Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 7:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A je mislila, da boš šla iz P z v trebuhu? Jst ne vem, kaj je mislila, sam tiste 44 so mi ble že zdej prevelike
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 7:56:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sam tiste 44 so mi ble že zdej prevelike Legice 3/4 sem tudi jaz kupila v Adessi-za . Pa so iz 8% elastana, ostalo bombaž in so tiste št. 38-sedaj čisto o.k., mi vsaj normalno stojijo. 40 pa kar nekam razvlečene. Je pa res, da se to razvleče do,....tako so št. pri legicah bolj tako tako,.... Morda bom imela kaj takega tudi za domov iz P.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 7:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aleksandra - si pogledala moj albumček?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 8:07:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
si pogledala moj albumček? Sem. saj pravim! Lahko odpreš s.p.! Prava umetnica si. Všeč so mi tudi malenkosti v oranžni-"kapice" na stranicah,..... No, sedaj manjka pa samo še v posteljici . Koliko časa še? Teden, dva, morda tri? Neee 3!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 8:12:23
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro princeske Se morm pohvalt da sem ponoči šla smo 1x na wc, sem spala ko top Dons gremo do taščice ma rojstni dan, se je odpovedala velikemu pikniku da nom jest mela prevelkih skušnjav z nabiranjem kil. Glede obiskov v P jest si tud najbolj želim da pride samo možek, sva se pa zmenila da bo poročov kako se počutim pa bodo načeloma lahko prišli tud moji in njegovi starši in njegov brat. Ostalih si pa res ne želim. Sva se glede obiskov pogovarjale z sodelovko ko je bla za prvega v P in jih je na enkart pršlo 7komadov, jih je lepo prosila če lahko grejo ker si je res želela miru. Zdej k moj še spi grem še mal umiru likat k pol to ne bo izvedljivo. Lepo preživite nedeljo pa se tipkamo zvečer če ne bom prevč utrujena pa pa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 8:14:56
|
|
|
|
anaj22
|
nya posteljica je fantastična
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 8:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem. saj pravim! Lahko odpreš s.p.! Prava umetnica si. Všeč so mi tudi malenkosti v oranžni-"kapice" na stranicah,..... No, sedaj manjka pa samo še v posteljici . Koliko časa še? Teden, dva, morda tri? Neee 3! Joj, sej pol bo pa res šele čez tri nya posteljica je fantastična Res hvala - mi velik pomeni, da lahko ustvarjam.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 8:42:25
|
|
|
|
lonapo
|
Morgen, včerajšnji piknik je uspel-smo se imel ful luštno, najedla sem se tolk da sem imela zvečer 3 kg več . As- upam da se ti malček kmalu pozdravi, Alea- sem bila sigurna da boš v kratkem v dveh kosih . Mene je zjutraj spetz zvijal ampak nič konkretnega, tko da grem v torek na koncert v petek pa na morje! lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:05:35
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro še od mene! Spala spet kot top, šla lulat ene 15krat babysolza sej mogoče pa bova cimri, nikoli ne veš Predvsem hočem svojo sobo zaradi miru in zaradi tega ker se mi ne da poslušat kako so koga kje zašuštrali, ker to je ponavadi praksa v bolnicah. Do zdaj sem bila dvakrat in vedno poslušala kake take zgodbice da me je minilo...Pa še lubi bo lahko cel dan pri meni če bom sama. Drugače pa je plan za danes shopping za hrano, potem pa upam, da bom lahko naredila tisto božjo statistiko... Kar se tiče 100tke pa mislim da bomo na tej strani zvečer
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:10:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
Zdaj pa sem še malo jezna Na forumu porodnišnica sem prebrala da moraš imet v P Šempeter s sabo svoje pamperske. Ok, res da gre tukaj za osebne zamere in slabe izkušnje in nisem najbolj objektivna do omenjene bolnice, ampak vseeno...halo Najboljše da prineseš s sabo še spalno srajco, pa hrano, pa da jim še plačaš da si lahko tam. Sorry, ampak sem se morala izpljuvat še tukaj
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:18:47
|
|
|
|
babysolza
|
Na forumu porodnišnica sem prebrala da moraš imet v P Šempeter s sabo svoje pamperske. A Mercatorjeve al pa Linostar pa niso dobre al kaj? Mojca, saj mogoče je pa to samo kaka klobasa, ki jo je kaka nezadovoljna pacientka vrgla ven. Ker sicer je pa to res mal tu mač no. A bodyje in pajacke pa dobiš tam al kako? AS, pošiljam eno gnezdo pikakop za tvojga tamalga pa še eno veliko zate, da se boš dobro držala. Lonapo, a Eneji so vsi jutranji ptiči? A to vsaj pomeni, da gre zvečer zgodaj spat al ne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:19:05
|
|
|
|
Rosali
|
Živjo moje bivše so ! Z Liamom se mal crkljava, mami je pa hitr izkoristla čas, da se vam malo oglasim . Na hitro sm poste preletela in ste me kr dost "kregale", da prehitevam in da nism nč javla da se je kaj začelo... Bom na hitro razložila: prejšnjo nedeljo sem bila cel dan neki zaposlena, in koza jest , sem se šele popoldne zavedla, da nism od jutra nič bejbija čutla... , in potem PANIKA , na bok ležat-nič, se je tud trudu ga zbudit-spet nič... In sva po hitrem postopku odletela v P, kjer je ctg na moje veliko veselje pokazal, da je z vse uredu, le da imam tudi popadke (jest čutla samo neboleče otrdevanje, kdo bi si mislil da je to to...). Na vaginalnem pregledu pa šok, odprta 3cm in ker je bil na ritki, in prevelik za vaginalni porod, so me na hitr sterali na carski rez, tko da sem v roku pribl. 2 uric že lupčkala mojega sinka! In zdaj sem najsrečnejša mamica na svetu! Toliko o meni, vidim pa da se je tud pri ostalih nosečkah kar začelo. No, saj je že čas ane? Z Liamom vam pošiljava pozdravčke!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:21:16
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza sej mogoče pa bova cimri, nikoli ne veš Predvsem hočem svojo sobo zaradi miru in zaradi tega ker se mi ne da poslušat kako so koga kje zašuštrali, ker to je ponavadi praksa v bolnicah. Do zdaj sem bila dvakrat in vedno poslušala kake take zgodbice da me je minilo... Ja, saj to maš pa prav. Meni je zadnjič en tip razlagal o EA in kako je sploh vse narobe in vsak ostane hrom po njej. Sem ga tako grdo gledala, da ga je kar odpihnilo. Saj najbrž sem se že pozanimala o tem a ne? Ampak mu štejem v dobro, da ga je ponoči 'razsvetlilo' in se mi je naslednji dan opravičil, da me ni hotel strašit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:22:47
|
|
|
|
*Mojca*
|
Rosali dobrodošla doma. Sem ti prav malo fouš da je že vse za tabo in da še cartaš svojega srčka. Dej kake slikice v album babysolza, ma sej nima veze al so pamperske al karkoli, absurd se mi zdi da jih sploh moraš nosit. To je isto kot da bi moral met svojo spalno srajco no. Ma ja, glede te bolnice je itak brezveze izgubljat besede ker je samo ena ustanova polna nesposobnih kretenov, ki vse zajebejo, potem pa pošiljajo naprej pa pardon izrazu
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:24:48
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza - samo zate: Hvala nya! A mislite, da lahko kaj računamo tudi na tiste prazne lune in krajce, recimo 3. al pa 10. junija? Al šteje samo polna luna? Moj ima namreč 12. junija neko hudo žurko v službi in pravi, da bo nad sinekom super navdušen, če pride 10. al pa 11. kar ven, da ga bo lahko 12. zapival s sodelavci. Ker sicer sem mu seveda prepovedala alkohol (pa saj tud sam ve, sam ga ful rada hecam, da 'pod dozo' pa res ne more v P), da me ravno vmes kaj ne prime. Ojoj, zdaj pa to zgleda, kot da je moj največji kronik. Pa sploh ni. Komaj kako pivo rukne.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:30:08
|
|
|
|
babysolza
|
Rosali, dobrodošla spet med nami! Sam zdaj se moraš kaj bolj pogosto oglašat, da nam boš lahko dajala nasvete, kaj početi s štručko ko bomo me prišle domov. Vidva bosta šla pa kmalu že na prvi sprehod. Res čestitke in super, da ni blo nič narobe. Pa pšttt, sam jaz sem ti tud mal fouš. Jaz bi tudi že kar cartkala... A Liam je priden? Že vse uboga mamico in atija? babysolza, ma sej nima veze al so pamperske al karkoli, absurd se mi zdi da jih sploh moraš nosit. To je isto kot da bi moral met svojo spalno srajco no. Ma ja, glede te bolnice je itak brezveze izgubljat besede ker je samo ena ustanova polna nesposobnih kretenov, ki vse zajebejo, potem pa pošiljajo naprej pa pardon izrazu Ja, moj tata tudi mislim da nima ravno najboljšega mnenja o njej - sam to je že staro. Sem bila tam, ko sem imela 2 leti, sam jaz mam bl obledele spomine na to.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:35:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
po pravici povedano sploh ne vem če ima kdo dobro mnenje Ok, zdaj bom pa res nehala, ker ni vredno....no edino prej bomo na 100 strani a misliš da že bo tista blazina za podlaganje v torek? Da se ustavim nazaj grede?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:45:38
|
|
|
|
babysolza
|
Saj maš prav. Sicer maš pa dobre in slabe čveke o čisto vsaki ambulanti v Sloveniji. Po mojem je precej tudi od pacienta odvisno, kolk ga kaj moti. Ja za blazino pa srčno upam, da bo. Sicer sem nameravala najkasneje v torek zjutraj poklicat, da vidmo kaj bo. Ker je rekla, da drugače je precej za čakat. Sam na sladoledka greva pa vseeno lahko, majo dobrega, pa še škrti niso. A danes bova mogli kar sami priti do 100-tke? Saj tem je še dosti - hrana, špikanje, tortice, ...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:50:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
Glede sladoleda upam da bo uspelo, če ne bo moj preveč siten za domov Drugače pa se en dan lahko pripeljem, itak v Logatcu sem v 20 minutah al pa še prej, pa še kako junijčico lahko poberem na poti in naredimo party A veš da bo v torek 30stopinj? Joooj smo že začeli z vročino, zdaj pa je res čas da gremo rodit No, vsaj japonke bomo lahko nosile. Veš kaj me zanima, a misliš da je smiselno kupovat mrežaste gate? Ker itak v P ti jih dajo (no, v Šempetru verjetno ne ), doma pa imaš lahko že svoje a?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:51:53
|
|
|
|
babysolza
|
na, pa sem ostala sama. pa grem bit mal koristna. Spet sem prala - po vsej sili hočem imeti vedno vse cunje čiste, ker se nikakor ne morem odločit, kaj bom oblekla za in iz P. Se vidi, da sem srečka brez hujših težav, pa si jih moram sama delat. Dejte kako mnenje glede tistih lun v juniju. Da naredimo razpored, kdaj bo katera na vrsti, pa da vidmo, kako so naši ubogljivi. Lep dan vsem! A ste vidle, da nas že jutri čaka 30 stopinj? Spet bomo zatekale...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 9:56:11
|
|
|
|
babysolza
|
Ups, jaz sem pa že mislila da sem sama tle gor ostala. Pa vidim, da smo si skori misli brale pa isto pisale. Drugače pa se en dan lahko pripeljem, itak v Logatcu sem v 20 minutah al pa še prej, pa še kako junijčico lahko poberem na poti in naredimo party ja, daj! Jaz sem čez dan brez avta in po pravici se tudi ne počutim sama lest v LJ, ker vem da potli skrbi. Potli je pa včeraj še moja mama vihala in obračala oči, kako si upam sama do Vrhnike. Vsi so bolj zakompleksani kot jaz, pa jih nočem še dodatno sekirat. Jaz tistih gat ne bom kupovala vnaprej. Če jih bom rabla, jih upam da imajo v tisti trgovinci al pa v lekarni v P, doma pa bom imela najbrž kar svoje - sem si kupila enih par nosečniških prek neckermanna in so mi ful fajn, čeprav pravi, da so kot šotorska krila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 10:02:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
No ok, potem jih tudi jaz ne bom kupovala Jaz sem tudi ravnokar dala prat in imam podobne probleme kot ti glede cunj A veš da sploh ne vem kaj naj dam v kufer za P. Stvari za osebno higieno ok, kaj pa glede cunj? Sploh ne vem al naj si nabavim še kake hlače, al mi bodo šle na rit stare...joooj, sami problemi No, saj imam še slabe 4 tedne in upam da bom do takrat že razsvetljena Kar pa se tiče vročine, sem prav vesela, da so nama namontirali klimo (končno en majstr, ki se je držal datuma )
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 10:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hey...še malo vas prečekiram...no to sem jaz,bivša tajci27,me je moj ponoči zbrisal neki je šmuglu po računalniku,pa me je zdaj skor kap ko sem vidla ...in seveda prijavit na novo...tko da kaja 17,6, je še vedno moj dan d,da me lahko zbrišeš pod vzdevkom tajci...groza... punce,kolegica je ponoči rodila in me zanima kako je glede telegramov...a je kje kaka dežurna pošta al kaj? ja mal tako vprašanje vem!!!ful bi ji poslala telegramček k ne morem k njej,je iz brežic,pa nevem kako to izpeljat...help
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 10:13:47
|
|
|
|
*Mojca*
|
dej it na stran od pošte Slovenija, mislim da se da
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 25.5.2008 10:13:50
|
|
|
|
alea01
|
hej, hoj! No, mene kar matra in matra. Zdej če so to popadki, kaj pa vem. Boli ful. Sem včeraj nasrala za nazaj in za naprej in pol zvečer vsa vesela na vago, kolk sem fajn izgubila vsaj dve kilci in pol šok..... Ena kila več . Tko, da sranje je sranje . Ja, na mene ful vpliva prazna luna in vidim, da je 3.06.- nya hvala- torej bom rodila 1.06 Rosali- le večkrat se javi in kaj lepega povej o sinčku Liamu nya- kaj naj rečem? Carica si, ni kaj . Le zakaj tebe nisem najela za opremo moje otroške sobice, ki je še zmeraj obupna Kar se tiče mrežastih gat. Jaz sem jih nabavla 10 v sanolaborju in dala za njih nekaj čez 3 eur . aleksandra silvija- pikalone za Jerneja
< Sporočilo je popravil alea01 -- 25.5.2008 10:16:22 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?