|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
25.5.2008 7:49:36   
Anonimen
A je mislila, da boš šla iz P z user posted image v trebuhu?

Jst ne vem, kaj je mislila, sam tiste 44 so mi ble že zdej prevelikeuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.5.2008 7:56:11   
aleksandra silvija
sam tiste 44 so mi ble že zdej prevelike
user posted image user posted image user posted image

Legice 3/4 sem tudi jaz kupila v Adessi-za user posted image .
Pa so iz 8% elastana, ostalo bombaž in so tiste št. 38-sedaj čisto o.k., mi vsaj normalno stojijo. 40 pa kar nekam razvlečene.
Je pa res, da se to razvleče do,....tako so št. pri legicah bolj tako tako,....

Morda bom imela kaj takega tudi za domov iz P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.5.2008 7:59:58   
Anonimen
Aleksandra - si pogledala moj albumček?

Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.5.2008 8:07:23   
aleksandra silvija
si pogledala moj albumček?

Sem. saj pravim!
Lahko odpreš s.p.!
Prava umetnica si.

Všeč so mi tudi malenkosti v oranžni-"kapice" na stranicah,.....

No, sedaj manjka pa samo še user posted image  v posteljiciuser posted image .
Koliko časa še? Teden, dva, morda tri? Neee 3!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.5.2008 8:12:23   
anaj22
Dobro jutro princeske

Se morm pohvalt da sem ponoči šla smo 1x na wc, sem spala ko top
Dons gremo do taščice ma rojstni dan, se je odpovedala velikemu pikniku da nom jest mela prevelkih skušnjav z nabiranjem kil.
Glede obiskov v P jest si tud najbolj želim da pride samo možek, sva se pa zmenila da bo poročov kako se počutim pa bodo načeloma lahko prišli tud moji in njegovi starši in njegov brat. Ostalih si pa res ne želim. Sva se glede obiskov pogovarjale z sodelovko ko je bla za prvega v P in jih je na enkart pršlo 7komadov, jih je lepo prosila če lahko grejo ker si je res želela miru.
Zdej k moj še spi grem še mal umiru likat k pol to ne bo izvedljivo.
Lepo preživite nedeljo pa se tipkamo zvečer če ne bom prevč utrujena

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.5.2008 8:14:56   
anaj22
nya posteljica je fantastična user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.5.2008 8:22:28   
Anonimen
Sem. saj pravim!
Lahko odpreš s.p.!
Prava umetnica si.

Všeč so mi tudi malenkosti v oranžni-"kapice" na stranicah,.....

No, sedaj manjka pa samo še user posted image  v posteljici .
Koliko časa še? Teden, dva, morda tri? Neee 3!

Joj, sej pol bo pa res šele čez triuser posted image

nya posteljica je fantastična

Res hvala - mi velik pomeni, da lahko ustvarjam.

Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.5.2008 8:42:25   
lonapo
Morgen,
včerajšnji piknik je uspel-smo se imel ful luštno, najedla sem se tolk da sem imela zvečer 3 kg večuser posted image .

As- upam da se ti malček kmalu pozdravi,
Alea- sem bila sigurna da boš v kratkem v dveh kosihuser posted image .

Mene je zjutraj spetz zvijal ampak nič konkretnega, tko da grem v torek na koncert v petek pa na morje!

lepo nedeljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.5.2008 9:05:35   
*Mojca*
Jutro še od mene!

Spala spet kot top, šla lulat ene 15krat user posted image

babysolza sej mogoče pa bova cimri, nikoli ne veš user posted image Predvsem hočem svojo sobo zaradi miru in zaradi tega ker se mi ne da poslušat kako so koga kje zašuštrali, ker to je ponavadi praksa v bolnicah. Do zdaj sem bila dvakrat in vedno poslušala kake take zgodbice da me je minilo...Pa še lubi bo lahko cel dan pri meni če bom sama.

Drugače pa je plan za danes shopping za hrano, potem pa upam, da bom lahko naredila tisto božjo statistiko...

Kar se tiče 100tke pa mislim da bomo na tej strani zvečer user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.5.2008 9:10:33   
*Mojca*
Zdaj pa sem še malo jezna user posted image

Na forumu porodnišnica sem prebrala da moraš imet v P Šempeter s sabo svoje pamperske. Ok, res da gre tukaj za osebne zamere in slabe izkušnje in nisem najbolj objektivna do omenjene bolnice, ampak vseeno...halo user posted image user posted image user posted image user posted image Najboljše da prineseš s sabo še spalno srajco, pa hrano, pa da jim še plačaš da si lahko tam.

Sorry, ampak sem se morala izpljuvat še tukaj user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.5.2008 9:18:47   
babysolza
Na forumu porodnišnica sem prebrala da moraš imet v P Šempeter s sabo svoje pamperske.

user posted image  user posted image  user posted image  A Mercatorjeve al pa Linostar pa niso dobre al kaj? user posted image  user posted image

Mojca, saj mogoče je pa to samo kaka klobasa, ki jo je kaka nezadovoljna pacientka vrgla ven. Ker sicer je pa to res mal tu mač no. A bodyje in pajacke pa dobiš tam al kako? user posted image

AS, pošiljam eno gnezdo user posted image user posted image user posted image  pikakop za tvojga tamalga pa še eno velikouser posted image zate, da se boš dobro držala.

Lonapo, a Eneji so vsi jutranji ptiči? A to vsaj pomeni, da gre zvečer zgodaj spat al ne? 

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.5.2008 9:19:05   
Rosali
Živjo moje bivše souser posted image !

Z Liamom se mal crkljava, mami je pa hitr izkoristla čas, da se vam malo oglasim user posted image .

Na hitro sm poste preletela in ste me kr dost "kregale", da prehitevam in da nism nč javla da se je kaj začelo...user posted image

Bom na hitro razložila: prejšnjo nedeljo sem bila cel dan neki zaposlena, in koza jest user posted image , sem se šele popoldne zavedla, da nism od jutra nič bejbija čutla...user posted image , in potem PANIKA user posted image , na bok ležat-nič, user posted image se je tud trudu ga zbudit-spet nič...user posted image
In sva po hitrem postopku odletela v P, kjer je ctg na moje veliko veselje pokazal, da je z user posted image vse uredu, le da imam tudi popadke (jest čutla samo neboleče otrdevanje, kdo bi si mislil da je to to...). Na vaginalnem pregledu pa šok, odprta 3cmuser posted image in ker je bil na ritki, in prevelik za vaginalni porod, so me na hitr sterali na carski rez, tko da sem v roku pribl. 2 uric že lupčkala mojega sinka!user posted image user posted image user posted image

In zdaj sem najsrečnejša mamica na svetu!

Toliko o meni, vidim pa da se je tud pri ostalih nosečkah kar začelo. No, saj je že čas ane?

Z Liamom vam pošiljava user posted image pozdravčke!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.5.2008 9:21:16   
babysolza
babysolza sej mogoče pa bova cimri, nikoli ne veš Predvsem hočem svojo sobo zaradi miru in zaradi tega ker se mi ne da poslušat kako so koga kje zašuštrali, ker to je ponavadi praksa v bolnicah. Do zdaj sem bila dvakrat in vedno poslušala kake take zgodbice da me je minilo...

Ja, saj to maš pa prav. Meni je zadnjič en tip user posted image  razlagal o EA in kako je sploh vse narobe in vsak ostane hrom po njej. Sem ga tako grdo gledala, da ga je kar odpihnilo. Saj najbrž sem se že pozanimala o tem a ne? Ampak mu štejem v dobro, da ga je ponoči 'razsvetlilo' in se mi je naslednji dan opravičil, da me ni hotel strašit. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.5.2008 9:22:47   
*Mojca*
Rosali user posted image user posted image user posted image dobrodošla doma. Sem ti prav malo fouš da je že vse za tabo in da še cartaš svojega srčka. Dej kake slikice v albumuser posted image

babysolza, ma sej nima veze al so pamperske al karkoli, absurd se mi zdi da jih sploh moraš nosit. To je isto kot da bi moral met svojo spalno srajco no. Ma ja, glede te bolnice je itak brezveze izgubljat besede ker je samo ena ustanova polna nesposobnih kretenov, ki vse zajebejo, potem pa pošiljajo naprej user posted image user posted image user posted image user posted image pa pardon izrazu user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.5.2008 9:24:48   
babysolza
babysolza - samo zate:

Hvala nya! user posted image  user posted image

A mislite, da lahko kaj računamo tudi na tiste prazne lune in krajce, recimo 3. al pa 10. junija? Al šteje samo polna luna? user posted image

Moj user posted image  ima namreč 12. junija neko hudo žurko v službi in pravi, da bo nad sinekom super navdušen, če pride 10. al pa 11. kar ven, da ga bo lahko 12. zapival s sodelavci. user posted image  user posted image  Ker sicer sem mu seveda prepovedala alkohol (pa saj tud sam ve, sam ga ful rada hecam, da 'pod dozo' pa res ne more v P), da me ravno vmes kaj ne prime.

Ojoj, zdaj pa to zgleda, kot da je moj največji kronik. user posted image  Pa sploh ni. Komaj kako pivo rukne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.5.2008 9:30:08   
babysolza
Rosali, dobrodošla spet med nami! Sam zdaj se moraš kaj bolj pogosto oglašat, da nam boš lahko dajala nasvete, kaj početi s štručko ko bomo me prišle domov. Vidva bosta šla pa kmalu že na prvi sprehod. Res čestitke in super, da ni blo nič narobe. user posted image  Pa pšttt, sam jaz sem ti tud mal fouš. Jaz bi tudi že kar cartkala... user posted image  user posted image

A Liam je priden? Že vse uboga mamico in atija?

babysolza, ma sej nima veze al so pamperske al karkoli, absurd se mi zdi da jih sploh moraš nosit. To je isto kot da bi moral met svojo spalno srajco no. Ma ja, glede te bolnice je itak brezveze izgubljat besede ker je samo ena ustanova polna nesposobnih kretenov, ki vse zajebejo, potem pa pošiljajo naprej pa pardon izrazu

Ja, moj tata tudi mislim da nima ravno najboljšega mnenja o njej - sam to je že staro. Sem bila tam, ko sem imela 2 leti, sam jaz mam bl obledele spomine na to. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.5.2008 9:35:48   
*Mojca*
po pravici povedano sploh ne vem če ima kdo dobro mnenje user posted image Ok, zdaj bom pa res nehala, ker ni vredno....no edino prej bomo na 100 strani user posted image user posted image

a misliš da že bo tista blazina za podlaganje v torek? Da se ustavim nazaj grede?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.5.2008 9:45:38   
babysolza
Saj maš prav. Sicer maš pa dobre in slabe čveke o čisto vsaki ambulanti v Sloveniji. Po mojem je precej tudi od pacienta odvisno, kolk ga kaj moti.

Ja za blazino pa srčno upam, da bo. Sicer sem nameravala najkasneje v torek zjutraj poklicat, da vidmo kaj bo. Ker je rekla, da drugače je precej za čakat. user posted image  

Sam na sladoledka greva pa vseeno lahko, majo dobrega, pa še škrti niso. user posted image  user posted image

A danes bova mogli kar sami priti do 100-tke? Saj tem je še dosti - hrana, špikanje, tortice, ... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.5.2008 9:50:39   
*Mojca*
Glede sladoleda upam da bo uspelo, če ne bo moj user posted image preveč siten za domov user posted image
Drugače pa se en dan lahko pripeljem, itak v Logatcu sem v 20 minutah al pa še prej, pa še kako junijčico lahko poberem na poti in naredimo party user posted image

A veš da bo v torek 30stopinj? Joooj smo že začeli z vročino, zdaj pa je res čas da gremo rodit user posted image No, vsaj japonke bomo lahko nosile.

Veš kaj me zanima, a misliš da je smiselno kupovat mrežaste gate? Ker itak v P ti jih dajo (no, v Šempetru verjetno ne user posted image user posted image ), doma pa imaš lahko že svoje a?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.5.2008 9:51:53   
babysolza
na, pa sem ostala sama. pa grem bit mal koristna. Spet sem prala - po vsej sili hočem imeti vedno vse cunje čiste, ker se nikakor ne morem odločit, kaj bom oblekla za in iz P. Se vidi, da sem srečka user posted image  brez hujših težav, pa si jih moram sama delat. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Dejte kako mnenje glede tistih lun v juniju. Da naredimo razpored, kdaj bo katera na vrsti, pa da vidmo, kako so naši user posted image  ubogljivi. user posted image  user posted image

Lep dan vsem! A ste vidle, da nas že jutri čaka 30 stopinj? Spet bomo zatekale... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.5.2008 9:56:11   
babysolza
user posted image user posted image Ups, jaz sem pa že mislila da sem sama tle gor ostala. Pa vidim, da smo si skori misli brale pa isto pisale. user posted image  user posted image

Drugače pa se en dan lahko pripeljem, itak v Logatcu sem v 20 minutah al pa še prej, pa še kako junijčico lahko poberem na poti in naredimo party

ja, daj! user posted image  user posted image  Jaz sem čez dan brez avta in po pravici se tudi ne počutim sama lest v LJ, ker vem da potli user posted image  skrbi. Potli je pa včeraj še moja mama vihala in obračala oči, kako si upam sama do Vrhnike. user posted image  Vsi so bolj zakompleksani kot jaz, pa jih nočem še dodatno sekirat.

Jaz tistih gat ne bom kupovala vnaprej. Če jih bom rabla, jih upam da imajo v tisti trgovinci al pa v lekarni v P, doma pa bom imela najbrž kar svoje - sem si kupila enih par nosečniških prek neckermanna in so mi ful fajn, čeprav user posted image  pravi, da so kot šotorska krila. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.5.2008 10:02:43   
*Mojca*
No ok, potem jih tudi jaz ne bom kupovala user posted image

Jaz sem tudi ravnokar dala prat in imam podobne probleme kot ti glede cunj user posted image
A veš da sploh ne vem kaj naj dam v kufer za P. Stvari za osebno higieno ok, kaj pa glede cunj? Sploh ne vem al naj si nabavim še kake hlače, al mi bodo šle na rit stare...joooj, sami problemi user posted image No, saj imam še slabe 4 tedne in upam da bom do takrat že razsvetljena user posted image user posted image

Kar pa se tiče vročine, sem prav vesela, da so nama namontirali klimo (končno en majstr, ki se je držal datumauser posted image )

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.5.2008 10:12:02   
Anonimen
hey...še malo vas prečekiram...no to sem jaz,bivša tajci27,me je moj ponoči zbrisal neki je šmuglu po računalniku,pa me je zdaj skor kap ko sem vidlauser posted image ...in seveda prijavit na novo...tko da kaja 17,6, je še vedno moj dan d,da me lahko zbrišeš pod vzdevkom tajci...groza...
punce,kolegica je ponoči rodila in me zanima kako je glede telegramov...a je kje kaka dežurna pošta al kaj? ja mal tako vprašanje vem!!!ful bi ji poslala telegramček k ne morem k njej,je iz brežic,pa nevem kako to izpeljat...help

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.5.2008 10:13:47   
*Mojca*
dej it na stran od pošte Slovenija, mislim da se da user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.5.2008 10:13:50   
alea01
hej, hoj!

No, mene kar matra in matra. Zdej če so to popadki, kaj pa vem. Boli ful. Sem včeraj nasrala za nazaj in za naprej in pol zvečer vsa vesela na vago, kolk sem fajn izgubila vsaj dve kilci in pol šok..... Ena kila večuser posted image . Tko, da sranje je sranjeuser posted image user posted image . Ja, na mene ful vpliva prazna luna in vidim, da je 3.06.- nya hvala- torej bom rodila 1.06user posted image
Rosali- le večkrat se javi in kaj lepega povej o sinčku Liamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya- kaj naj rečem? Carica si, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Le zakaj tebe nisem najela za opremo moje otroške sobice, ki je še zmeraj obupnauser posted image user posted image

Kar se tiče mrežastih gat. Jaz sem jih nabavla 10 v sanolaborju in dala za njih nekaj čez 3 euruser posted image .

aleksandra silvija- pikalone za Jernejauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 25.5.2008 10:16:22 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?