|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
24.5.2008 9:54:46   
Anonimen
Jaz moram reči, da imam kar srečo s tem wc-jem ,ker grem ponavadi samo enkrat pa še to tam okol šestih zjutraj in potem takoj nazaj spatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.5.2008 9:55:01   
Anonimen
nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.5.2008 9:59:25   
tajči27
jutrčka še od mene....sam neki vas še naj vparašam...ve k ste že tud pred rokom al pa celo čez rok...kdaj vas je začelo matrat,tko konkretno?..vem da je pr vsaki drgač,ker men se zdi da mene že celo večnost kr neki matra,pa tko kot ninazverina pravi,že komaj hodim in to..sem misla da te začne mal pred koncem matrat,mene je kmal po prvomajskih že začel,pa mam šele 17,6, rok..pa od takrat vsak dan skoraj...nevem nekak sem misla da bo hudo kak teden prej ne pa skoz zdaj...pa včasih si mislim potem a sem sam jst tok občutljiva kr vidim in poznam nosečke ko jih do konca nič ne matra...men je že v trgovino it en podvig,če sem iskrena...pa večinoma počivam..a mislite da bom zato kaj težje rodila ker se bolj malo gibam -sprehodi pa to...'?? vbistvu se mal tolažim stem da sem pa itak skoz hodila v službo do konca in letatla sem in tja...nevem če nisem pol tud zarad tega v bolnici pristala...no zdaj pa čist kontra...joj spet gnjavim a ne??

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.5.2008 10:05:46   
*Mojca*
tajči jaz ti tukaj ne morem pomagat ker pri meni ni še nič, rok pa imam 2 dni za tabo...

kar se tiče wcja, je mene mali danes ponoči butnu direkt v mehur in sem v spanju skočila iz postelje in tekla do wcja...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.5.2008 10:07:58   
lonapo
morgen na hitro- no včerajšnje kosilo je šlo v kanto. Ne kuham večuser posted image user posted image .

Zgaga me je nehala pečt in trebuh se mi je spustil, tamal umiril- mogoče bo pa že ta teden kej,. Pustimo se presenetiti.

Danes gremo na piknik, nas ne bo cel dan, tako da se lepo imejte in izkoristite sonček.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.5.2008 10:11:42   
Tina 28
Tajči, če si v prvo noseča so ti znaki mal psihološki po mojem. Vsaj jaz sem za vsak špikanje in tiščanje mislila, da je to to, ker pač ne veš kaj naj bi blo. Zdaj pa vidim, da so to sam dobrodošle priprave. Je pa res, da če te fejst boli, pol pa mogoč ni tko. 

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.5.2008 10:15:21   
tajči27
ja možno je da sem pol panična za vsako špikanje...sej špikanja sm se že kr mal navadla...moti me predvsem ta oteklina nog že zjutraj pa boleće sramne kosti in boki,pa ta pritisk dol...aja sploh pa težko hodim in sploh stopim na desno nogo pa me vse tolko zaboli...jojojoj gremo že rodit!!!

17.6.-dan D

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.5.2008 10:26:46   
alea01
od sedmih do zdej sem predihavala..... srala ko vidra.... končno! Vmes bruhala..... boli me zapopizuser posted image . Čist sem hin in zadeva se je umirila in zdej grem spat, ker sem crknjena. Aja, čep mislim da mi je šel, ker je bilo neki krvavega in polno sluzi.... malega zelo malo čutim, glih tolk da ja.....

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.5.2008 10:31:15   
Tina 28
o Alea pol pa bo marbit kaj.....če pa ne, pa vsaj nič več takih noči!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.5.2008 10:34:20   
*Mojca*
oooo alea01 to je sumljivo...da nam ne bi pobegnila med majčice user posted image

upam, da bo vse ok, če pa pičiš v P, nujno sporoči user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.5.2008 10:57:53   
anaj22
ojla user posted image
jest mam dons generalno soboto,sam nevem če jo bom do konca spelala bom prej omagalauser posted image
alea drži se user posted image user posted image user posted image
pridem še kej počvekat pol ko omagam

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.5.2008 11:04:44   
Anonimen
Isuse! Sej spet ne pridem na štih z branjem in komentiranjem! user posted image

V glavnem dobro jutro vsem al pa dober dan kakor vam bolj ustreza user posted image

Tina, ne solarij me že dolg ni videl user posted image  Nisem zombi, zamorkla tud ne...pomaga pa samoporjavitvena kremica user posted image

Alea - drž se user posted image

A se spomnete ko sem vam včerej rekla, da se mi ne lup čistit? No, zdej me je pa ravn to doletel user posted image  Pokret s selitvijo, redčenje garderobe, vsa jajca zapakirat itd. user posted image  

Daisy user posted image  A si si zapomnla kaj si sanjala? Ta prve sanje v novem domu nej bi si človk zapomnil user posted image

A tko! Sami pikniki! Ja fletn user posted image  Nej vam tekne user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.5.2008 11:25:04   
babysolza
Ojla,

jaz vas bom tudi samo pozdravila, ker vidim da mam tu mač za prebrat in si bo treba prav cajt vzet.

Moj user posted image  je resno zagrabil projekt balkon in moram skakat tam naokoli pa bit za generalnega, da ga slučajno ne mine. Mal delam Didlinii konkurenco. user posted image  user posted image

Prejle sem šla mal do Vrhnike se zapelat - sem morala poklicat domov ko sem prišla tja. Mislim, da je moj user posted image  začel mal paničariti, sploh ko sem mu zjutraj rekla, da jutri smo pa že na številki 1 (še 19 dni do PDP). user posted image  user posted image

Upam, da se kaj slišmo popoldne, jaz žal ne piknikiram in če bo dež bom kr tle gor mal visela. user posted image  Vsaj ne bom dobila dodatne kilce. user posted image  user posted image

Lep dan!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.5.2008 12:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla user posted image
jest mam dons generalno soboto,sam nevem če jo bom do konca spelala bom prej omagalauser posted image
alea drži se user posted image user posted image user posted image
pridem še kej počvekat pol ko omagam

še ena ki ima danes generalnouser posted image , moja dva sta zunaj tako, da lahko v miru pospravljam in sem si sedaj vzela 5 minut počitka

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.5.2008 12:07:35   
Anonimen
alea,alea sumljiva postajaš tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.5.2008 13:05:36   
marty5
Danes vam celo sledim user posted image

Pri meni so se vsi simptomi popolnoma umirili user posted image . Od torka do petka se mi je doluščil čep, imela sem (neredne) popadke, sem se "čistila" (beri: sračkala user posted image ) in križ mi je skoraj odpadel. Pa nič od niča....Včeraj sem imela CTG in tudi ne kaže nič. Tako da še vedno čakam, da dobim stavo z možem in rodim 28.5. user posted image .

Starejšega sina sva danes "oddala" nonotom, tako da sva si midva privoščila malo mira.....najbrž ga ne bo več za nekaj časa....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.5.2008 13:46:17   
polly80
pozdravljene

sem danes kar dolgo spala,ko smo včeraj tko čvekale..user posted image sem še v pižamci zdajuser posted image
ponoči me je spet tako matralo..predvsem križ in zgaga..sicer pa mi piše..še 8dniuser posted image user posted image user posted image hm,tako da mora bit že kaj počasi..

aleauser posted image user posted image user posted image user posted image

ok,grem kuhat,pa se oblečt,pridno čvekajte..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.5.2008 13:58:54   
aleksandra silvija
Ojla!

Lunca--user posted image  za spanje. Naj ostane tako.

Alea--kje si? Si mal sumljiva,....user posted image . Sporoči kako si.

Pri nas pa,....mali ima spet vnetje ušes-predvidevam. Visoka vročina, sam pravi, da ga boli uho, jokav, miruje, ne je,....
Tako smo danes ponoči pa njega cartali,...

Pa za user posted image  sem privlekla domov še en kup igračuser posted image , še nekaj posteljnine-zakaj žeuser posted image .
Moram res hitro v P!user posted image

Lunca-blazinic v Bambiju nimajo večuser posted image user posted image user posted image , bodo pa iz drugih trgovin v Krško poklicali. Sem 2 naročila,...
V NM pa v ponedeljek ne grem, ker bom šla k zdravniku s fantkom, pa tudi varstva nimam v ponedeljek, v vrtec pa ne more.
V glavnem. Nimam več časa za it h Guser posted image . Vsak dan imam kakšne obveznostiuser posted image .

Pssssst-nočem na priprave za CR, pa prej v P ---je najbolje it v P in takoj rodit, pa čeprav s CR,....pri Fantku tudi nisem bila na nobenih pripravah, tešč niti pod razno, v glavnem nič!
Pa je bilo o.k..
Sedaj bi pravzaprav šla samo še na 1 CTG in nič drugega. Še to raje ne.
Lahko pa tudi doma počakam do porodauser posted image .

Vrtec/izlet/živalski vrt--ja user posted image  se ponuja in ponuja in me ne pusti samo z otrokomauser posted image . Si je kar prestavil neke kao "neprestavljive" posleuser posted image .

No, sedaj bi šla pa vseeno zraven. Joj, koliko nas bouser posted image .

Jutri ima pa nečakinja obhajilo. Bova šle same s hčerko, mož bo pa na fantka pazil.
Je prav nerodno, ko res ne vem, kaj sedaj dajejo za darila.
Sicer sem nekaj kupila že pred mesecem--ampak čisto preveč klasično in brezvezno darilo(uhančke in verižico), tako da sem danes šla še malo po nakupih.
Nečakinja uhane nosi, moja hčerka trenutno še ne in ji tudi nimam namena predirat ušesk-vsaj dokler ne bo sama zeloooo lepo prosila.user posted image
Ampak zaenkrat je to ne zanima.

Tako. Spet je nastala cela klobasa.
Grem še bolj natančno prebrati napisano, pa se tipkamo.
Baj.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.5.2008 14:55:45   
lunca14
aleksandra..........pa,kaj je to s tvojim sinkom,kar naprej neka vnetja,upam da,bo kmalu zdravuser posted image user posted image .........kar se tiče blazinice sploh ni panike,ko boš ,boš,če ne bomo pa s plenicami podlagal,tako,kot pri prvim dvema........jaz imam sicer pregled v četrtek ob 14.00,ko ga boš pa ti mela pa sporoč.........pri meni se je stanje malenkost umirilo,tako,da se da vsaj malo hodit,danes sem peljala tamaledva še k frizerju,tako,da sta sedaj ,ko dva cukrauser posted image user posted image .......aja,pa fasala sem še eno nosečniško tegobo-hemeroid in to tak vnet-juhu,upam,da se dobi krema brez recepta,ker mi ni riti za kazat dohtarjuuser posted image user posted image .........ti se pa lepo mej jutri.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.5.2008 15:47:12   
Anonimen
lunca14 - sem te videla v avtu, ampak je blo prepozno, da bi ti trobila - si šla nekam v Hedero

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.5.2008 16:10:54   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca14 - sem te videla v avtu, ampak je blo prepozno, da bi ti trobila - si šla nekam v Hedero

Ja sem šla....tamala sem peljala k frizerju,pa tud če bi trobila,sem ko stara kokoš,nič ne vidim in ne slišim okrog sebe,samo ravnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.5.2008 16:12:08   
alea01
hej pužeuser posted image !

Imela sem še en val predihavanja in sranja,..... Me je orenk spucalouser posted image . Ko smo se odločili- mož se je odločil, da gremo v P, pa kot bi odrezal---- konecuser posted image . In zdej sem spet fit in že se je stanje spet umirilo. Moram pa rečt, da me je vse tole orenk zmatralo in ful sem se našvicala, pa še vrtel se mi je in me mal skrbi kako bo, ko bodo ta pravi popadki. Bom jaz sploh to prenesla?user posted image user posted image user posted image

Drgač pa vidim, da nobena ni rodila. Verjetno tudi jaz ne bomuser posted image . Sem dobila blazino in je ful kul- no, bomo videli ko bomo uporabljaliuser posted image

Posteljica je sestavljena in je res vredna svojega denarja. In jo je mož včeraj kar fural gor in dol po stanovanju...... ful je kuluser posted image user posted image user posted image . In v spalnici ful mal prostora zavzameuser posted image . Tašča pa že dela baldehin- original stane 69euruser posted image . Bo pa moj možek vse to lepo dokumentiral in pol bomo dali v album

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.5.2008 16:16:50   
alea01
hvala za pikaloneuser posted image . So pomagale..... Na mene vpliva mlaj. Kdaj je? Tedi bo ziher puža hotla ven. Danes je zelo mirna in je šele zdej začela mal migat. Sem dala malega mozarta gor in smo jo takoj zbudiliuser posted image

l.daisy- kaj je pokazal CTG oz. si verjetno ostala kar tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tweetek- kam si se pa ti skrila? Da nisi kje v P?user posted image

Pa sem tolk hotla komentirat in evo, prazna glavcauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.5.2008 20:02:44   
beyba
Dans pa nobene tuki...Sem vas prebrala ste ble pridne sploh včeraj do poznih uruser posted image user posted image user posted image user posted image   upam da bo danes kaka vesela novica o novih članih...Da ste preživele lep dan in da vas čim manj matra. Jst sem cel vikend sama, apsem naredila že eno trraparijo...sem se full v prst spekla z silikonom iz pištolce....mi je kar kožo požgal tko da sem čist brez blazince...sem rekla da grem zdej lohka med tatove, ko sem brez prstnega odttisa...tko težko pišrem. Predvsem počasi, ker ne znam z enim prstom tipkat....

Pridem kasneje gledat če je katera za klepet...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.5.2008 20:18:28   
anaj22
ojla user posted image
jest sem čist konc user posted image  oprala par strojev cun, pospravla cev stanovanje, zdej me čaka pa še ena gora cun za zlikat

alea sam da si bolš
anja pospravljanju ženske ne "uidemo"

ampak je blo dons res zatišje tle gor sem prčakvla da bom mela ful za prebrat, pa smo vse nekej počele. Mogoče katera že kej v P

beyba user posted image  da se bo prst hitrej pocelu

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

firma
jang

katera firma avtot vam je najbolj priljubljena!

volkswagen (42%)

citroen (14%)

renault (20%)

peugeot (9%)

hiunday (5%)

toyota (10%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!