|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
23.5.2008 20:48:28   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

srečke user posted image
jest vas zapuščam za danes je user posted image  pršu domov, zdej bo pa akcijauser posted image

pa pa

A user posted image ?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
23.5.2008 20:50:52   
*Mojca*
Jaz pa grem pod tuš počasi pa pridem čez kake pol urce nazaj...

anaj22 uživaj v masaži al seksu al katerikoli akciji user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
23.5.2008 20:50:57   
lonapo
jest vas tud zapuščam, grem s sinom gledat spidermana,pa mal počivat.

Lep večer!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
23.5.2008 21:40:01   
Anonimen
Nikjer nobene - gledate bb??

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
23.5.2008 21:52:25   
Anonimen
Jaz sem samo mal prišla pogledat, če kaj čvekate pa je danes tako zatišje tu goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
23.5.2008 22:00:57   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

lonapo jaz prej kličem mojega, mi reče te pokličem čez 2 sekundi in mi poklopi. Os takrat sta minili že 2 uri, vmes sem poslala sms hvala ker pokličeš nazaj, pa še kar nič....moški pač user posted image

a to so mel dans vsi v planu- moj je tut za eno uro pozabu tel.v avtu in me zato ni poklicu da bo pršou šele ob sedmih dam grrrrrrrrrr,sej sm rekla pol naj se pa kej zgodi o njem pa ne duha ne sluha...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
23.5.2008 22:02:07   
annnna
ja res nobene nikjer... jaz pa se nekaj ful slabo al čudno počutim me šraufa tak kot pred menstruacijo in me kr malo prpa grabiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
23.5.2008 22:11:04   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jagode so bile pa ful dobre- Lidl.

jaz jih imam tud iz Lidlauser posted image

jst mam pa lubenico z lidla pa morm rečt da je bla prejšna boljša

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
23.5.2008 22:19:57   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

ja res nobene nikjer... jaz pa se nekaj ful slabo al čudno počutim me šraufa tak kot pred menstruacijo in me kr malo prpa grabiuser posted image

jp tko svi njsko mene že cel teden + danes še rumen izcedek pa tut sluz je bla spetuser posted image ,ah to čakanje,k bi blo vsaj neboleče-sej vem da sam jamram ampak kaj če se res počutm za en user posted image -tko je to če maš celo nosečnost bp pol pa more bit nakonc mal bl pestro al kakouser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
23.5.2008 22:26:33   
polly80
lp

sem na hitro prebrala

tteeaa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo vse ok!

ampak ni mi jasno,zakaj ene obdržijo v P,če mere ne štimajo..moj user posted image ima pa glavco za več kot 3 tedne premajhno,pa nobeden ne reče nič..no,upam,da je vse ok...user posted image

sem vas zrajcala s tisto blazino za podlaganje,pol na koncu jo pa vse dobite enkrat bolj poceni kot pa jazuser posted image   user posted image

ful ste lepe na pijačkiuser posted image user posted image user posted image

pa dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.5.2008 22:35:10   
annnna
ja nina pa ko že misliš da je to to pa ni... hvala bogu jaz tega do zdaj nisem mela ampak ne bom klicala user posted image  tebi pa držim pestke da hitro mine

polly jaz se tudi sprašujem zakaj ene ja ene ne sej veš, sem jaz tam nekje kot ti z merami.... čeprav bi se naj zdaj v enem tednu zredil za pol kile pa za en cm zrastla glava pa trebuh??? skoraj ne vrjamem

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.5.2008 22:36:34   
nInAzWeRiNa
polly80 potem je že vse ok če ti niso nič rekli,ne sekirej se ker bo nakonc vse ok bejbi bo najlepejšiuser posted image  ti pa najsrečnejšauser posted image ...tteeaa ma pa že skos ene problemčke pa so mogoče že zarad tega bolj pozorni na karkoli

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.5.2008 22:39:10   
nInAzWeRiNa
aja drugač mamo pa ene sam tok butaste g. da teh stvari sploh ne vemo ker jih ne čekirajo več tko da jst sam upam da gre razvoj moje hčerkice v tapravo smer ker mi druzga pač ne preostaneuser posted image me pa tut jezi k slišm kok se eni zavzamejo za vsako posameznico eni so pa taki loji...

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.5.2008 22:43:17   
nInAzWeRiNa
kaj naj rečm šlogarca-teta čarovnca je spet sfalila u nulouser posted image user posted image ,dans nau spet nč in celo večnost bo spet trajal da zaspim čez te bolečine in pol se bom spet zbujala kar ratuje že vsakdanje,sam kok pa boli k otrdi trebuh jst sm se ene dvakrat kr nehala dihat pol sm se pa spomnla da lih takrat mormuser posted image ojej

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.5.2008 22:47:01   
nInAzWeRiNa
samogovori....user posted image user posted image user posted image nikjer nobeneuser posted image user posted image upam da nism kužna nekak zmeri k pridm jst čvekat ni nikjer nobeneuser posted image zgleda sm sam tok tečna da vse zbežiteuser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.5.2008 22:54:26   
Tina 28
oj...saj ne vem a je kera kle....sam res me zanima vaša slikca s kofetka, pa mi kaže, da Mojca noče razkriti svojega profila. kje je pol ta slikca?

Pa še to...kolk se vam je povečal obseg trebuha v zadnjem mesecu. Meni nič!!! Trenutno ga imam 108 pred nosečnostjo mal manj kot 80. vso nosečnost mi je fejst ven štrlel in je zgledal ko da sem bolj noseča....zadnja dva meseca me pa vse prehitevajo. A ne bi glih zdaj moral ful zrast?

Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.5.2008 22:56:30   
annnna
nina nisi sama... katero teto šlogarco pa sprašuješ to? a ti je že kdaj prav napovedala kako stvar?

Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.5.2008 23:02:40   
polly80
jaz sem še tud tu...

hvala babysolza za spodbudne besede..user posted image saj po eni strani pa boljš,da ti nardijo čimmanj teh uz,ker potem si samo nervozen in v skrbeh..ker kar je,itak je..sploh zdaj na koncu.seveda tudi sama verjamem,da je vse ok..user posted image user posted image user posted image

ja annnna midve sma pri glihi oz. user posted image ,saj na uz se zmotijo po moje res,ne more kar vse tolk čez noč se povečat..boma meli pa malo manjša otročka,al pa še ne boma kmalu rodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image al pa so se zmotili,pa bosta prava mišelinka ven prišlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.5.2008 23:04:00   
polly80
hvala babysolza za spodbudne besede..

pardon ninazverina,ne vem od kod mi je zdaj babysolza se natipkala..tiskarski škratuser posted image
torej nina user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.5.2008 23:08:44   
Tina 28
ali je depresivno razpoložehnje znak poroda?user posted image mene že par dni daje ko svina....no saj sem že zadnjič jamravla....dons sem se pol dneva drla...se pričkala z mojmu, ....in kar v glav sem se prepričala, da taka avša pa že ne morem bit, da bi kar mojga nagnala od doma...to mora biti gotovo porast hormonov na fuuuuul.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.5.2008 23:10:51   
Tina 28
saj vem, sam morim s temi vprašanji....ampak grabi me neka čudna višja sila (po mojem sem se okužla z virusom tesnobe al kaj)user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.5.2008 23:14:41   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

nina nisi sama... katero teto šlogarco pa sprašuješ to? a ti je že kdaj prav napovedala kako stvar?

to je teta od moje mame in je nič ne sprašujem ona to kr sama napoveduje-ceeeli familjiuser posted image ,tko je blo k je sestri pošlogala da bo za zihr rodila 7.ker ona vid sedmico in ker sedmga ni blo nič je rekla jah pol je pa 17. in spet nič,sestra je pa potem 28.rodilauser posted image user posted image  in ker ji je ful verjela k ji je že prej ene parkrat kej napovedala in pač zadela-sej včasih se ti pač userje-je celi lj. razložila da gre 7. rodit za zihr in pol so jo vsi gnjavl po tel. še cel mescuser posted image user posted image jo je izučil

zame jo je pa mami klicala da ji zaželi za rd in je rekla nina bo pa 23.6 rodila za zihr in se je mami začela smejat da to pa bl težko k mam rok 1.6 pa se je popravla jah pol pa 23.5-če ni volk je pa koza haha

*najin sonček Teja*

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.5.2008 23:15:50   
polly80
tina,verjetno si že vsega naveličana..ker že vse nestrpno čakamo na user posted image ,to na koncu zdaj je res kar mučno..ko samo čakaš in čakaš..itak pa hormončki delujejo 100 na uro..mene tud vse v jok spravi,pa če mi samo z napačnim prstom kdo pomiga,se že derem..žal,tako je to..

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.5.2008 23:18:24   
nInAzWeRiNa
jst pa jokam lih ne ful sm pa tečna in se kregam,pa sama pr seb vidm da ene stvari dojemam čist drugač kt prejuser posted image ,mogoče te je lunca mal obrnila + hormončki k nas vse mal mečejo...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.5.2008 23:19:01   
polly80
Tina 28

Status: prisoten oj...saj ne vem a je kera kle....sam res me zanima vaša slikca s kofetka, pa mi kaže, da Mojca noče razkriti svojega profila. kje je pol ta slikca?

tam pri mojci pritisni spodaj na album,pa ti bo pokazalo,piše pijača,pa poglej..

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!