|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
25.5.2008 10:15:18   
*Mojca*

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   87 user posted image user posted image user posted image user posted image  

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    CTG+P 26.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 107 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +14 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 27.5.  / spol: user posted image  / +9,5 kg / O: 97 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image  P+CTG 21.5. / spol :user posted image   / Ljubljana / +13 kg / O: 113 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   CTG 28.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij   

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image P 29.5. / spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 100 cm

user posted image   HEI

5. junij   

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +20,7 kg / O: 103 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

user posted image   she29  1.user posted image / spol:user posted image /  Ljubljana  /  +10kg / O: 97 cm 

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+14 kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

user posted image   nina nana nina / spol:user posted image

user posted image   mtinca1 ('77) 1. user posted image  / spol: user posted image

7. junij  

user posted image  
  Teya*D.  2.user posted image  

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +17,5 kg / O: 122 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 21 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image P 5.6. /  spol: user posted image  / Ljubljana / +12 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image    CTG 29.5., P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 27.5.  / spol: user posted image  / +15,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image P 28.5. / spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 20.5. /  spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P + CTG 26.5. / spol:user posted image  / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image    taanikaa  1.user posted image   P 28.5. / spol: user posted image / + 15,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 29.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +9 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +9 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image  P 28.5.  / spol:user posted image / MS

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) CTG 29.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +11,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +14 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image    CTG 28.5. / spol: user posted image   Postojna / +3,5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image (Lukas) / Jesenice / +7 kg / O: 102cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   CTG+UZ 5.6. / Jesenice / +7,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:  
aleksandra silvija  P in UZ 23.5.

Mamice junijčice:

29.4.2008

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia , 2100g, 45cm, ob 5.40

Hana , 2000g, 44cm, ob 5.55

13.5.2008

user posted image

2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara , 3120 g, 52 cm

16.5.2008
user posted image

3. cofijana, PDP 5.6.2008

Jan, 3250g, 52cm, ob 9.50

18.5.2008

user posted image  

4. tancho, PDP 28.5.2008

Malakai, 3570g, 53cm, ob 12.35

5. Rosali, PDP 1.6.2008

Liam, 3055g, 50cm, ob 21.45

19.5.2008
user posted image  
6. katja_k, PDP: 4.6.2006

Matija, 2940g, 51 cm, ob 8.53

7. Špelin@, PDP: 31.5.2008

Gregor, 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm, ob 20.30

21.5.2008

user posted image

8. Kleopatra28, PDP: 2.6.2008

Marisa, 3580g, 50cm, ob 10h

user posted image  : 4 user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 25.5.2008 10:17:00 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.5.2008 10:15:35   
babysolza
Moj kufr za v P pa zgleda približno takole - noter je enih par neumnosti pa na naramnico pripopan en dooooolg seznam, kaj bo treba zadnjo sekundo vrč noter. user posted image  user posted image  Ker leče in očala rabim, fotič tudi, cunje itak ne vem katere itd. Sem si pa kupla nove copate in novo zobno ščetko - da sem vsaj nekaj dala noter. user posted image

Jaz sem si sicer šla zanalašč kupit nove hlače in majčko za iz P, pa so hlače user posted image . Imajo tako švoh lastiko v pasu, da mi že zdaj lezejo dol. user posted image  Ne vem, kdo jih je pomerjal v trgovini. user posted image user posted image  Včeraj smo z mamo vpeljale en trakec skozi pa moram še probat, če bo zdaj kaj bolje. Drugače mi bo pa že moj neki prinesel - upam. user posted image  user posted image  Sam v spalni res ne bi šla domov. user posted image  user posted image

Mam pa že 1 mesec napravljen kupček za iz P za user posted image  - seveda vse dvojno pa še eno stvarco za povrh. user posted image  Zase pa ene majce pa hlač al pa krila ne morem skupi vrč? user posted image  user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.5.2008 10:20:12   
*Mojca*
Jaz bom tudi šla v nabavo, če ne drugega po zobno ščetko. Doma imava Sonicare in tega ne morem vzet, ker je potem moj brez. Razen če bi si hodu v P zobe umivat user posted image
Mah bomo že. Zdaj grem malo v Tuš po kaj hrane, ker imava izropane zaloge user posted image
Baje je nek festival nakupov in se že bojim da bo gužva user posted image

Nič, lep dan še naprej pa se javim kaj kasneje!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.5.2008 10:20:25   
Anonimen
ja sem že včeri gor brkljala,kot da bi slutila da bo akcija ponoči...pa nisem nič kaj tazga zasledila...bom še šla brskat zdaj nazaj po netu...rosali lepo te je brati...smo te pogrešali...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.5.2008 10:20:59   
babysolza
Kar pa se tiče vročine, sem prav vesela, da so nama namontirali klimo (končno en majstr, ki se je držal datuma )

Ja Mojca, pa bravo za majstra! Drži se ga, taki so redki. user posted image

punce,kolegica je ponoči rodila in me zanima kako je glede telegramov...a je kje kaka dežurna pošta al kaj? ja mal tako vprašanje vem!!!ful bi ji poslala telegramček k ne morem k njej,je iz brežic,pa nevem kako to izpeljat...help

Živjo tajči, ups taanikaa. user posted image  user posted image  Glede telegramov - če imaš telekomov stacionarni telefon (s T2 se ne dauser posted image ) lahko naročiš po telefonui in dostavijo isti dan. Ker danes je najbrž kar problem s poštami. Najbolje po telefonu, če ga nimaš ti pa prosi koga, ki ima - moraš povedati samo naslov P in ime in priimek prijateljice, pa če boš kako darilce zraven dala. Račun za telegram ti pa potem kar k navadnemu računu za Telekom prištejejo, mislim da je tam med 5 in 7 eur.

No Mojca, pa smo predramle enih par srečk user posted image ! Misija 100 - gremo! user posted image  user posted image  user posted image

Alea, pošiljam ti cel kup user posted image user posted image in en velik user posted image . Drži se!

< Sporočilo je popravil babysolza -- 25.5.2008 10:22:34 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.5.2008 10:22:55   
Anonimen
Tole sem našla tle na rr, pa se mi zdi kr uporaben seznam:

ODHOD V PORODNIŠNICO

Priporočljivo je, da se na odhod v porodnišnico že vnaprej pripravite: s partnerjem ugotovita, katera pot do porodnišnice je najhitrejša, kje lahko parkirate, kje vstopite, če pridete ponoči ... Vnaprej si pripravite tudi stvari, ki jih boste vzeli s seboj. Kaj sploh potrebujete?

Za mamico

Najnujnejše: potrjena zdravstvena izkaznica in napotnica ginekologa.

Oblačila: mehka in udobna dnevna oblačila, pižama, jutranja halja, nekaj parov nogavic, več kosov spodnjega perila, copati z debelim podplatom ali natikači, oblačila in udobna obutev za odhod domov.

Računajte na to, da se nekatera oblačila lahko izdatno umažejo s krvjo in uničijo. Prav tako bo ob odhodu pomembno vse drugo razen tega, ali so vaša oblačila modna.

Kozmetika: zobna pasta in zobna krtačka, milo za telo, šampon za lase, krema za obraz, balzam za ustnice, losjon ali masažno olje, higienski vložki, elastike za lase.

Za sprostitev: CD ali mp3 predvajalnik s pomirjujočo glasbo, knjige, revije, dodatna blazina ... da vam bo čas pred porodom hitreje in prijetneje minil.

Za hranjenje dojenčka: nedrček za dojenje, prsne blazinice, nastavki in krema za bradavice ter prsna črpalka, če nameravate dojiti; stekleničke in začetno mleko za dojenčke, če ne boste dojili.

Pa še: mobilni telefon in polnilec zanj, fotoaparat ali kamera ter rezervni baterijski vložki, prigrizki, drobiž za avtomate s prigrizki in napitki, predmet, ki vam prinaša srečo.

Za dojenčka

Oblačila: žabice, majčke, nogavičke, pajacek, kapica, odejica.

Drugo: pleničke in tetra pleničke

Ne pozabite: ko boste z dojenčkom odhajali iz porodnišnice, boste nujno potrebovali otroški avtosedež.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.5.2008 10:24:02   
babysolza
Baje je nek festival nakupov in se že bojim da bo gužva

ja, jaz mojega nagovarjam, da mu greva kupit kake hlače za v službo, pa se mu ne da. Ko je pa za to slišal, ga je pa itak čist minilo. Pa mene tudi, po pravici povedano. Čeprav imajo baje neke popuste a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.5.2008 10:24:59   
Rosali
Evo mene. Spet se mal oglašam.

Slikice so v albumu, če ste kej firbčne...user posted image

Liamček pa pančka zdele... Je kot en angelček!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.5.2008 10:25:52   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Rosali lepo da si se oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image Še enkrat čestitke za Liama.

Telegrami- jaz jih ponavadi oddajam kar preko interneta in plačujem preko monete.

taanikaa- ne vem kako te je lahko tvoj zbrisal, ker nicke na RR lahko zbrišejo samo modelatorji. Poskusi se prijaviti s ta starim nickom in geslom, ker bi ti moralo delati.

Pogrešam Didlinoo

Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.5.2008 10:26:54   
Anonimen
Rosali: sem šla takoj pogledat slikice in Liam je pravi cuker user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.5.2008 10:27:11   
*Mojca*
ja, baje je vsaj 10% popusta, pa trgovine so do 18h odprte al neki takega.

nya a pol je treba tudi stekleničke nosit s sabo? Ker to pomeni da jih je treba prej prekuhat....joooj nič še nimam pripravljeno, pa sem mislila da imam vse user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.5.2008 10:28:20   
Anonimen
Mojca jaz stekleničk ne bom nič nosila s sabo, saj če boš dojila jih tako in tako ne rabiš. Jaz se tolažim s tem, če bo nuja, mi jih še vedno moj lahko prinese gor.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.5.2008 10:28:30   
*Mojca*
Rosali Liam je fullll cukrček, evo, zdaj sem ti pa še bolj fouš user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.5.2008 10:28:53   
Anonimen
lahko naročiš po telefonui in dostavijo isti dan

taanikaa - Ob nedeljah samo v enih p dostavljajo, če je rodila v brežicah ali nm, danes ne bo nič - najboljš da se zmeniš, pa bo dobila jutri.

Z Liamom vam pošiljava pozdravčke!

rosali - Ko boš mela pa kej časa, se pa le oglasi. Pa čestitke še enkrat.user posted image user posted image user posted image

nya- kaj naj rečem? Carica si, ni kaj . Le zakaj tebe nisem najela za opremo moje otroške sobice, ki je še zmeraj obupna

alea - dodaj kaj takega notri, kar to bo ful kjut, pa boš vidla, da bo tkoj bolje.

aleksandra - hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.5.2008 10:29:33   
Anonimen
ja veš sam jst mam zdej od selitve naprej že dober mesec ta telekomov trojček pa nevem če se ravno da...moram it v akcijo....joj pa sem brez zvezdic ostala pa took sem se trudila ..hehe...kak sem se puser posted image  na mojga...so se stene tresleuser posted image ..
če ne bom pa mami rekla za telegram pa bo,sam morem prej na netu pobrskat za darilčka...
alea-drži se !!! že par dni te berem...neki si mi sumljiva...držim pesti zate

Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.5.2008 10:30:03   
babysolza
nya, ful si pridna. user posted image  

Sam meni se zdi na tem seznamu občutno preveč. Ker npr. vem, kako zgledajo sobe v Postojnski P in ni šans, da bi vse to imel kam odložiti. Imaš eno ozko omaro in predalnik ob postelji in to je to. Najbolje, da ti oblačila prinese user posted image  samo za odhod domov, v P jih res ne rabiš. Isto velja za user posted image . Pa stekleničke in mleko imajo v P, prav tako bi mogli imeti vložke, spodnjice in to. Sicer pa je v bližini najbrž kaka trgovina, pa ti kdo skoči kupit. Meni po večini svetujejo samo copate in nogavičke, ker te baje po porodu rado zebe v noge. Spalno bom jaz vzela eno, bolj za vsak slučaj, tako da bom najbrž več ali manj imela s sabo samo kozmetiko in pa seveda telefon, fotič, kako revijo. Pa baje da je dobro imeti s sabo kak sendvič oziroma prigrizek, sploh če rodiš ob kaki 'čudni' uri. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.5.2008 10:32:06   
Anonimen
nya za posteljicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.5.2008 10:32:52   
Anonimen
ne gre ninny..sem se matrala eno uro,pa mi napiše da ta vzdevek in elektronski naslov že uporablja nekdo drug...no ne ravno s tem besedami...me ne zazna..pa sem se kr na novo prijavila...ah ti šment no..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.5.2008 10:33:46   
Anonimen
taanikaa kaj pa če poskusiš piškotke zbrisat in greš tam,kjer imaš pozabljeno geslo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.5.2008 10:34:11   
babysolza
Rosali, Liam je pravi CUKR!!! Tud jst sm zdej še mal bl zelena kot prej... user posted image

A bo blondinec? Pa v tisti odejici je ful cotkan (ja, jaz mam tudi takšno user posted image  user posted image ).

O, moje cunje so se oprale. Pridem kmalu nazaj, ne nikamor pobegnt! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.5.2008 10:36:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Tole sem našla tle na rr, pa se mi zdi kr uporaben seznam:

ODHOD V PORODNIŠNICO

Priporočljivo je, da se na odhod v porodnišnico že vnaprej pripravite: s partnerjem ugotovita, katera pot do porodnišnice je najhitrejša, kje lahko parkirate, kje vstopite, če pridete ponoči ... Vnaprej si pripravite tudi stvari, ki jih boste vzeli s seboj. Kaj sploh potrebujete?

Za mamico

Najnujnejše: potrjena zdravstvena izkaznica in napotnica ginekologa.
Tole je res nujno.

Oblačila: mehka in udobna dnevna oblačila, pižama, jutranja halja, nekaj parov nogavic, več kosov spodnjega perila, copati z debelim podplatom ali natikači, oblačila in udobna obutev za odhod domov.
Se strinjam, da to kar je podčrtano, nesemo s sabo, ostalo prinese dragi.

Računajte na to, da se nekatera oblačila lahko izdatno umažejo s krvjo in uničijo. Prav tako bo ob odhodu pomembno vse drugo razen tega, ali so vaša oblačila modna.

Kozmetika: zobna pasta in zobna krtačka, milo za telo, šampon za lase, krema za obraz, balzam za ustnice, losjon ali masažno olje, higienski vložki, elastike za lase. samo podčrtano

Za sprostitev: CD ali mp3 predvajalnik s pomirjujočo glasbo, knjige, revije, dodatna blazina ... da vam bo čas pred porodom hitreje in prijetneje minil.

Za hranjenje dojenčka: nedrček za dojenje, prsne blazinice, nastavki in krema za bradavice ter prsna črpalka, če nameravate dojiti; stekleničke in začetno mleko za dojenčke, če ne boste dojili. samo podčrtano

Pa še: mobilni telefon in polnilec zanj, fotoaparat ali kamera ter rezervni baterijski vložki, prigrizki, drobiž za avtomate s prigrizki in napitki, predmet, ki vam prinaša srečo.

Za dojenčka

Oblačila: žabice, majčke, nogavičke, pajacek, kapica, odejica. prinese dragi

Drugo: pleničke in tetra pleničke prinese dragi

Ne pozabite: ko boste z dojenčkom odhajali iz porodnišnice, boste nujno potrebovali otroški avtosedež.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.5.2008 10:37:34   
polly80
lp

sem na hitro vas prebrala,letim zdaj na obhajilo od bratca (cerkveni del sem preskočla,ker mi ni s trebuhom v takšno gužvo za hodituser posted image ,čeprav mam mal slabe vestiuser posted image )..
nya,tisti seznam pa fajn da si pripopala,bom ga kasnej bolj pod drobnogled vzelauser posted image

rosali-še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čeprav si mi malo naprej pobegnilauser posted image   user posted image (upam,da bom jaz šla tudi kmalu že rodituser posted image ) in liam je res ful luškanuser posted image ...zdaj ko sem gledala sikice se mi še bolj mudi it rodit..user posted image

gate sem jaz kupila tiste mrežaste dvojne,saj so komaj 1 eur ene,tako da jih mam pač za vsak slučajuser posted image

v bolnici pri nas pa pleničke dajo,je rekla babica,da ne s sabo kaj nosit,niti kakšnih vložkov in kaj,ker imajo vse na zalogi..upam,da res,čeprav jaz sem za vsak slučaj dala vložke v torbo..user posted image

AS-user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sineka,mislim da jerneja,naj se hitro pozdravi

pridne bodite,letim jaz...pa le naj bo 100,ko pridem nazajuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.5.2008 10:37:51   
Anonimen
Sam meni se zdi na tem seznamu občutno preveč.

babysolza - sm malo vnesla tvoje komentarje - kaj zdej misliš, bo ok?

Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.5.2008 10:38:09   
tweetek
Rodil se nama je Janez 24. 5. ob 11.05. LP Jure PS upam da mi je zdej to ratal objavit...

Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.5.2008 10:38:14   
Anonimen
ja sem probala...do tega je pa prišlo ker mi je piškote zbrisal moj dragi pa mi je cel kaos naredu ravno s tem...morem it še pogledat če mi je še kaj zbrisal...nič lepo se imejte,vas še pol kaj berem,grem pogledat kaka je škoda in v lov za darilom za kolegico...papa za enkrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?