aleksandra silvija
|
Tancho-ČESTITKE! Lunca- za pregled(ctg-mislim, no ) Nikakor ne morem zaspati, zato pa tu visim,..... No, še malo, tam okoli 5.30 se zbudi naš 3-leznik in začne letat po hiši,.. Polly-ne bit huda na nas. Ob takšni hitrosti gre res hitro kaj mimo, ampak saj se to vsem dogaja . Punce, uživajte jutri na kofetkanju. To bo prizor ! Anja PH-ti nimaš majice pridem junija? Imaš pa trebušček, ki to pove . V glavnem-uživajte v čvekanju! Bi šla še kar jaz na kavo v Lj . Baj. Grem še malo pred TV, mogoče mi pa le uspe . Ni mi jasno, kako sem lahko celo dopoldne zaspana, včasih še popoldan, zvečer pa adijo/fijujuju vsa zaspanost? Upam, da bo mali drugačen. Še to. Danes sem našemu kupila dudo. Sem bila včasih proti, čeprav sem z dudo vseeno poskušala pri nekaj tednih, a brez uspeha, ampak naj ima raje dudo za igranje, uspavanje kot moje ije . Jo bo dobil že v P, samo upam, da je ne bo pljuval ven. Pa v BC smo poleg še nekaj stvari za , kupili še punčki lupinico za Baby Annabell in še nekaj opreme za to plastično lutko, pa izjavi prodajalka na blagajni--vi pa boste imeli opreme in dojenčkov,.... . Ja že tako smo bili 4-je pa še jaz
|