marty5
|
Junijčice pozdravljene Nobena še ni rodila danes ? Najprej čestitke Kleopatri za Mariso . Glede EA: jaz sem tudi šla podpisat, tako za vsak slučaj, čeprav bi bila najbolj srečna, da gre vse tako hitro, da ne bi bilo časa niti pomislit nanjo . Prvič sem jo imela in je izkušnja zelo pozitivna....porod je pa bil vseeno zelo hiter, čeprav so me strašili, da ga ravno ea upočasni....Ma podpisano imam, bomo videli tisti moment - vseeno boljše imet aduta v rokavu . Kosilo: mi imamo danes jetrca in krompir....jaz sanjam o kaki paštici, pa moj mož ni ravno navdušen. Bom pa jutri po svoje nardila . Bo pa sladica po mojem okusu: jagode s smetano Porod: meni so 1. stalno govorili, da bom prej rodila, ker sem se odpirala že v 28. tednu. In da upajmo bom dočakala vsaj 34. tednov. No, na koncu sem šla čez rok in so mi sprožili . Pol pa vedi ti.... Tokrat sem prepričana, da bom rodila pred rokom in da bom rodila ponoči . Pripravlja se že, samo sem pri Pušenjaku brala, da lahko tej "simptomi" (čep, rahli popadki, diareja, slabost...) oznanjajo porod kako uro, kak dan ali celo kak teden prej . Vseeno bi tokrat rada, da se začne spontano. Grem preverit mojo jetrca, kako kaj uspevajo