Blacky30
|
Tinky in Inigo, zelo lep buši. A še daleč veliko manjši od mojega. Takšna sem bila jaz v 20. tednu. Inigo, glede kil verjetno ni nič narobe, čeprav bi se naj zdaj še en mesec kar fejst redile, potem pa bi se naj umirilo pred porodom. Ne vem.....jej malo več. Glede premikov, pa ja, čutim ful, včeraj zvečer sem ga držala za koleno. Ker mi je g. točno na trebuhu pokazal, kako leži, približno vem, kateri del telesa tišči ven in je prav sladko. Balonchy, čestitke za sosedo in malo Petjo. Naj se lepo cartajo. Pa, ko boš vedela, kaj je bil vzrok prezgodnjega poroda, nam tudi javi, plis. Ja, jaz pa sem danes mojega poslala na socialno po papirje, da jih potem doma izpolnim in jih odnese v mojo službo potrdit. Ga kar izkoristim za tako, da se ne rabim z busom cijazit okoli. Aha, Nanka, torej sta vidva na istem glede imena: pri nama je ime za fiksno že iz prve , za fantka pa imamo sploh še nimamo, najbolj je v igri Teo (Tinky, lepo ime, ne? ), nisva se pa še 100% odločila, ker je moj tako zelo prepričan, da nosim .
|