|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
24.5.2008 0:41:17   
Tina 28
aja...teb dogaja nekaj Nina. Men skoz otrdeva trebuh sam so sam lažni, čeprav fajn zateguje vem, da ni taprava reč, ker ne boli. no če je to to....vso srečo 

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.5.2008 0:42:50   
Tina 28
evo, zdaj pa grem spat počas...tole sedenje mi ubija hrbe...prov peče me....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.5.2008 0:45:03   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

nInA - na zs sem ti poslala svoj profil, pa poglej, če maš kej drgač

hvala nya ampak mam vse isto...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.5.2008 0:45:57   
polly80
joj nina,ti mi boš tudi ušla..hm,saj prav..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je pa danes tvoja srečn nočuser posted image user posted image user posted image

punce,samo to me še zanima,kaj ve boste komu rekle,da naj ne hodi v bolnico na obisk???ker nam so rekli v MŠ naj čim manj obiskov navlečemo v bolnico..pa zdaj sem brala pri majčicah,ko je pepita napisala,kako je bilo,ko so bile 4 v sobi,pa sta 2 imeli ves čas obiske..saj res ni prijetno..pa še komaj 3 dni si tam,maš rad mir..jaz ne vem,kaj naj..tečno mi je komu rečt..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.5.2008 0:47:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

nInA - na zs sem ti poslala svoj profil, pa poglej, če maš kej drgač

hvala nya ampak mam vse isto...

Joj, pol pa res ne vem, kako ti lahko pomagam - jst bi se na tvojem mestu obrnila na kakšnega moderatorja

Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.5.2008 0:47:51   
Tina 28
čak mal Nina...ti maš popadke na 10 min skrbi te pa profiluser posted image . a se nočeš soočit z realnostjo, al misliš, da ni pravouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.5.2008 0:49:51   
Anonimen
punce,samo to me še zanima,kaj ve boste komu rekle,da naj ne hodi v bolnico na obisk???

Ja, sodelavki, ki gre k vsaki ki rodi še isti dan na obisk.user posted image
Je pa odvisno od tega, kako se bom počutila, pa koliko jih bo z mano v sobi - mal uvidevnosti pa tudi mora biti, kajne?

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.5.2008 0:49:59   
Tina 28
Polli, jaz bi kar sestre zatožle, da so rekle čimamj obiskov, da se spočiješ in da se zmalim pomatrata za dojenje. Da rajš vidiš, da pridejo k tebi domov in vidjo ko maš vse uštiman, ker je bolj osebno,...blablabla

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.5.2008 0:51:42   
Anonimen
Nč, zdej grem pa jst počasi v horizontalo, ker jutri dlje kot do 8h itak ne bom spala.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.5.2008 0:52:15   
Tina 28
saj ne veš....mogoč ti bo pa pasal, da kdo pride ...pol pa že pokličeš...sam bolj jih je prpravt, da ne.  vsaj sorodnike po njegov stran, k si manj sproščenuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.5.2008 0:52:50   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

joj nina,ti mi boš tudi ušla..hm,saj prav..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je pa danes tvoja srečn nočuser posted image user posted image user posted image

punce,samo to me še zanima,kaj ve boste komu rekle,da naj ne hodi v bolnico na obisk???ker nam so rekli v MŠ naj čim manj obiskov navlečemo v bolnico..pa zdaj sem brala pri majčicah,ko je pepita napisala,kako je bilo,ko so bile 4 v sobi,pa sta 2 imeli ves čas obiske..saj res ni prijetno..pa še komaj 3 dni si tam,maš rad mir..jaz ne vem,kaj naj..tečno mi je komu rečt..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bi blo super...
drugač pa jst tut ne morm rečt ne hodt sploh k mi kakšna kolegica reče sporoč da te pridem pogledat in nardi cel načrt s kom itd. kaj naj ji pol rečemuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.5.2008 0:54:56   
polly80
ja,saj...čeprav upam,da so res ljudje tolk uvedivni,da malo sami vidijo..sicer pa kaj pomaga,če imajo potem cimre okrog polno obiskov,pa se še vstat ne moreš dostojno,da ne bi kdo videl,če ti kaj ven pokuka..eh,pa te 3 dni bomo že nekako..

ok,jaz sem obesila,hvala vam čveke za družbouser posted image in želim vam lepo in mirno noč

nina,tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh če so popadki pravi!!!

lahko nočuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.5.2008 0:56:18   
Tina 28
ti kar sporoč kako pa kaj in da komaj čakaš da se odpočiješ in da se že veseliš,da pride domov pogledat kako sta se uštimala

Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.5.2008 0:57:04   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

čak mal Nina...ti maš popadke na 10 min skrbi te pa profiluser posted image . a se nočeš soočit z realnostjo, al misliš, da ni pravouser posted image

sej pravm da je skor vsak dan en tedn že tko trpim ko hudič in sam čakam ker jih je enih par tkole na 10 min ornk bolečih pol se pa kr nehauser posted image ,človek že misl aha zdej pa bo,MV boli spodi trebuh boli sploh k mi vse otrdi,srat grem enih 10 krat na dan,pa še kr nč,komi hodm na trenutke,kaj naj pol druzga kt visim tuki,spat ne morm...pol me pa profil zanimauser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.5.2008 0:57:40   
Tina 28
jaz tud grem in ja Nina, če je zares, naj te ne skrbi profil ampak se prprav na vse skupi....za začetek zbudi dragegauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.5.2008 1:00:32   
Tina 28
videt je, kot da se tvoje telo lepo prpravlja na porod in bo tam vse glako steklo. Na hitro in na silo ne more it fletno...tkole k ti pravš, se mi zdi zlo naravno in logično. Ne vem kera je že rekla, da se telo mal pred porodom čisti (zato tortice). tko da sam bodi vesela (jaz sem bla pr prvem čez rok ko so umetno sprožil, ker se ni še nič dogajal. Verjem mi...tole se sliš bolj obetavno. 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.5.2008 1:01:47   
Tina 28
mirno noč....user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.5.2008 1:04:04   
nInAzWeRiNa
lahko nočko se beremo jutri ker itak nč spet nau že vidm,grem še jst u leže,
lp

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.5.2008 8:37:54   
l.daisy
jutrooo...
prva noč v svojem stanovanju, pa sem jo pol predihala pa prehodila... user posted image
šla 100x na wc, ni da ni...
proti jutru se je pa vse umirilo... SPET... user posted image
in če bom šla zdaj na CTG, grem stavit, da ne bo pokazal NIČ...

ninazwerina, torej nisi edina... te popolnoma razumem... ampak sem kljub neprespani noči vesela, da sta mi pustila to veselje, da sem vsaj eno noč prebila DOMA... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.5.2008 8:53:34   
Anonimen
Dobro jutro bejbike. Kako ste danes?

I.daisy - ja, tko nas naši malčki hecajouser posted image

Jaz sem pa ful dobr spala - spet na hrbtu sicer, ampak bo že.

Pa kakšna user posted image user posted image user posted image  bi se mi prilegla. Si jo grem kr skuhat.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.5.2008 8:57:33   
lunca14
dobro jutro,nisem vas še brala za nazaj,tako,da ne bom nič komentirala......ne boste verjele,ampak moja kokoškauser posted image Enej,spi sedaj že tri dni do 6 ali celo do 6.30,jaz kar ne morem verjet,da spim že tri dni-juhu.....samo naj obdrži ta ritem.Ne vem ,če je katera že prstavla za kavo,če je še ni jo kuham jazuser posted image ..........drugače pa stanje pri meni nespremenjeno,pritiska dol,in boli kotuser posted image ,tako,da sem se spremenila v robota,moj bi rekel a avtobota..........drugače pa nič ne kaže,kar naj se lepo počasi pripravi,da bo potem hitro konecuser posted image user posted image user posted image ....mejte se,danes bo sonček,iskoristite gauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.5.2008 9:08:43   
Tina 28
Jutro

Nya sem pršla prevert, če si še v enem kosu. No vse ostale, ki imate razne težave....mene pa za **** boli glava. upam, da bo kej odnehal...drgač bom reskirala in vzela en lekadol

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.5.2008 9:23:16   
*Mojca*
Jutro tudi v mojem imenu!

Spet sem imela maratonski 11urni spanec. Pa vmes šla ene 7krat lulat user posted image

Vidim da ste zares vzele misijo 100strani do konc vikenda in 5.del do konc tedna user posted image

Nič, midva greva danes na piknik na primorsko, tako da vam ne bom nič pomagala čvekat, zvečer pa Eurosong jeeejjj upam da bomo komentirale user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.5.2008 9:40:55   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.

Ste pa dolgo čvekale zvečeruser posted image

Noč je bila mirna in samo enkrat sem morala na wc.  Sem pa včeraj, ko ste se tolk zgovarjale o sadju pojedla najprej skledco grozdja potem pa še jagode čez in čez 15 minut sem že bila na wc-juuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.5.2008 9:50:35   
Tina 28
jaz tud ful sadja pojem....sploh jagode, če mi pridejo pod roke.
Kolk ste reve s tem WC-jem ponoč. Jaz pa nič ne vstajam...no kakšno noč me že zbudi in grem....drgač pa zvečer preden zaspim grem in pol me zjutri, če ne prej zbudi poln mehur in mi ne pusti poležavat. Verjetno še ni tko nizko, alpa mam pretrden spanec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

zanositev
sashy

Koliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?

takoj (56%)

po treh mesecih (15%)

po 6ih mesecih (8%)

po 9ih mesecih (0%)

po enem letu (5%)

poskušava že več kot dve leti (15%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!