|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
23.5.2008 23:19:56   
polly80
ja nina,povej kdaj grema v rim???user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.5.2008 23:20:13   
polly80
rosali nama je že ušla..user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.5.2008 23:20:14   
nInAzWeRiNa
a kera čut svoj matrnični vrat al mam sam jst tako srečo da me zaboli vsakič k se premaknm oz.k se tamala?

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.5.2008 23:22:18   
polly80
a kera čut svoj matrnični vrat al mam sam jst tako srečo da me zaboli vsakič k se premaknm oz.k se tamala?

hm,čutim že kot špikanje,samo to ne čutiš MV po moje..oz.ne vemuser posted image
danes me niti ne špika,včeraj sem mislila,da bomo šli že rodit,ko me je še v križu zabasalo,pa zgaga za popuser posted image ,zjutraj pa nič...

Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.5.2008 23:23:09   
nInAzWeRiNa
ja srečnica rosali....jst sm kr prpravlena že par dni vsakmu k me vpraša kdaj grem rečm danes je naš danuser posted image user posted image optimistkauser posted image sej en dan se me bodo bogovi usmill-upaamuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.5.2008 23:25:43   
Tina 28
no jaz pa jokam in sem mega težna...žw kar zlobnauser posted image .
Polli, vem kako se pogleda, sam mi napiše (tudi pr teb) da ČLAN NE ŽELI RAZKRITI SVOJEGA PROFILA. pol sem pa še tebe prečekirala ninazverina, pa sem si ogledala tvoj trebušček. saj te je samo trebuh, ostalo si pa pustila na normalnih merah. No, kolk pa maš obseg trebuha, k si stko suha?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.5.2008 23:25:59   
polly80
sej en dan se me bodo bogovi usmill-upaam

not že ne bo ostal,ne??user posted image
a ti ko veš,da bo puža,maš bolj v roza barvi stvarI??kaj pa če so se zmotili na uz??user posted image jaz ne vem,kaj bo,pa mam vse v zelenem bolj kot ne..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.5.2008 23:26:41   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

hm,čutim že kot špikanje,samo to ne čutiš MV po moje..oz.ne vemuser posted image
danes me niti ne špika,včeraj sem mislila,da bomo šli že rodit,ko me je še v križu zabasalo,pa zgaga za popuser posted image ,zjutraj pa nič...

pomoje pa kr ga ker je tak filing kt učasih k sva zuser posted image user posted image  in je bil mal pregrob pa me je zabolel zdej je pa na tak način z druge strani-se vid da sta v soroduuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.5.2008 23:28:34   
polly80
res čudno tina,da ti tako napiše..ker jaz mam javen profil..a pa na moje ime klikneš al spodaj na album?ker mam tud slikice not,ampak bolj brezvezne..pa mojca ma tud javen profil,tako da čudno,da ti ne gre odpret..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.5.2008 23:29:45   
Tina 28
o Nina...se vid, da sta v soroduuser posted image .
A včasih, ko stauser posted image . No kle je še ena taka, ki je včasihuser posted image user posted image user posted image ...zdaj mi pa že dolg časa ni na misel pršlo, ker me je ntr sam peklo, kokr se spomnim.

Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.5.2008 23:30:28   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

no jaz pa jokam in sem mega težna...žw kar zlobnauser posted image .
Polli, vem kako se pogleda, sam mi napiše (tudi pr teb) da ČLAN NE ŽELI RAZKRITI SVOJEGA PROFILA. pol sem pa še tebe prečekirala ninazverina, pa sem si ogledala tvoj trebušček. saj te je samo trebuh, ostalo si pa pustila na normalnih merah. No, kolk pa maš obseg trebuha, k si stko suha?

zdej mam na skrajni točki 108 cm...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.5.2008 23:31:20   
Tina 28
čudno ane...k nini mi je uspelo špegat, vidve se pa skrivata. Men itak ful računalnik šteka, me dol mečle, neha delat povezava....mislim, da mam eno veliko smolo z njim

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.5.2008 23:32:32   
Tina 28
pol mava pa isto....sam men že dva meseca ne gre nikamor več. upam da je to OK glede na to, da mam posteljco spredaj!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.5.2008 23:34:47   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

sej en dan se me bodo bogovi usmill-upaam

not že ne bo ostal,ne??user posted image
a ti ko veš,da bo puža,maš bolj v roza barvi stvarI??kaj pa če so se zmotili na uz??user posted image jaz ne vem,kaj bo,pa mam vse v zelenem bolj kot ne..user posted image

jah upam da ne no...user posted image
drugač pa mi roza stvari sploh niso tok lepe in sm bl za oranžno,zeleno rumeno ipd žive barvice,tko da še do 2 tednov nazaj ni blo skor nč rozastga v predalniku...pol je pa kolegica dala 3 škatle cujn in lej ga zlomka skor vse so rozasteuser posted image ,tko da zdej jih bo pač melauser posted image  če so se pa zmotl bo pa moj fantič zaznamovan že od začetka hahauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.5.2008 23:36:56   
polly80
ja saj jaz pa takoj ko vidim spol grem malo v nakupe..saj tud nisem za rozaste,ampak kakšno roza,pa rdečo,pa z volančki bomo pa že dokupliuser posted image za fantka pa kakšno modro s polo ovratnikomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.5.2008 23:38:02   
nInAzWeRiNa

o Nina...se vid, da sta v soroduuser posted image .
A včasih, ko stauser posted image . No kle je še ena taka, ki je včasihuser posted image user posted image user posted image ...zdaj mi pa že dolg časa ni na misel pršlo, ker me je ntr sam peklo, kokr se spomnim.

ne sej je blo kr pogosto včasih je blo bolj grobouser posted image ,zdej pa suša že zlo dolg ker sploh ni prijetno,čeprov smo se nazadnje kr fajn mel-pol sva pa pustila vse rajš pr mer mava vsaj lep spomin čene druzgauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.5.2008 23:38:15   
Tina 28
jaz mam tudi malo mešano....nekaj od nejca (bolj fantovske barve)...nekaj pa od moje nekčakinje, ki je ravno prerasla in je vse novo in kjut. Pri Nejcu sem sam poverban mela, naša tamlada, je pa mal bolj nakupovala. Itakupam na punčko

Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.5.2008 23:39:29   
beyba
Kaj čvekice....a ve tut ne morte spat, a čakate, če bo slučajno danes srečna noč?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.5.2008 23:41:49   
beyba
Nič končno sem vas prebrala za nazaj da ne bom mela jutri preveč dela, zdej gremo pa probat it mal v mižule, da vidmo kolk mi bo mala to dons dopuščala....

Lepo čvekajte še naprej, pa upam da kateri nestrpnopričakajoči rata dans kam it....sej vse vemo kam....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.5.2008 23:42:28   
polly80
Kaj čvekice....a ve tut ne morte spat, a čakate, če bo slučajno danes srečna noč?

user posted image ,klepetamo da prej mine do srečne noči,katerakol že bo..čeprav tud dones neb blo slabo..user posted image

joj,jaz sem se zdaj spomnila in dala cote prat..pa kaj je z manouser posted image bom spet bedela do 1h..user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.5.2008 23:42:34   
Tina 28
saj sem razumela Ninazverina...včasih ane....ne pa le včasih.
Jaz tud čakam, da dobim potrjeno...ampak zaradi odejice. imam od Nejca tko lepo odejico z slončkom in vse, seveda v modri barvi....in me zdaj en čuden feder goni, da če bo punčka, bo mogla met pa tud eno svojo noro lepo odejico. ostalo ž mal pokombiniraš.
Ampak odejica!!!...saj se spomnite tistega fantka pri snoopyju...mogoč, bo mela pa taka nagnenja oz. bo imel

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.5.2008 23:43:52   
nInAzWeRiNa
čakamo ker preveč boli za spanjeuser posted image ...
vidm da vas je kr neki k se boste pustile presenetit jst sm tok firbčna da neb mogla zdržat do konca v nevednosti,iz tega razloga sm šla tut na 3d k drugač če bi mela moja kej boljši uz vrjetno nebi šla...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.5.2008 23:45:24   
Tina 28
Polli, a maš ti ti zdaj pocen tok...vsak večer pereš tko pozn. Sicer, če pa greš prej spat, se poerilo do jutro ne bo samo obeslo, nč bat bo počakal!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.5.2008 23:45:47   
nInAzWeRiNa

saj sem razumela Ninazverina...včasih ane....ne pa le včasih.
Jaz tud čakam, da dobim potrjeno...ampak zaradi odejice. imam od Nejca tko lepo odejico z slončkom in vse, seveda v modri barvi....in me zdaj en čuden feder goni, da če bo punčka, bo mogla met pa tud eno svojo noro lepo odejico. ostalo ž mal pokombiniraš.
Ampak odejica!!!...saj se spomnite tistega fantka pri snoopyju...mogoč, bo mela pa taka nagnenja oz. bo imel

user posted image user posted image user posted image ti si faca

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.5.2008 23:47:32   
Tina 28
Nina...jaz sem skoz hotla vidit, pa se kao na ultrazvoku ni vidlo, zdaj ga pa že 2 meseca nisem mela in ga kot kaže ne bom več! je pa res, da lulček ni bil viden, razen če se je skrival (vsakič)...tko, da mal računam na punčko ni pa ziher. Tko, da upam, da ne bom presenečena

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!