|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje imate urejen dom
18.2.2005 16:03:02   
African queen
Alja...v Afriko!!!

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kje imate urejen dom
18.2.2005 16:09:44   
*maja
Mi smo trenutno v stanovanju (blok) na 46 kvadratih, se pa v roku meseca dveh selimo v hišo, ki si jo bomo delili z bratom od mojega dragega, midva sva si zrihtala mansardo, njegov brat je na sredini, v prtljičju pa za enkrat deluje njuna firma...

Upamo pa na to, da si bomo v daljni prihodnosti omislili lastno hiško ;)...

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kje imate urejen dom
18.2.2005 18:12:35   
Gina
V svojem dvosobnem stanovanju.

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kje imate urejen dom
18.2.2005 19:10:50   
Anonimen
trenutno živimo na svoje v dvostobnem stanovanju v spodnjem delu stare montažne hiše...stare od 2. svetovne vojne, vendar je v odličnem stanju in lepo sva jo prenovila, le eno napako ima..no 2..je stara pa zgoraj živi žlahtnik ki hoče preveč denarja zato da bi šel ven, samo spodaj je pa premalo prostora, zato bomo še letos začeli z gradnjo nove montažne hiške - parcelo že imava!

lp, lara

(odgovor članu maruškaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kje imate urejen dom
19.2.2005 8:35:07   
Meggi
Ma a res greste v Afriko- al je sam joke?

Mi smo v najemniški hiški. Bili smo pri starših od moža na 30 kvadratih. Dokler sva bila sam je še blo. S otročkom pa vtikavanje,.... Sem imela dost.

In sedaj. Ko sva se preselila sem misla da sem na dopustu. Zdaj me pa glava boli od stroškov. Prej sva tudi plačevala a le vsak pol. Sedaj naju tepe kurjava za celo bajto, pa najemnina.

Ne vem kaj naredit. Al res kupit eno lukno v bloku, imaš manjše stroške, a nisi čisto sam. Gre zato da ko je bila princeska mala, so nam full težili zaradi joka, jaz sem se full sekirala in mi je bilo nelagodno. Je pa verjetno full odvisno od sosedov.

Ne vm kako naj s takimi plačami in takimi stroški (posebej vrtec)ZAŽIVIŠ na svojem. Seveda če ne moreš računat na nobega sponzorja.

Sem brez ideje. Želim si dokončne rešitve.

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kje imate urejen dom
19.2.2005 8:57:35   
Anonimen
Mi smo se za božič preselili v svoje stanovanje (77m2), ki je samo naše. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Drugače pa sva imela na razpolago mansardo pri tastu in tašči, cca. 100 m2 ali pa hišo od moje mame,cca 170 m2. Pri prvi odločitvi je prevesilo, da ne bova sama. Pri svoji hiši pa ni lepe okolice.

Sva na svojem, večinoma sva imela svoj denar, nekaj pa sponzorstva.

Je pa res fajn biti na svojem. Je pa bilo v začetku hudo, da sem morala vse sama, no ob pomoči dragega. Ampak prej je likala, prala perilo, v večini kuhala, .... moja mama. Zdaj pa otrok in svoje gospodinjstvo in moram priznati, da je super.

Imava večje stroške ampak več mira!

Bojana

(odgovor članu maruškaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kje imate urejen dom
19.2.2005 11:29:05   
kalimero
V svojem stanovanju 116 kvadratov.

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kje imate urejen dom
19.2.2005 18:40:06   
Meggi
Ma kaj bi jaz dala, da bi bila na svojem in dokončno si ne bi več glave razbijala kok pa kaj.

Mi ne bilo problem pucat, kuhat, sam da je moje. Itak ne bi noben drug spuco,................. :)-

Koliko pa drugač devate za najemnino za cca 90 kvadratov? Če spoh kdo, še plačuje najemnino? In še nekaj ali gre sploh v davčno olajšavo, morda?

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kje imate urejen dom
19.2.2005 20:20:40   
anajmad
Mi smo bili skoraj 8 let podnajemniki:((:((:((:((:((:((.Toliko denarja je šlo v nič,lahko rečem.Potem pa,pred tremi leti,so nama posodili malo starši,vzela kredit in sedaj smo na svojih 80m2(4-sobno),v središču mesta.Tako,da imamo res vse na peš.Idealno.Čeprav,bi želela v hišo,ampak dokler otroci bodo hodili v šolo,je najboljša situacija ta in nič nam ne manjka.Čeprav sva oba(primorci rečejo)forešta,pa mi ni žal.Imamo svoj ljubi mir.
en lp:morje:D.

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kje imate urejen dom
19.2.2005 20:28:22   
Annny
Mi imamo eno nadstropje v hiši (cca. 90m2)..ob koncu vasi, sredi travnika, z razgledom na Triglav- bi rekla, super:) Idealno za otroke, ampak malo 'bogu za hrbtom'. V prihodnosti bi ravno zato želela imeti veliko stanovanje v centru LJ- zaradi službe, faksa. Bomo videli, kaj bo iz tega.

LP

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 7:21:37   
Anonimen
V hiši - solastništvo koruznik: njegova teta - ta živi v sp. štuku, mi v zgornjem. Brez problemov.

(odgovor članu maruškaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 8:32:59   
monik
Pred enim letom sva kupila starejšo hišo na vasi.
Bom rekla da sama hiša ni bila draga ,vendar naju je prenova (zaenkrat samo spodnji del )prišla skoraj polovico vrednosti hiše.Da sva jo kupila sva imela nekaj denarja od varčevanja,ostalo pa kredit.Ki me sedaj kar dobro tepe,poleg drugih stroškov(vrtec,kurjava...)Vse skupaj sem mislila,da bo čisto drugače potekalo.Prej sva imela cilj za obnovo hiše cca.2leti sedaj pa je že na 5letih.S tem mislim komplet hišo s streho ,fasado...Aja še to ko smo prenavljali smo vse gledali na najcenejšo varianto, pa tudi veliko pomoči je bilo iz strani staršev.
lp :((:((:((:((

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 9:59:56   
Miško
Hi

Midva sva na svojem, v stanovanju z atrijem, tako da je kot nekakšna "vrstna hiška", saj imava svoj vhod. Sva definitivno že malo prestara, da bi se spodobilo biti pri moji mami. Pa saj moja mama je čisto O.K. in sem ji zelo hvaležna, ker pride dvakrat na teden k meni pa otročiča popaka in ga pelje ven, da imam malo časa zase, ampak z njo pa ne bi mogla živet. Sva si veliko preveč različni. Saj bi si želela kaj večjega, večje stanovanje ali majhno hiško z veliko vrta, ampak mislim, da bomo zaenkrat kar tukaj ostali. Pa saj je praktično,otrok bo imel vrtec in kasneje šolo 100 m od doma, pa tudi trgovine so pri riti. In to, da si na svojem, se mi zdi zelo dobro. Saj bi bilo praktično,če bi živela skupaj z mamo, saj ji bom tako vozila otroka v varstvo vsak dan 20 km daleč. Ampak bolje je tako...


LP

Miško&Matija

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 11:24:05   
lucika
monik... ce bi se enkrat se odločali, bi naredili isto? al raje ne...? ko sem sama sla od njegovih v blok, se mi je zdela to najbriljantnejsa ideja. zdaj, ko mi skacejo od zgoraj in od spodaj, da en dan ni mira...hm, sem ugotovila, da sem direkt za nazaj, vsaj v predmestje, ce ne ze na vas. ni ga lepsega poleti, kot da si lahko v senci dreves...mmmm...tu pa nimama niti balkona.

nekaj bo treba ukrenit.

lp

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 14:52:04   
monik
na vasi je zelo lepo, imamo vse zase ampak finančno me je kar dobro zadelo.Sigurno ,da ko bova odplačala kredit da bo to bolje.Prej smo si kot družina veliko privoščili,sedaj pa mi je prva misel 15.v mesecu plačati 95.000 sit kredita.Ampak kot moj mož pravi SMO PA VSAJ NA SVOJEM.Najlepše je poleti ko imamo zunaj topogan ,pa bazen ,sedaj smo si kupili še kužka.
Naj povem še to da smo prej živeli pri njegovih v hiši. Mi smo bili skupaj s starši ,njegov brat pa v spodnjem nadstropju z družino.Zase smo imeli samo dnevno in spalnico ,ostali prostori so bili skupni.
Razumeli smo se super, vendar je bilo preveč umešavanja v vzgojo otrok.Tako da bi se sigurno odločila za to varianto še enkrat.
lp

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 14:57:51   
frutka_
Živimo v svojem dvosobnem stanovanju v cenru MB. Stanovanje je zelo lepo in sončno, hiša pa staromeščanska in bolj boga.Noter smo zaenkrat 4 stranke eno stanovanje se še prodaja. Zunaj imamo vrt, ki ga lahko uporabljamo. Morda bomo malemu kakšno igralo postavili.
Sva pa živela pri mojih prve 4 mesece po porodu, ker smo še rihtali v našem stanovanju.
Z mojimi starši bi lahko živela z njegovimi najbrž ne ampak najlepše pa je na svojem!:sloncek:

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 16:16:16   
Blink1
Mi živimo v svoji hiški, ki smo jo kupili lani :bravo:9nebesa:bravo: in jo uredili. Imamo ogromno prostora (kurilno olje gre ko šus:hudicek: ), še za kakšnega:duda::zmeden:, velik vrt, kjer se pamži lahko igrajo:bravo:, mi ta stari pa pečemo na žaru in pijemo pivce na terasi.

v glavnem uživamo na svojem...po sreči, saj nam je hiško kupil tast, ki je 30 let šparal nemško plačo:) Hvala dragi tast, zlati si:bravo:

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 17:13:48   
Pika10
Jaz pa živim s svojim sinom v svojem enosobnem stanovanju v Murglah. Imam pa čez dve leti kupit nekaj večjega, zaenkrat pa imava dovolj.

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 18:24:33   
Pia73
Mi smo v majhnem stanovanju - 56. kvadratnih metrov, ki pa ima 3. sobe. Vse je super moti me le, ker je ena soba prehodna. Stanovanje je lastniško in v bloku. In vesela sem, da smo na svojem.

Čeprav bi mi sedaj kar odgovarjalo, da bi si uredila mansardo pri moževih starših, ker ne vem kako bo, ko bo sin šel v šolo, bo namreč par ur na dan sam,... Bo že, najprej bomo problem reševali z podaljšanim bivanjem, pol bo pa itak že večji,...

Je res fajn, da smo na svojem,... 9nebesa

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 18:52:53   
taj2004
Mitrije smo podnajemniki:(( si pa zidamo hiso:bravo:zravem mojega oceta tako da bomo vsak cas v njej komaj cakam ker je v Dragonji ful lepa narava in se bo Taju dosti vec dogajalo kot v mestu.:zmeden2:..Pa vse zivalice imamo dol tako dabo pestro:ups:

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Kje imate urejen dom
20.2.2005 21:41:16   
žiža
Mi tud živimo v podnajemniški hišici. Je stara okoli 200let. Ko sva jo lansko pomlad našla sem mislila, da imava vilo. Na prvi pogled je bila res idealna. najemnine plačujeva 40.000 potem imava pa za ene 20.000sit še ostalih stroškov.
Hišico smo mal poštimali, prebelili, opremila sva jo s svojo opremo in tam nekje do oktobra je bilo prav luštno. POtem pa je počasi prišla kurilna sezona in nastale so težave. Nimava namreč centralne . Imava veliko krušno peč v devni, ki sicer dobro greje in ogreva tudi spalnico. V kuhinji imam tisti stari šporget na drva. Kopalnica je mrzla, tisti bogi kalorifer segreje glih toliko da se na brzino zrihtava. Imava tud veliko vežo, ki v bistvu samo toploto jemle. No pa sej kurjava bi še šla, ampak težava se je pojavila v vlagi. V spalnici se mi v kotu na tleh lužice delajo, omare moram imet 20cm od zidu da se mi plesen ne naredi na steni.... V glavnem sva ful razočarana. Zima je res pokazala, v kakšnem stanju je hiša. Sej drugače je ful luštno, v hiši smo sami imava ogromen vrt, ampak na žalost me vsak dan v hiši nekaj razjezi in zato si želiva da bova do naslednje zime našla eno stanovanje, kjer bomo lahko živeli tako kot se za današnji čas spodobi. Res je težko ker nikamor ne moreš za par dni ker je treba kurit, drugače se tem. grozljivo spustijo.... Najhuje mi je zaradi tamale, ker je ne morem imeti na tleh, ker je ful hladno in piha pod noge.
Res upam da bomo našli en topel domek.

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Kje imate urejen dom
21.2.2005 9:41:13   
lidia
Mi trije živimo na svojem, v hiši, kjer smo tri stranke, imamo pa popolnoma vse ločeno, tako da je izključena možnost konfliktov, tudi vhode imamo ločene.

Stanovanje je zelo svetlo, imamo tudi teraso in nekaj parcele, da lahko mami vrtnari za užitek in neguje rožice. Smo bolj na vasi, čeprav še v Mestni občini Ljubljana, ker je v bližini kmetija, nam na teraso prihajajo lastovke...jaz uživam, čeprav kmet včasih malo zasmradi...v povprečju dvakrat na mesec, tako da ni tako hudo, boljše to, kot gužva v mestu, si rečem.

Kredit vsak mesec udari kot :hudicek:, zato smo pa na svojem, nihče se ne vtika v naše zadeve, lepo nam je.


(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kje imate urejen dom
21.2.2005 10:23:24   
Magi*
mi trije imamo svoje 3S stanovanje v LJ, v stari hiši (štiri stranke). Smo ga kompletno prenovili. Imamo tudi kar veliko teraso in malo vrta, kjer se bo Zarja lahko igrala. Glede na to, da je skoraj center LJ je izredno lepo, zeleno in vsako jutro nas zbudi ptičje petje. No danes ne, ker sneži:grrr::grrr:

prej sva pa bila 3 leta podnajemnika, 4 leta pa živela v 1,5S svojem stanovanju. pri nas doma sva bivala samo 3 tedne, ko sva prenavljala kopalnico v starem stanovanju.


(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kje imate urejen dom
21.2.2005 11:39:10   
baguSka
Midva pa živiva v 3 sobnem stanovanju (85 m2) sredi centra - sama. Prej sva oba živela v hišah in bi mela možnost raznih prizidkov ali česa pdb.ampak nama tko čist odgovarja, da nisva od nikogar odvisna. Planirava tud otročka in v mislih mava tud hiško, ampak se nama nikamor ne mudi in vse je tudi še odvisno od financ..

Nama je super, ker le zakleneš in greš. Stroški so veliko manjši in več je prostega časa. Igralnice za otročke pa so pred stolpnico! Prou tko mava čisto blizu tud vrtc, osnovno šolo in srednjo šolo!;)

P.s.:pa še tašča je blizu doma in se je že itak jaula za varuško in kakršnokoli pomoč. Hvala bogu pa je rekla, da se ne bo vmešavala v najino vezo in vzgojo. Zdej bomo pa vidl!?;)

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kje imate urejen dom
21.2.2005 11:40:35   
baguSka
Aja:sva lastnika stanovanja!:bravo:

(odgovor članu maruškaD)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?