pa sem kaj takega lahko pričakovala, saj sem res lunin človek, ko se luna približuje, imam jaz vedno burne noči-sanje.
, ob 4h zjutraj pa me zbudi krč kot pri M. seveda nisem spala do 6h, gledala na uro in ugotavljala da se nekaj dogaja. na wc sem non stop hodila, vmes še 1x na taveliko. sluzi in krvi pomešane med seboj kar veliko, ne vem pa če je čep. nobenih nitk....sem pa čisto logično razmišljala, da če po pregledu krvaviš, lahko tudi po sexu. no, sklepam pač.
ni pa nič zaspan. zdej pa same presodite al je luna kriva za vse to al moj dragi. kakšno mnenje?
Ostal je samo ta sluzasto-krvav izcedek
****,
),