|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E vitamin
8.6.2008 9:59:57   
aqua77
katalina:ti piješ sladkani čaj?jaz sem vedno dodala žličko ali dve medu, pa mi je danes v sanolaborju rekla da je bolje da se pije nesladkan, ker drugače naj bi izničil učinekuser posted image


Jaz pijem nesladkanega in mi je ok! user posted image  Saj itaq pijem vse čaje nesladkane in kavo tudi, tako da jaz osebno v nobeno stvar ne dajem sladkorja user posted image ... Sem se z leti navadla.... user posted image user posted image  Matični mleček pa jem 3 x na dan, presnega, ga imam v hladilniku, sam to je pa toooooooolk zanič!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tak čuden slano - pekoč ukus! Je pa čisto nekaj drugege kot v kapsulah, veliko bolj zdrav in veliko večje učinke ima. Je ta prava stvar! Meni ga je Tane zrihtala. Še enkrat hvala Tane!!!! Carica si!!


< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.6.2008 23:38:49 >


_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: E vitamin
8.6.2008 13:06:53   
ursa30
jaz tudi zdaj pijem nesladkanega, pa niti ni tako grozen okus. edino moj se malo pritožuje in prav da bi dal kakšno žličko sladkorja notr, samo mu ne pustim user posted image
zaenkrat bom ostala kar na kapsulah matičnega mlečka. poročaj, če ti je vse to kaj pomagalo. lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.6.2008 23:38:15 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: E vitamin
8.6.2008 15:14:33   
sajka
n74.Vitamine sem narocila v spletni drogeriji Dedra.Na levi v iskanje vpisi: E vitamin.Naslov strani:
vitamini.finechance.com 

Ti jih posljejo po povzetju po posti.

lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: E vitamin
8.6.2008 16:25:06   
n74
Hvala sajko, sem že našla. A ti si potem naročila kapsule, ki vsebujejo 286 mg vitamina E? Pa boš jemala dve ali eno kapsulo na dan? Ali se splača še kakšen vitamin naročiti iz te spletne trgovine, ki bi pomagal do bebice?

Lp

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: E vitamin
8.6.2008 18:25:10   
n74
Matični mleček pa jem 3 x na dan, presnega, ga imam v hladilniku, sam to je pa toooooooolk zanič!!


Ali obstaja tudi kakšna spletna stran za naročilo presnega matičnega mlečka ali se ga mora iskat osebno k čebelarju? Uf, zdaj se bom pa oborožila z vitamini, bom kar pokala od zdravja!user posted image

lp

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: E vitamin
9.6.2008 14:17:16   
sajka
Ja 286g sem narocila.Najprej bom zacela z eno/dan da vidim kako bo,ce bo vse ok bom pa kr 2 jemala.Pa tud odvisno od sestave kaj pise v navodilih.Ce je res naraven e ne more skodit,ce vzamem 2.Ti javim kako bo,cakam da mi jih posljejo.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: E vitamin
13.6.2008 9:58:19   
tejč76
Kaj pa ingverjev čaj s cimeto? Baje tudi to pomaga.
Pa je kateri že ratalo na tak način (vitamin e, mm...) zanosti in po koliko časa?

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: E vitamin
13.6.2008 14:08:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sajka

Probam se kontrolirat da cim manj mislim na user posted image .



Sajka men je enkrat ene prjatlca rekla, ko smo se prvič trudli zanosit in sem ji pojamrala, da mi vsi govorijo nej ne mislim na to pa bo..... in ona mi je rekla če ti jst rečem ne mislt na rdečo barvo na kaj misliš? sem rekla ja na rdečo barvouser posted image user posted image user posted image ne se trudit ne mislt k pol ravno misliš. to gre pol nekak takole se spolneš nauser posted image pa si rečeš ne ne smem mislt nauser posted image ne ne smemuser posted image joj pa kaj mi je ka zdej mislim nauser posted image in to raja precej časa in ti še vedno misliš nauser posted image .... Tak da pomoje al se tolk zaposliš da pozabiš al pa uživaj v svojih mislih in se prepustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa vitaminov tiče se pa strinjam, da na telo dobro vplivajo..... imam prekomerno težo in sem se zečetek maja odločla da morem shujšat in sem jedla ful solate in druge zelenjave v jedilnik sem dodajala tudi meso in testenine pač en dan solato pa špagete (na vodi kuhane) drug dan pa solato in belo meso.... in po 2 letih sem zagledala drugičuser posted image .... pomoje je pomagalo tud to da sem jedla bolj zdravo..... je pa res tud to da nisem imela časa mislt nauser posted image ker smo prenavljali kuhinjo in je to šlo nekak mimo mene ta mesec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: E vitamin
18.6.2008 23:08:17   
bojka
Oj jaz danes prvič na tem forumu. Upam da se bom znašla.
Tudi mi delamo na tem da bi imeli user posted image in to že od januarja letos. Pa ne vem kako bo. Mogoče preveč mislim na to kdaj bo user posted image . Drugače pa ko sva se odločila da bova delala na tem naju je kar minilouser posted image in ne vem kaj naj naredim.
Mogoče tudi jaz poskusim z vitamini Evitol + Tifol in da vidim če bo kakšen rezultat.


(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: E vitamin
18.6.2008 23:37:26   
Athina
Bojka, dobrodošla user posted image Upam, da čim prej ugledaš user posted image . Tudi jaz sem ta mesec začela z Evitolom, vendar jem samo enega na dan, ker najprej sem po 3, pa se mi je zdelo preveč - slabosti, zelo rumen urin ... Bomo videli, če bo kaj pomagalo ... Obremenjevat se z user posted image se pa res ne splača, ker po navadi je potem le slabše ... ampak vem, nekomu drugemu solit pamet je zelo enostavno user posted image Midva sva imela sedaj (prisilno) nekajmesečno pavzo in mislim, da se sedaj manj obremenjujem. Na user posted image sva začela delati že okotbra lani in takrat sem si mislila, da bo to v mesecu, dveh ... max. treh. Sedaj bo pa že skoraj leto naokrog ... Mogoče nisem zanosila tudi zato, ker sem se reeees ful obremenjevala. Držim pesti zate user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: E vitamin
18.6.2008 23:39:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76

Kaj pa ingverjev čaj s cimeto? Baje tudi to pomaga.
Pa je kateri že ratalo na tak način (vitamin e, mm...) zanosti in po koliko časa?


Ja, pomaga ingver, cimet, čaj plahtica, kromočnica, rman, matični mleček,... pa noge v luft po seksu, pa to in ono. Mislim, da sem sprobala že vse, pa brez učinka. No, ta mesec smo probali tudi E vitamin in drug teden bodo znani rezultati. Sporočim. user posted image

(odgovor članu tejč76)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: E vitamin
18.6.2008 23:44:57   
Anonimen
Bojka, tudi jaz sem že v 9. krogu za user posted image . Težko je ne misliti na to, ker si vse res tako zelo želimo. Glede seksa pa ti svetujem, da se ne obremenjujta,da morata na 2 dni ali pa točno ob O. Seksajta ko vama paše, ker drugače se znata med seboj oddaljiti, namesto da bi vaju to združevalo. Vse bomo prišle do teh naših otročičkov, ene prej druge malo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: E vitamin
24.6.2008 14:30:29   
bojka
Hvala  EnaNobena in Athina za spodbudne besede.
Jaz sem bila v lekarni in hotela kupiti Evitol + Tifol pa mi je rekla v lekarni da naj vzamen Elevit (notri je vitamin E in folona kislina pa še vsi drugi vitamini in minerali - fosfor,kalcij, železo, cink...) tako da sedaj jemljem to vsak dan eno. Bomo videli, upam da bo kmalu uspeh user posted image Na škatli sicer piše da je za nosečnice, vendar notri piše v navodilih da je priporočljivo jemati tudi če hočeš zanositi. Tako da probati ni greh.
Zdaj jih jemljem komaj nekaj dni bomo pa videli.
Sicer pa sva se s partnerjem kar malo bolj začela ukvarjati suser posted image in moram povedati da je zaenkrat boljše kot je bilo. Saj veste s čim smo punce obremenjene: približno vemo kdaj je ovulacija in potem mislimo da je potrebno takrat kar user posted image . No zdaj sem nehala o tem razmišljat in nama gre bolje. Bomo videli v začetku julija kako smo bili uspešni, drugače pa delamo naprej.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: E vitamin
24.6.2008 15:22:30   
Dali*
Bojka full držim pesti zate in za vse ostale ki smo na tem.
Jaz sem začela prvi krog. Če ne bi imela še drugih stvari lletz...bi že prej. Ampak, čakanje je bilo grozno. Sedaj sem pa OK in akcija!!!

Bojka, jaz jemljem Elevit že 2 meseca in sem čist OK. Prej sem jemala tifol in mi je bilo včasih mal slabo. Ampak Elevit se mi zdi super zadeva. Čeprav nima toliko E vitamina, kot so pisali, menim da lahko še vedno ekstra jemlješ E vitamin. Paziti moraš samo na vit A, da ga ne predoziraš. Pa saj piše v navodili. Sicer, pa naj tvoj partner jemlje E vitamin. Bo glih tko OK.

Dejmo, akcija, pa pošjimo tetko user posted image  na dopust za vsaj leto dni.

Uživajte v fantastičnem sončku...user posted image

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: E vitamin
24.6.2008 15:41:37   
bojka
Ok Dali saj bom redno jemala tablete .... ampak moj dragi pravi da se ne bo pital s tableti.
Pa kaj hočem upam da vseeno rata tudi če on ne bo jedel. Sicer pa misliš da je v teh tabletah dosti folne kisline in vitamina E? Ali moram še kaj drugega jemati?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: E vitamin
24.6.2008 17:14:23   
sonček85
ena nobena je noseča ,jupi.upam da nisi jezna da sem jaz sporočila lepo novičko.

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: E vitamin
24.6.2008 17:16:41   
sonček85
sam z dragim se že trudiva dobri 2 leti.a ućinka ni,imelča sem PCO IN malo pregrado.jemala sem krvomočnico,matični mleček,tifol ,klomifen in sedaj še na koncu jemljem e vitamin.kupila sem ga kar v supermarket tuš in bom najprej to jemala in potem videla kako in kaj naprej,sem pa prenehala z vsem ostalim in jemljem samo vitamin e.jemljeva ga oba z dragim.sporočam sproti kako in kaj bo pokazalo v juliju ali avgustu .

lp


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: E vitamin
24.6.2008 17:56:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: tejč76

Kaj pa ingverjev čaj s cimeto? Baje tudi to pomaga.
Pa je kateri že ratalo na tak način (vitamin e, mm...) zanosti in po koliko časa?


Ja, pomaga ingver, cimet, čaj plahtica, kromočnica, rman, matični mleček,... pa noge v luft po seksu, pa to in ono. Mislim, da sem sprobala že vse, pa brez učinka. No, ta mesec smo probali tudi E vitamin in drug teden bodo znani rezultati. Sporočim.



Evo rezultat vam je sporočila že sonček85. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ena nobena je noseča ,jupi.upam da nisi jezna da sem jaz sporočila lepo novičko.


Torej zdej ne vem ali je dejansko pomagal vitamin E ali pa je bil ta pravi mesec za zanositev. Ampak važno da je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: E vitamin
24.6.2008 19:01:49   
divans1
Ena nobena bravo!!! kako ti je ratalo??? kako dolgo si jemala vitamin e?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: E vitamin
24.6.2008 20:57:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ena nobena bravo!!! kako ti je ratalo??? kako dolgo si jemala vitamin e?user posted image user posted image user posted image user posted image


Hvala. E vitamin sem jemala samo ta cikel, sva ga pa jedla oba jaz (3 tablete na dan) in mož (1-2 tableti). Lahko da je pomagal vitamin, lahko pa da je vse skupaj čista sreča. Probat pa ni greh. user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: E vitamin
25.6.2008 9:16:14   
divans1
Kako dolgo sta se pa matrala?? Tudi midva pridno jeva ta mesec vitamin e. Joj ko bi bla še js take sreče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: E vitamin
25.6.2008 9:35:01   
Anonimen
   
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Kako dolgo sta se pa matrala??


9. mesecev, s tem, da sem februarja imela zgodnji ss. Ampak verjamem, da bo tokrat vse tako kot mora biti. user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: E vitamin
25.6.2008 10:49:30   
divans1
oooo, pol mava pa kr neki skupnega. Midva sva se tud matrala 9 mesecev in sm mela januarja SS. Zdj sva bla pa tud pridna, sva sexala vsak drug dan in jo pričakujem nekje v soboto. Kdaj si pa test nardila?? Si mela kake znake? Js trenutno nimam nobenih. Kak bi rada jst končno bla user posted image , pa da bi blo vse ok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: E vitamin
25.6.2008 21:27:26   
bojka
Čestitam EnaNobena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela da ti je uspelo.
To je resnične vesela novica. Ostale še vedno čakamo.



(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: E vitamin
25.6.2008 22:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divans1
Kdaj si pa test nardila?? Si mela kake znake?


Test sem naredila tisti dan, ko naj bi dobila M, po cilku na 28 dni, ampak se mi zdi da sem imela O dan, dva prej, torej je bil ta cikel malo krajši. Znakov pa nobenih, mogoče me občasno čisto malo nekako pečejo, bolijo bradavice. Pa prejšnji teden, ko sva bila v trgovini mi je šlo kar na bruhanje, ko sva hodila mimo rib in mesa.

Bojka
- Hvala. user posted image Želim, da se vas čimveč pridruži med nosečkami.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?