Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
imam raje prnizkega-pod 100

...pa celo naspala sem se danes...trebuh pa še vedno kr precej rdeč in srbeč...ful fajn se mi zdi ko se tkole dobivate pa kako rečete,je kr malo lažje vse to prestajat a ne ko vidiš da imaš sotrpinke hehe..pred pol ure me je uščenilo med rebri pa še vedno tko boli...nevem al je imel mali kaj prste vmes...uf kako neprijetno...drgač pa pr men nič novga...se še ne dogaja druzga kot včasih mal bolj konkretno ščipanje dol in pa obvezno zbadanje v mehur...
ob 12h v supernovi a ne?
Sej jest mam tud avtomatskega, pa mi je tolk smešn ko mi kdaj pokaže 90/30
svašta....
... je rekla, da ne, da naj se ne sekiram... saj v bistvu imajo samo enih 8,9 oken za pomit, enih 60 m2 laminata v sobah, hodniku in dnevni sobi in 50m2 ploščic v kuhinji in kopalnici... pa kuhinjo mi bojo očistili, ker že stoji, sicer je pa menda ful cenejše, če ni opreme noter, ker jim ni treba nič premikat in pazit, da kaj kam ne pade...