|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Simobil - rubež
19.2.2009 9:55:24   
Anonimen
TI povem iz lastnih izkušenj.Sem bila dolžna isto Simobili kot to okrog 50 tisoč tolarjev takrat.Seveda so mi vsake tolk časa pošiljali opomine pa vseeno nisem plačala dokler ni prišel rubež.Iz 50 tisoč mi je prišlo z obestmi vred in rubežnikom na 260 tisoč.Ja saj sem se zmenila in pač plačevala po obrokih deset mesecev.Ne spustijo ti nič.In jaz nisem dobla to po dveh letih ampak petih.Je pa res,če ti v roku enega leta ne pošljejo nobenga opomina potem baje kao zastara.Tak mi je rekel rubežnik.Jaz pa sem dobivala vsake tolk časa opomin.Ja in potem sem plačala teh 260 tisoč in so mi 30 vrnili kao,da je bilo preveč plačano.In rubežnik je skasiral od tega 124 tisoč sem videla na papirju,ko je bilo poravnano,ker si je vzel baje 140 in moral vrnit ostalo Simobilu.

(odgovor članu RoZala)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 9:58:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Simobil - rubež
19.2.2009 10:13:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

pri računu ti že piše,da če ne plačaš spore ,neplačanja računov rešuje sodišče.
ne,dobila sem iz sodišča za rubež-itak mi ne bi mogli nič vzet :)  ,sem se šla zmenit za obroke in to je bilo to.



Ja vraga ti nimajo kaj vzeti k meni so prišli v hišo in pisali vse po vrsti dol ocenjevali kolko je kaj vredno in ko je prišel na cifro 260 tisoč je nehal.Potem dajo to vse skupaj na oglasno desko in se kao prodaja na sodišču trikrat.Če pač kdo kupi ti to odštejeo,če ne si dolžna dalje.Oni vzamejo nič bat,če ni denarja pa tv,radio,pohištvo....Sem rekla saj ni moje,če nisem lastnik ampak od partnerja pa mi rekel saj nima veze skupaj živite.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Simobil - rubež
19.2.2009 11:33:46   
Korina1
Naj povem še sama svojo zgodbo, septembra leta 2007 sem se pri Simobilu vezala za dve leti. Lanskega poletja nisem več zmogla plačevati naročnine in ostalih stroškov ki nikoli niso presegli 20€. Ker mi je do konca pogodbnene obveznosti manjkalo še natanko 1 leto in pogodbe nisem mogla prekinit ker sem takrat vzela telefon sem se pač po nasvetu svetovalke na simobilu odločila da sim kartico z naročnino podarim. Oglasila se je ena oseba in smo se zmenili v Celju da naredimo prepis. Mesec je prišel naokoli in prišla je položnica za skoraj 50€ na moje ime in jaz sem klicala na simobil kjer so mi sporočili da prepis pri njih ni bil opravljen ker ima ta oseba iz preteklosti pri njih nek dolg ki pa do sedaj še ni bil poravnan. Povedali so mi tudi da so o tem klicali na telefonsko številko ki je sicer bila moja a jo je uporabljala druga gospa. Dobro da sem jaz hitro reagirala in poklicala na to gospo da mi je vrnila sim kartico. Ko sem jo prosila če mi bo plačala to položnico za 50€ mi je odgovorila da je sim kartica moja in ona mojih stroškov ne bo plačevala. Na simobilu sem prosila da so mi stroške s te položnice za klice in sms sporočila odpisali in sem plačala samo stroške naročnine. Sim kartico sem enostavno spravila v predal in sedaj uporabljam predplačniško kartico. Septembra pa bom sim kartico vrnila Simobilu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?