glugluglu
|
maja24, na odločbi, ki sem jo prejela iz CSD-ja nič ne piše, da bi poslali oni to še v mojo službo. So si pa v službi sami zračunali datum takrat, ko sem jim oddala potrdilo o datumu poroda. majuska, dekompresija pomaga pri zatekanju rok in nog, pa še kaj, bolj natančno vedo tuiste, ki so pred kratkim bile na MŠ, izvaja se samo v LJ. lex, tale zgodba z jajčki mi je pa znana izpred kakšnega 1-2 meseca nazaj. Tudi pri meni se je zadnjič ponovila zgodba z energijskim napitkom (tašča je našima dvema že drugič dala to sranje za pit) in sem znorela. Pa piše: ni za otroke in za nosečnice! Potem so mi pa rekle prijateljice, da je dobro, da svoji mami njen sine razloži kako in kaj in bo mogoče bolj upoštevala. Ker očitno me ne bomo nič dosegle, dokler se sinčki ornk ne razbunijo tako kot treba. Jaz pa se tudi nočem kregat, ker dugače sta tast in tašča kar v redu, (poznam dosti hujše primere) in če ne bi bilo takih fint vsake toliko časa bi bilo mogoče že kar kičasto. Jaz tudi jem kdaj pašteto, pa kakšen kolobarček suhe salame, pa še nisem prebolela toxe, Blacky po porodu pa spet ne boš mogla takoj jesti paštete, če boš dojila . Drugače se pa vseeno ni za zafrkavati, so ženske že dobile toxo med nosečnostjo, kljub temu, da jim prej ni uspelo v 25 letih ali še več.
|