arabela*
|
pozdravljene babe Sem vas komaj sfolgala na kratko "preletet".Danes je naš ati,kot večina ponedeljkov doma,pa smo malo paradirali.Malo smo vozili k frizerki,da ji je malo laske uredila,pol pa smo še na pijačko šli.Res super vreme. Drugače pa,počutje ja kar vredu.Se mi zdi,da je kar dosti bolje,kot je bilo pred parimi tedni.edino naš nas malo živcirčka.Se mi zdi,da med vikendi nič kaj ne brca.Danes že cel dan čakam,pa nič.Upam da se zvečer opogumi. Vidim da ste govorile o britju tam spodaj .Mene že tud buhi tak ovira,da komaj kaj skupaj spravim.Pol pa kar na nulo prakticiramo,je bolj na izi . Danes sem malo svoj buh opazovala,pa moram rečt,da sem takega imela pri Aneji,ko sem šla že rodit.Tako da,ko pomislim da še cele tri mesece.UHH. Punce,ene se sekirate,kaj bo z našim čvekom po porodu.Enostavno se bomo preselile na čvek septemberčki 2008,pa hojla dalje.Poznam ene par tu gor,ko se fino znajo organizirat.Hodijo celo na tedenske izletke,vsakič v drug kraj.Tako da,bomo že poštimale,da ostanemo aktivne