lex
|
Takole za mano oz. v meni je 1 velik kos torte - je še mam skor pol v hladilniku, pride katera? Joj vsak dan se bolj zavedam kako sta moji miški veliki, ena zunaj in ena notri . Komaj čakam, da spoznam tole, ki me brca ko zmešana. Ja ilatic tudi jaz komaj čakam ta prokl.... julij!!!!!!!!! Samo tebe se pa res smola drži. Naj te potolažim, da sem na začetku vsake tudi jaz jedla Hiconcil. , da prideš hitreje k sebi. Udeleženke prometnih - PAZITE nase . Vama kar verjamem, da sta bili v šoku. Ko se samo spomnim nesreče (midva je nisva bila udeležena), ko sem bila noseča z Alino in sem bila na poti h G me je najrej vprašala, če sem OK. In ko se sedaj spomnim, da če moj ne bi zamudil kot ponavadi, bi verjetno midva dobila tisto prikolico v avto,.... Sploh ne smem pomislit na to. Muklla sam jaz bi res ostala not, pa naj zavarovalnica mal dnarja da. Ku.. jih itak skoz financiraš za zavarovanje, pa naj malo še oni poskrbijo za kak paket plenic. Meni se ful lušta it na kolo. Moj mi ga je kupil za roj. leta 2004, pa ne vem če ima 40km mojih gor , ker sem kar naprej NOSEČA al pa me matrajo kamni (smo lani šli na easy turo, pa sem morala zvečer po inekcijo ). Premiki: ko sem ful aktivna jih ni, ko pa se umirim, pa dam kaj v usta, potem pa ima salte not ne sam prevale. Pa mislim, da e je obrnila na glavo, ker jo čutim samo pod rebri. Komaj čakam naslednji pregled! Roman je napisan, otroci spijo, jaz grem pa dragega zbudit (more hodit poleg Aleksa spat in pol ga vedno zmanjka), pa pod tuš.